http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 16, 2013

New York pisti ensimmäisenä totaalikiellon rynnäkkökivääreille


New Yorkista tuli nyt ensimmäinen Yhdysvaltojen osavaltio, joka aloitti aseiden totaalikieltoon johtavat aselakien tiukennukset. Nyt tästä lähtien New Yorkista ei enää saa ostaa armeijamallisia rynnäkkökivääreitä.

Osavaltion kongressi puolsi tätä rynnäkkökiväärien myyntikieltolakia äänin 104-43 ja Senaatti hyväksyi sen lopulta äänin 43-18.

Rynnäkkökiväärien myyntikielto toteutettiin Connecticutin koulusurmien kustannuksella. Joten mitäs luulette, että oliko Sandy Hookin tapaus luonnollinen vai lavastettu, kun rynnäkkökiväärien totaalikielto tuli kuin tilauksesta ensimmäisenä New Yorkissa. Mutta perässä seuraa myös muut osavaltiot.


Suurin osa ei kuitenkaan edelleenkään huomaa, että mistä tässä on oikeasti kyse. Sillä kun nämä kouluampumistapaukset ovat Yhdysvaltojen salaisen hallinnon harjoittamaa valtionterrorismia, joka kohdistuu pyskologisen sodankäynnin keinoin kaikkiin sen kansalaisiin. Missä nyt koko USA:n kansa yritetään riisua aseista viimeistä myöten, ei sen takia että joku voisi muuten taas mennä johonkin kouluun ammuskelemaan.

Vaan laillisomisteiset aseet takavarikoidaan kansalta sen vuoksi, että kukaan ei voisi enää jatkossa puolustaa itseään. Jolloin kansalliset rikostilastot nousevat ja ryöstöt lisääntyvät jne. jne. Esim. Teksas on hyvä esimerkki siitä, että montako ampumavälikohtaus-massamurhaa olette kuulleet siellä tapahtuvan. Kyseisessä osavaltiossa kun jokainen täysi-ikäinen henkilö saa kuljettaa ladattua käsiasetta mukanaan, niin yksikin hullu joka lähtee räiskimään vaikka paikallisella ostarilla siviilejä, saa kyllä aika nopeasti muiden ysimillisestä.

Lääketeollisuuden myrkyt ovat kuitenkin se vaara mistä media ei varoita ketään. Sillä näitä itsemurhaan johtavia lääketeollisuuden aikaansaamia massamurhia tapahtuu jatkuvasti ja lähes ainoa sivusto joka näistä raportoi on serotoiininestolääkkeistä ja niiden sivuvaikutuksista varoittava SSRI stories sivusto.


Monet ihmiset meistä ei siltikään vielä tiedä sitä, että kuinka ääretön voima on meidän tietoisuudessa. Joten tästä tulee myös se jenkkiläinen sanonta "Knowledge is Power".

Ihmisen yksilötietoisuus on se mihin sisältyy äärimmäinen potentiaali levitä myös muihin kanssaihmisiin, koska meidän kollektiivinen tietoisuus rakentuu matrix-tyylisestä verkosta. Näin ollen mitä enemmän meistä saavuttaa yksilötietoisuus-asteen, niin sitä suuremmaksi nousee koko planeetan kollektiivinen tietoisuus-aste.

Tämä siis osoittaa sen, että miksi esim. Yhdysvaltojen salainen hallinto kamppailee tällä hetkellä ns. cybersodankäynnin puolella. Mutta he eivät ole kuitenkaan uskaltaneet paljastaa, että mitä tämä cybersodankäynti oikeasti on. Sillä se ei ole sitä, että jotkut ilkeämieliset hakkerit aikovat kaataa julkisia sivustoja. Vaikka näin yritetään koko ajan meitä uskotella luulemaan tämän puoli CIA-rahoitteisen ANONYMOUS-hakkeriryhmän nimissä.

Se cybersodankäynti ja siihen liittyvät uhkatekijät koskevat vain tätä vielä vallassa olevaa salaista maailmanhallintoa, joka on peloissaan siitä kun miljardit ihmiset ovat nyt heräämässä suurella joukolla pitkin maailmaa.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/new_york_hyvaksyi_aselain_tiukentamisen/6452759