http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 09, 2019

Englanin kuningashuone varasti kultaisen flyygelin Saddam Husseinin palatsistaEnglannin kuningashuoneen Windsorin palatsista löytyy kullattu flyygeli, mutta et varmaan tiennyt sitä että sen Englannin kuningashuone varasti muutama vuosi sitten Irakin entisen presidentti Saddam Husseinin palastista.

Eihän tosiaan Saddam joutanut pistämään vastaan, kun hänet hirtettiin 30. joulukuuta 2006 sen vuoksi koska hän ei suostunut monopolisoimaan Irakin keskuspankkia näiden kansainvälisen rikollisuuden pankkiireille.

Kuningatar Elisabeth II on todella röyhkeä siinä, että vaikka hänellä olisi varaa ostaa satoja kullattuja flyygeleitä, niin mielummin hän varastaa sellaisen Saddam Husseinin palatsista ja ei maksa siitä penniäkään.Tuskin tuota soitinta hipelöi kukapas muu kuin joku Elisabethin aateloima Sir Elton John, joka pääsee sitten muutaman kerran vuodessa soittamaan tätä Irakista varastettua kullitettua flyygeliä Elisabeth toiselle ja muulle kuningassuvulle.

Kuningassuku taas itse väittää, että he pelastivat tämän kullatun flyygelin Saddam Husseinin palatsista Persianlahden sodan aikana.

Tämän itse asian nosti pöydälle Saddam Husseinin vanhin tytär. 


Lähteet: https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/dec/30/it-will-take-more-than-a-gold-piano-to-bring-down-house-of-windsor

http://www.basnews.com/index.php/en/news/world/491457