http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 31, 2018

Ranskan presidentti Macronilla on pakohelikopteri varmuuden varalta


Ranskan presidentti Emmanuel Macronilla on ollut koko viime viikot pakohelikopteri varmuuden varalta, jos keltaliivien mielenosoitukset yltyisivät siihen asti, että presidentinpalatsiin tunkeuduttaisiin, niin Macron lähtisi silloin helikopterilla karkuun kuten teki Romanian presidentti Nicolae Ceausescu vuonna 1989.Keltaliivi liikkeen mielenosoitukset alkoivat jo tämän vuoden marraskuussa, kun presidentti Macron ilmoitti korottavansa polttoaineveroa sekä elinkustannuksia.

Mielenosoittajien mukaan Ranskan hallitus on suosinut varakkaita ihmisiä muiden kustannuksella. 

Vaikka aluksi Macron sanoi mielenosoittajille, että Ranska ei tingi polttoaineveroista tai muista Ranskan hiilijalanjälkeä ja saasteita vähentävästä verotuksesta, mutta protestien jatkuttua useita viikkoja joutui hallitus taipumaan ja ilmoitti jäädyttävänsä polttoaineiden verojen noston sekä sähkön ja kaasun hinnan nousut.

Ranskan hallinto on vastannut mielenosoituksiin mm. vesitykein, kyynelkaasuin, suurella mellakkapoliisiarmeijalla sekä harkinnut myös poikkeustilaa. Alkaa tällä Rothschildien suojatilla olemaan Ranskassa aika kuumat paikat. Mutta nukkepresidentti hän olikin alusta asti, koska sellaiseksi Rothschildien pankkisuku hänet Ranskaan halusikin. 

Sillä hän pelaakin täysin näiden rikollisten pankkisukujen kanssa samaan yhteiseen maaliin. Onhan Macron ollut jo aiemmin Rothschildien omistamissa investointi pankeissa hommissa, joista hän työskenteli Rothschild & Cie -investointipankissa 2008-2012, jossa hän eteni nopeasti ylemmäs.

Macron on vielä itse ilmoittanut julkisesti kuinka hän vihaa kansallisidentiteettiä puolustavia nationalisteja, jotka pyrkivät säilyttämään valtiollisen itsemääräämisoikeuden.Vaikka Macron avioituikin lukioaikaisen ranskanopettajansa Birgitte Trogneux kanssa, niin hänestä on myös liikkunut huhuja että hän olisikin homoseksuaali ja että hänellä olisi miespuolinen rakastaja.

Macronin vanhemmat eivät mm. hyväksyneet aluksi tätä suhdetta 24-vuotta vanhempaan opettajaansa. Macron oli suhteen alkaessa 15 vuotias ja opettaja 39.  

Mutta iltapäivälehdissä tämä 90-luvun alussa insesti suhteesta alkanut lukioromanssi on edelleen esitetty puhtaana viihdejournalismina. Mutta sen sijaan jos esim. Yhdysvalloissa joku lukio-opettaja jää kiinni seksisuhteesta 16-vuotiaaseen lukio-opiskelijaan, niin vankilan ovi heilahtaa auki.


Esimerkiksi Utahissa entinen lukion naisopettaja sai 30 vuoden tuomion, kun hänellä oli seksisuhde saman lukion 16-vuotiaan ja 17-vuotiaan pojan kanssa.

Kun taas näissä Ranskan eliittikouluissa voi opettajat harrastaa samoja touhuja ilman, että viranomaiset puuttuvat asiaan.

Macronin suosio on tällä hetkellä pohjamudissa ja mies selvästi jo pelkää tuolla Elysée palatsissa ja ilmankos siellä on helikopteri jo odottamassa, että jos tarvitsee lähteä pakoon kansannousua.

Lähde: Breitbart news