http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 18, 2019

Puhallettiinko Suomen eläkevarastoista viime vuonna 4,3 miljardia ?


Suomen yksityiset eläkerahastot ovat kasvattaneet veroparatiiseille piilotettua varallisuutta, joka on tällä hetkellä jo yli 200 miljardia euroa.

Nyt YLE julkaisi jutun, jossa kerrottiin kuinka tämä Suomen eläkejärjestelmä muka toimii. 

Siinä kerrottiin kuinka vuonna 2017 eläkkeitä maksettiin 27 miljardia euroa, joista valtaosa oli vanhuuseläkettä, mutta mukana oli myös muita eläkemuotoja kuten työkyvyttömyys- ja perhe-eläkkeitä.

Nyt kuitenkin viime vuonna sattui käymään ihan näin, että tästä eläkepotista olisi kuulunut ottaa 4,3 miljardin euron siivu, mutta rahoja ei silti otettu. 

Menivätkö ne muiden taskuihin ? 

Ottaen huomioon sen, että nämä eläkerahastot ovat yksityisiä yhtiöitä ja se sotii hyvin paljon sen kanssa, että kyseessä on suomalaisten veronmaksajien eläkerahat. 

Mutta jotenkin nämä yksityiset eläkerahastot onnistuivat tunkemaan näille markkinoille ja luomaan näistä eläkerahastoista yksityiset monopolinsa.

Viime vuonna näiden yksityisten eläkerahastojen tuottoja onnistuttiin kartuttamaan lähes 14 miljardia euroa, mutta se ei edelleenkään näy suomalaisen eläkkeensaajan kukkarossa. Joten asian varjopuoli onkin se, että kenen taskuun nämä eläkemiljardit todellisuudessa menevät. 

Suomen eläkerahastot ja Suomen rikkaimmat rahasuvut toimivat yhdessä

Jos et vielä tätä tiennyt, että mitä yhteistä on Ehrnroothin rahasuvulla ja työeläkeyhtiöillä ? 

No kyseinen Suomen rikkaimpiin kuuluva rahasuku käärii miljardien voittoja näillä Suomalaisilla yksityisillä eläkerahastoilla. Eli käytännössä vetää ne sinunkin selkänahasta, koska teidänkin työeläkemaksuilla rahoitetaan näiden muutamien Suomen rikkaimpien rahasukujen eläkerahastosikailu.

Miten sitten tällainen on ylipäänsä mahdollista, että Suomen kansalaisten eläkerahoilla sikaillaan yksityisissä ja suljetuissa rahastoissa.

No kun tätä pääomaa ovat jakamassa rahasuvut Ahlström, Ehnrooth, Ingman, von Retting, Tallberg ja uusrikkaat Risto Siilasmaa, Jorma Ollila jne. 

Pelin henki on käytännössä se, että sinä työeläkkeen saaja köyhdyt ja nämä rikkaat rahasuvut rikastuvat sinun eläkkeistäsi, koska sinä et tule niitä todellisia eläkesummia koskaan saamaan, koska nämä rikkaat rahasuvut pelaavat noilla työeläkerahoillasi näissä yksityisissä eläkerahastoissa veroparatiiseissa itselleen miljardien voitot.Tämän vuoksi nämä Suomen yksityiset eläkerahastot ovat puhdas pyramidihuijaus, jonka voima perustuu tuohon pyramidihuijauksenomaiselle toiminnalle. 

Ylimpänä juomanlaskijana toimivat nämä Suomen rikkaimmat rahasuvut, jotka käytännössä ryöstävät keskituloisten palkansaajien eläkerahat omiin taskuihinsa ja saavat ne vielä sijoitettua useiden satojen miljardien pottina, saaden ne kasvamaan n. 20 000 euroa tunnissa voittoa.

Tämä on sikäli hyvin röyhkeää toimintaa näiltä Suomen rikkaimmilta raha- ja fasistisuvuilta, että näillä suvuilla on ennestään useiden miljardien eurojen pääoma. Etteivät he oikeasti tuota riistettyä rahaa enää tarvitsisi latin latia. Mutta kun nyt kyse onkin vallasta ja heillä on oltava kaikki valta tässä maassa.

Sillä nämä kyseiset aateliset rahasuvut ovat kaiken tämän ajan kontrolloineet tätä korruptoitunutta Suomen hallintoa, koska heillä on varaa ostaa eduskuntaan kansanedustajia ja mm. Kokoomus on ollut viime vuosina se puolue, jonka edustajia he ovat eniten täällä lahjoneet. 

Joten ei ole suinkaan mikään yllätys, että miksi vielä tämän kyseisen Sekoomuspuolueen korruptiovirkamiehet ja ministerit päätyvät eduskunnan pyöröovesta aina Euroopan investointipankin varapääjohtajiksi asti, josta sitten vielä seuraa Tasavallan nukkepresidentin virka.

Aidossa demokraattisessa systeemissä tällaisten rahasukujen ei sallittaisi sekaantua politiikkaan, mutta koska täällä Suomessa ja EU:ssa vallitsee fasistinen valtajärjestelmä, johon kuuluu tiiviisti suuryhtiöiden sekä pankkien ja rikkaiden rahasukujen poliittinen vallan kontrollointi. 

Niin tällöin demokratia ei enää toteudu missään muodossa ja vaaleillakaan ei ole enää mitään merkitystä, koska nämä rikkaat fasisti- ja rahasuvut päättävät tuolta norsunluutorneistaan kaiken ja lobbaavat kaikki lait hyödyttämään vain heitä itseään.Mutta sitten näistä Suomen yksityisistä eläkerahastoistakin vieläkin ylemmällä huipulla vaikuttaa sitten tämä maailman rikkain ja vaikutusvaltaisin Rothschildien pankkisuku, jonka omaisuuden on arvioitu olevan 500 biljoonaa dollaria.

Biljoona on 1000 miljardia. Tämä kun vielä kerrotaan viidelläsadalla, niin saadaan tuo Rothschild pankkisuvun ryöstämä omaisuus 500 biljoonaa.


Koko maailman köyhyys johtuu näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen harjoittamasta sorrosta ja tälle asialle pitäisi tehdä jotain.

Lähde: YLE

https://yle.fi/uutiset/3-9385580