http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 16, 2019

Eduskunnan yläpuolella vaikuttaa näkymätön valtaeliitti, joka todellisuudessa hallitsee Suomea


Teksti: Teemu Vehkala

Demokratian kohdalla ollaan Suomessa epäonnistuttu jo ajat sitten ja pääsyy siihen on se, että koska eduskunnan yläpuolella vaikuttaa tämä mm. rikkaiden suomenruotsalaisten rahasukujen valtaeliitti.

He päättävät kaikesta ja lobbaavat kaikki lait eduskuntaan. Mutta näitä päättäjiä ei kuitenkaan olla valittu valtaan millään vaaleilla, koska muuten tämän valtaeliitin ylivalta olisi jo liian näkyvää.

Mutta tämä suomenruotsalaisten aatelisten ylivalta ei suinkaan ollut mikään uusi asia, koska tänne suunniteltiin jo tuolloin sisällissotaa edeltävinä vuosina juuri tällaista suomenruotsalaisista aatelisista koostuvaa ylähuonetta edukuntaan, jotka sitten olisivat päättäneet tässä maassa kaikesta. Mutta lopulta nämä kolonialistit sitten onnistuivat tuossa suunnitelmassa kylmästi rahavallan avulla, koska onnistuivat lahjomaan eduskunnan kaikki johtavat puolueet puolelleen.

Joten nyt heillä on ollut koko Suomen eduskunta taskussaan ja siksi maassamme ei ole enää tuona koko aikana vallinnut enää mikään aito demokratia, vaan puhdas plutokratia, eli harvainvalta.

Muistutan sen verran, että tämä sama suomenruotsalaisista rahasuvuista pääosin koostuva valtaeliitti on se sama taho, joka yritti estää Suomen itsenäistymisen vuonna 1917 ja liittää Suomi Saksaan.

Nämä samat suomenruotsalaiset rahasuvut myös rahoittivat Suomen sisällissodan Saksan jääkärien pataljoonat, joiden tarkoituksena oli täällä sotia sen puolesta, ettei Suomi olisi voinut itsenäistyä ja Saksan oli tarkoitus kaapata täällä. Sitä varten mm. Saksan keisarikunnan kenraali Erich Lufendorff piti täällä viikkoa ennen Mannerheimin voitonparaatia oman voitonparaatinsa, joka sitten kuitenkin täytyi historiankirjoista sensuroida.

Jos näette nyt tämän kuinka Suomen valtion talous heikkenee ja työttömyys lisääntyy. Se kaikki on näiden samojen rikkaiden fasistisukujen aikaansaannosta täällä. 

Sillä nämä rikkaat fasistisuvut eivät tässä maassa ole kiinnostuneita kuin vain omasta luksuselämästään ja he ovat valmiit uhraamaan koko kansakunnan elinedut omiensa edelle, ja siitä syystä he aikovat tuhota Suomen.

Tällaiset kylmät rahasuvut näkevät suomalaisen veronmaksajan puhtaana orjana, joiden tarkoitus on täällä tuottaa näille rikkaille parasiitteille voittoa. Mutta kun se ei vielä riitä, vaan heille on valehdeltava että nyt valtion varat alkavat loppua kuten pääministeri Juha Sipilä meille muutama vuosi sitten ilmoitti.Kun toden tosiaan Tasavallan Presidentti Mauno Koiviston aikainen hallitus ehti ryöstää Suomen valtion varat loppuun vuonna 1992, jolloin Suomen Pankki joutui järjestämään salaisen konklaavi-kokouksen, jonne osallistuivat presidentti Koiviston lisäksi: 

Suomen korkeimman oikeuden jäsenet

Mikko Tulokas (KO presidentti)
Per Lindholm
Erkki-Juhani Taipale
Olavi Heinonen 

Heikki Ylikangas (oikeushistorian professori)
Erkki Rintala (Vaasan hovioikeuden presidentti)
Esko Kilpeläinen (Itä-Suomen hovioikeuden presidentti)
Pekka Hallberg (Korkeimman hallinto-oikeuden hallitusneuvos)

Että mitä tuolla Konklaavi-kokouksessa sitten tuolloin 3.4.1992 oikein päätettiin.

No siellä päätettiin se, että Suomen valtion huventuneet varat pystyttiin enää palauttamaan stabiiliin tilaan enää sillä, että Suomen pankit ryöstäisivät kaikki yksityisyrittäjät vaatimalla heidän kaikki lainansa takaisin. Mutta samalla myös tässä konklaavissa päätettiin antaa näille pankeille täysi syytesuoja, eli he eivät saaneet hävitä oikeudessa näitä lamaoikeudenkäyntejä.

