http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 12, 2019

BIG PHARMA hankki lääkäri Antti Heikkilälle potkut Eiran sairaalasta


Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilä on saanut potkut Eiran sairaalasta, kun ylemmältä taholta (BIG PHARMA) tuli käsky, että Heikkilän Eiran sairaalassa jo 35 vuotta kestänyt yhteistyö on päätettävä irtisanomisella.

Heikkilä totesi, että näin 35 vuoden potilastyö vedettiin viemäristä alas.

Syynä potkuille olivat valemedian mukaan Heikkilän äsken julkaiseman kirjan Lääkkeetön elämä virheelliset väittämät muun muassa kovista rasvoista ja syöpähoidoista.

Mutta tuttuun tyyliin näitä valemediassa esitettyjä väitteitä ei perusteltu millään tavalla, joka tekee näistä väittämistä hyvin hataria.

Kun totuus on taas se, että tämän Heikkilän julkaiseman kirjan Lääkkeetön elämä sisältö uhmaa kaikkea tätä lääketeollisuuden jättien (BIG PHARMA) lääkevoittoja.

Eiran sairaalan hallituksen puheenjohtaja Karl Tötterman kertoi Iltalehdelle, että hallitus on yhteistyön päättämisen takana. Mutta Tötterman ei selvästi uskaltanut kertoa, että todellisuudessa määräys ja käsky Heikkilän työsuhteen irtisanomiseen tuli paljon korkeammalta taholta.Ihmisten olisi jo vihdoin aika tajuta se, että lääketeollisuuden päämotiivi ei ole parantaa potilaita, vaan tehdä potilaiden heikolla terveydellä miljardivoittoja.

Joten jos ruokateollisuus koostuu epäterveellisestä ja prosessoidusta ruoasta, niin se heikentää ihmisten immuniteettia ja sairastuttaa heidät pitkällä tähtäimellä. Joten tämä avaa  automaattisesti väylän tämän monikansallisen lääketeollisuuden kansainväliselle nappikaupalle.

Psyyke- ja masennuslääkkeiden todellinen tarkoituskaan ei ole parantaa masennusta tai mielisairauksia. Vaan niiden tarkoitus on turuttaa käyttäjänsä sekä sumentaa heidän aivotoiminta sekä aiheuttaa pysyviä aivovammoja, jotta nämä lääkkeiden käyttäjät jäisivät vielä riippuvaiseksi tämän kemiallisen lobotomian aiheuttavan lääkkeen myrkyistä.

Mutta kaiken tämän BIG PHARMA:n kansainvälisen huumenappikaupan tarkoituksena on luoda miljardien dollarien/miljardien eurojen voittoja, joilla sitten tämä lääketeollisuuden jättien osake-enemmistön porukka kasvattaa tuota miljardivarallisuuttaan ja kotiuttaa voittonsa lukuisiin veroparatiisiyhtiöihin ja tällainen toiminta on puhdasta järjestäytynyttä ja kansainvälistä rikollisuutta. Mutta kyllä näyttäisi olevan tämä Heikkilän Antin uusin kirja eräille (BIG PHARMA) kuin piikki lihassa ja se on kyllä niille verenimijöille aivan oikein.

Lähde: Iltalehti