http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 11, 2013

Kurt Sonnenfeldin tapaus

Kurt Sonnenfeld työskenteli valokuvaajana Yhdysvaltain nopean toiminnan virastolle (FEMA/Federal Emergency Management Agency). Hän oli se henkilö, joka paljasti valokuvia WTC:n kaksoistornien kellarikerrroksista julkisuuteen. Mistä näki kuinka siellä oli räjähteet tehneet jälkeä ennen tornien romahdusta. Tämän johdosta sitten Sonnenfeld joutui välittömästi hallinnon vainon ja tehoseurannan kohteeksi. 

Tilanne johti sitten siihen, että Kurt Sonnenfeld lavastettiin vaimonsa murhasta. Kun mies löysi 1. tammikuuta 2002 vaimonsa Nancyn ammuttuna. Niin Coloradon poliisi etsintäkuulutti hänet murhasta epäiltynä. 

Syyttäjät kuitenkin hylkäsivät jutun kesäkuussa 2002 Mutta tämä sai Sonnenfeldin lähtemään maasta ja hän asuu nykyään Argentiinan, Buenos Airesissa josta sai turvapaikan. Silti USA:n hallitus on yrittänyt saada Argentiinaa luovuttamaan miehen takaisin Yhdysvaltoihin tuomittavaksi. 

Sonnenfeld taas on itse sitä mieltä, että USA:n hallinto yrittää murhata hänet 9/11 terrori-iskujen peiteoperaation vuoksi. Sillä kaikki julkisuuteen vuotajat ja avaintodistajat ovat ensimmäisenä kohteina.