No mitäs tästä sitten syntyi...

Suomen pankit ryöstivät yli 120 miljardin euron edestä (on n. 800 miljardia markkaa) yrittäjiltä perimällä kaikki heidän velkansa takaisin ja ne yrittäjät joilla ei ollut varaa vaikka maksaa miljoonan markan yrityslainojaan takaisin, niin pankki ulosmittasi kaiken kiinteän omaisuuden.

Tämän seurauksena Suomen Pankki sai sitten tuon n. 800 miljardia markkaa holveihinsa ja nuo yli 14 000 yrittäjää teki vielä siihen päälle itsemurhan.

Joten syystäkös nämä Koiviston konklaavipaperit ovat edelleen valtioneuvoston kassakaapissa ja julistettu salaisiksi.

Suomalainen Jorma Jaakkola, joka oli tutkinut jo lukuisia vuosia tätä Koiviston Konklaavia pyysi näitä Konklaavi asiakirjoja nähtäväksi 6.8.2002 Mutta hän sai sitten 19.8.2002 vastauksen silloiselta Tasavallan presidentti Tarja Halosen kansaliapäällikön sijaiselta, ettei asiakirjoja suostuttu luovuttamaan jäljennöksinä.

Mikähän niiden paperien julkistamisessa on niin kuuma homma, ettei niitä missään nimessä suostuta luovuttamaan edes jäljennöksinä julkisuuteen ? 

No tietenkin se, että silloin ne todistaisivat sen, että Koivisto syyllistyi näiden muiden Konklaavi-kokouksen osallistujien kesken lähes törkeimpään ja röyhkeimpään valtionpetokseen, josta vähimmäisrangaistus olisi jo suoraan 2 vuotta ehdotonta vankeutta.

Joten sen sijasta tämä korruptoitunut Suomen valtioneuvosto on pyrkinyt seisomaan tämän kassakaapin edessä, jossa nämä Konklaavi-asiakirjat ovat, ettei vaan tämä karu totuus tulisi ilmi siitä millaisia kriminaaleja meillä on ollut johtamassa tätä maata.

Mutta kun tilanne on nykyään jo pahempi koska loppua ei näy näille vallan väärinkäyttäjille.

Eduskunnassa on jo vuosia vallinnut ns. pyöröovisysteemi, joka tarkoittaa sitä että kun joku esim. Kokoomusbroileri tulee ensimmäistä kertaa valituksi eduskuntaan. 

Tästä kuluu vain muutama 4-5 vuotta jolloin hän etenee jo ministeriksi asti. Mutta sitten kun hän on ministerinä riittävän monta miljardia saanut velkaannutettua Suomen valtion taloutta, niin hänet palkitaan siitä lopulta jonkun liiton pääjohtajuudella tai yksityisen sijoituspankin varapääjohtajuudella, joka on suora palkkio CIA:lta siitä, että hän salli Suomen Pankin velkaantuvan lukuisia kymmeniä miljardeja euroja vuosi heidän ollessaan tämän maan ministerinä.Sauli Niinistö nousi mm. eduskuntaan vuonna 1987 kolmannella yrittämällään silloisissa eduskuntavaaleissa. 

1995 Niinistö siirtyi jo Iiro Viinasen tilalle valtionvarainministeriksi.

Mutta sitten ministeriuran jälkeen Niinistö siirtyi tästä eduskunnan pyöröovesta vuonna 2003 Euroopan investointipankin varapääjohtajaksi.

Onko sitten jollain Salosta lähtöisin olevalla oikeustieteiden kandidaatilla pätevyyttä lähteä Euroopan invesointipankin varapääjohtajaksi ? 

Sillä sen jo todistaa suoraan se, että jos joku ei tunnettu Turkulainen oikeustieteen kandidaatti laittaisi CV:n vetämään tuonne Euroopan investointipankkiin, että oisko siäl varapääjohtajan paig vappaana. No ei varmasti olisi.

Mutta millä sinne saatiin juuri Sauli Niinistö.

No hän sai sieltä palkkioviran, koska toimiessaan valtionvarainministerinä hän huijasi silloisen pääministeri Paavo Lipposen kanssa Suomen euroon.Ja mitäs tämä maanpetturi sitten oikein sanoi viime presidentinvaalien vaalitentissä.

En minä yksin Suomea euroon vienyt - oli siinä kavereitakin.

Sauli Niinistö, Paavo Lipponen sekä tuon Lipposen ajan hallinnon konnat uhrasivat Suomen kansan elinedut omien elinetujensa vuoksi, koska heille jokaiselle luvattiin suurempi palkkaiset palkkiovirat, jos he noudattaisivat ylemmältä tulevaa käskyä mm. viedä Suomi euroon vastoin kansan tahtoa.

