http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 13, 2013

Internetaktivisti Aaron Swartzin kuolemaInternetaktivisti Aaron Swartz löydettiin kuolleena New Yorkin, Brooklynissä sijaitsevalta asunnoltaan hirtettynä. 26-vuotias Swartz oli tunnettu mm. piratismilaki SOPA:n vastustajana sekä oli tietokone-ohjelmoijana suunnittelemassa mm. sosiaalisen median Reddit sivustoa.

Tässä nyt heti ensimmäiseksi nousee suuri kysymys, että miksi ylipäänsä tämän aktivistin kuolema kerrottiin koko maailmalle valtaeliitin hallinnoiman mediakoneiston voimalla? Sillä jokuhan motiivi tässä on takana ja tuollaiset yksittäisten internetaktivistien oikeat itsemurhat eivät kiinnosta mitään uutistoimistoja. Mutta tässä kyseisessä tapauksessa takana on kyllä nyt selkeästi jotain muuta kuin itsemurha.

Tämä kyseinen uutinen kun on selvästi kohdennettu meihin kriittisesti ajatteleviin, koska ei tämmöiset uutiset kosketa lähes ketään vielä unessa olevia ihmisiä. Ne menee vain toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Swartzin kuolema on otettu vastaan muiden aktivistien toimesta kovin raskaasti ja tämä hänen hämärä kuolemansa vaikuttaa ns. marttyyrikuolemalta. Sillä tähän itsemurhaan vain harvat aktivistit uskovat. 

Jokainen vähänkään Yhdysvaltain poliittiseen historiaan ja sen kulisseihin perehtynyt henkilö tietää, että nämä itsemurhaksi lavastetut salamurhat ovat olleet arkipäivää USA:n hallinnon takana toimivalle sotateollisuuden kompleksille.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013011216548312_ul.shtml
           http://news.yahoo.com/what-we-learned-from-aaron-swartz-s-suicide-004332081.html