Jos Suomi olisi pysynyt kaikki nämä vuodet 1995-2018 markassa, niin en voisi mitenkään uskoa että tämä maa olisi velkaantunut siitä lähtien peräti 660 miljardia markkaa, joka on tuon n. 111 miljardia euroa, joka on Suomen tämän hetkinen valtionvelka.Suomen Pankki pystyy kyllä pelastamaan Suomen, mutta sitä varten tarvitsemme uuden rahauudistuksen = markka takaisin

Suomen Pankki kyllä pystyisi pelastamaan tämän maan talouden, mutta sitä varten tarvitsemme uuden rahauudistuksen, joka on yksinkertaisesti se, että markka tuodaan takaisin.

Mutta yksinään näistä nykyisistä CIA:n likaisella rahalla korruptoituneista valtapuolueista ei uskalla tätä rahareformia ajaa, joten tässä näkyy se minkälaisessa motissa Suomen valtio tällä hetkellä on taloudellisesti, kun sen vallassa roikkuu näitä vallanhimoisia psykopaatteja, jotka ovat valmiit uhraamaan koko kansan elinedut omiensa kustannuksella.

Islannissa toteutui 2008-2010 vuosina veretön vallankumous, joka oli pankkivallankumous. 

Silloin nämä rikolliset sijoituspankit mm. Wall Streetiltä yritti ryöstää Islannin valtion varat omiin taskuihinsa ja melkein onnistuivat siinä, kunnes Islannin kansalaiset järjestivät siellä verettömän vallankumouksen ja loivat uudet lait, joiden perusteella jokainen siellä Islannin valtionryöstöä ajava pankkiiri tuomittiin vankilaan.

Mutta täällä Suomessa kuuluisi säätää aivan samat lait, että jokainen pankkiiri joka tässä maassa pyrkii jatkossa ryöstämään Suomen valtion varoja omiin taskuihin mm. velkaannuttamalla tulisi saamaan vankilatuomion.

Tällaisella lailla Suomen Pankki voisi turvata taas itsemääräämisoikeuden siinä, että sillä olisi jälleen tuo monopoli laskea liikkeelle omaa rahaa ja tarvittaessa devalvoida sitä. Kun tätä euroahan ei voi devalvoida, joka onkin tarkoitus, että sen hyöty menee vain näille Euroopan keskuspankin rikollisille omistajille (mm. Rothschild pankkisuku, JP Morgan pankkisuku, Rockefeller pankkisuku jne.).Mutta esim. jenkeissä tämä rahauudistus on täysin hyödytön, koska USA:n keskuspankki on ollut aina vuodesta 1913 lähtien näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen hallussa, jotka ovat ryöstäneet USA:n valtion varat omiin taskuihinsa.

Mutta täällä EU:ssa tälläkin hetkellä jokainen painokoneesta tullut 500 euron setelikin on tämän maailman rikkaimpien pankkisukujen painamaa rahaa, jota sitten Euroopan unionin valtiot kuten Suomi maksaa valtionlainoina heille takaisin.

Mieti nyt jos sinä omistaisit tuollaisen Euroopan suurimman setelipainon, jossa sinä painaisit seteleitä, joita sitten lainaisit valtiolle korkoja vastaan.

Sillä juuri tähän perustuu näiden rikollisten pankkien ylivalta. Kun raha ei ole koskaan kasvanut puussa, eikä sitä tule myöskään mistään taikaseinästä itsestään. Sillä vain näillä rikollisilla pankkiireilla on tuo monopoli luoda näitä seteleitä niissä pankeissa, jotka he ovat monopolisoineet itselleen.Kun Syyrian kohdalla koko Syyrian sisällissodan päämotiivi on ollut se, että Syyrian hallinto ei suostunut luovuttamaan keskuspankkiaan Rothschildien pankkisuvun pankkimonopoleille.

Pankkimonopoli on ollut koko tämän ajan vallan suurin monopoli ja sen mittari, koska nämä yksityisomisteiset pankit myöntävät myös lainoja sotimiseen. 

Mutta näissä sotalainoissa on toki se huonompi puoli, että sodan hävinnyt osapuoli maksaa sitten lopulta lainat takaisin suurien korkojen kera, josta nämä ns. sotakorvaukset todellisuudessa koostuvat.

Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-10133946

https://www.suomenuutiset.fi/niinisto-mina-yksin-suomea-euroon-vienyt-siina-kavereitakin/