http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 29, 2019

Englannin keskuspankki ei suostunut antamaan Venezuelan kultaomistuksia takaisin


Venezuelan presidentti Nicolas Maduro yritti äsken tehdä n. 1 miljardin euron arvoisen kultaomistusten siirron Englannin keskuspankista takaisin Venezuelaan, mutta Englannin keskuspankki kieltäytyi antamasta takaisin Venezuelan keskuspankin sinne tallettamia kultatalletuksia. 

Valemediassa asiasta taas kerrotaan, että kyseessä olisi Venezuelaa vastaan nostetut talouspakotteet ja se kuinka Britannian hallinto haluaa tukea CIA:n vallankaappauksella valtaannostetun nukke-oppositiojohtaja Juan Guaidon vallankaappausta.

Maduro ei ole kuitenkaan suostunut antautumaan tämän CIA:n vallankaappauksen edessä ja hänellä on edelleen Venezuelan armeijan tuki.

CIA:lle on selvästi jo annettu käsky Maduron päästä ja hänet todennäköisesti yritetään mestata samalla tavalla kuin Libyan Muammar Gaddafi.Miksi kultaa täytyy säilöä ulkomaille asti ? 

Monet voisivat miettiä sitä, että mikä järki oli Suomen Pankin antaa säilöön aikanaan ulkomaille 49,035 tonnin kultavarannot ?

Noiden markkinahinta oli 25.10.2013 peräti 1559 miljoonaa euroa.

Suomen Pankki on siis säilönyt ulkomaille tuosta kullasta 51 % Iso-Britannian keskuspankkiin, joka on kaiken tämän ajan ollut mm. Englannin kuningashuoneen sekä Rothschildien ja näiden muiden maailman rikkaimpien Illuminati-sukujen käärmeenpesä.

Ruotsissa sijaitseva Sveriges Riksbank on ottanut tuosta Suomen kullasta 20 % ja 18 % siitä makaa vielä Yhdysvaltain keskuspankissa (Federal Reserve Bank of New York) ja sitä on vielä 7 % Sveitsissä ja vain enää 4 % Suomessa (Suomen Pankki).

Joten mikä järki tällaisessa sitten oikein on ? 

Venezuela ei tee tässä kullan säilömisessä mitään poikkeusta näissä säännöissä millä metodeilla tämä pankkirikollisten järjestäytynyt rikollissyndikaatti toimii maailmalla. 

Joten ei tässä nyt luulisi olevan epäselvää, että nuo rikollisiin keskuspankkeihin ulkomaille talletetut kultavarannot ovat siellä jostain tietystä syystä. 

Venezuelan kohdalla ne ovat aivan samalla tavalla kuten Suomenkin kanssa eräänlainen pantti siitä, että nuo maat saavat aina lisää velkaa näistä keskuspankeista, jonne heidän miljardien kultavarannot ollaan viety.Libyan johtaja Muammar Gaddafi mestattiin vain sen takia, että koska hän oli suunnitellut Afrikkaan kultaan sidotun valuutan. 

Sellainen olisi toteutuessaan tehnyt Afrikasta rikkaamman maan kuin mitä Eurooppa olisi yhteensä ja tällainen ideahan ei alkuunkaan käynyt näille kultamarkkinoita manipuloivalle Rothschildien pankkisuvulle, jolla huhutaan olevan kultaa hallussaan n. 500 000 kuutiometriä.

Mutta Rothschildien pankkisuku on kuitenkin piilottanut tuon kullan sen verran taitavasti, ettei se ole ns. esillä näillä heidän manipuloimilla maailman kultamarkkinoilla, koska muuten tuo kullan arvo voisi taas tippua heidän mukaansa liikaa ja silloin sillä ei voisi manipuloida globaaleja markkinoita.  

On silti aivan järjestöntä nähdä kuinka nämä maailman rikkaimmat suvut kilpailevat keskenään maailman tyranniasta ja uuden maailmanjärjestyksen toteutumisesta tuolla keinoin, joissa valtioilta viedään kaikki itsemääräämisoikeus. Jotkuthan tahot taas väittävät, että tämä tyrannimainen järjestelmä olisi ollut ns. vanhan maailmanjärjestyksen poliittinen agenda.

Venezuela on yksi näitä Etelä-Amerikan maita, joissa on niin paljon öljyä, että jos se kansallistaisi sen kuten Norja, niin sen jälkeen loppuisi tuon maan ihmisten taloudellinen kurjuus. 

Mutta Venezuelan kansa riutuu köyhyydessä ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA suorittaa siellä tällä hetkellä poliittista vallankaappausta, jota länsi nyt tukee Britannian sekä Yhdysvaltain hallintojenkin taholta. 

Myös Ranskan presidentti Emmanuel Macron huuteli myös julkisuudessa, kuinka lännen tulee tukea tätä Venezuelan vallanvaihtoa.Ulkoministeri Timo Soini puolestaan totesi, ettei Venezuelan presidentti Madurolla ole oikeutta olla vallassa.

Suomenkin ministerit käyvät aika ajoin kutsuttuna Helsingin USA:n suurlähetystössä ja heitä vaaditaan siellä sanomaan julkisuudessa monia asioita, joita nämä ministerit eivät välttämättä henkilökohtaisesti sulata. Suomi kun on katsos ollut nämä kaikki vuodet CIA:n ja USA:n hallinnon alla toimivan Deep State eliitin taskussa ja tiiviissä talustusnuorassa.Ukrainan keskuspankin kultavarannot putsattiin Yhdysvaltain keskuspankin holveihin 2014 keväällä


Ukrainassa nähtiin keväällä 2014 varsin erikoinen episodi, kun Yhdysvaltain keskuspankin sinne lähettämät aseelliset joukot nappasivat Kiovan keskuspankista mukaansa muutaman miljardin dollarin arvoiset kultavarannot ja lennättivät ne salaisesti USA:n keskuspankin holveihin.

Tällä todennäköisesti Kiovan sotilasjuntta sai lisää lainaa tuolloin käynnissä oleviin sisällissota menoihinsa.

Tuolloin samana keväänä Ukrainan vallankaappauksen järjesti CIA ja lavasti maan johtaja Viktor Janukovitsin syyllistyneen mielenosoittajien joukkomurhaan, vaikka nämä luodit ampuivat Puolalaiskenraalin kouluttamat CIA:n palkkalistoilla olleet miehet.Sodat maksavat USA:n armeijalle maltaita

Jos nyt kuitenkin pistetään totuus pöydälle, että kuinka nämä USA:n armeijan maailmalla käydyt sodat maksoivat jo vuonna 2007 peräti 12 mijardia dollaria kuukaudessa.

Että jos näiden sotien ainoa tarkoitus on vain se, että näihin aseisiin kuluuu tuo määrä rahaa, niin eikö sitten voisi olla myös jokin humaani keino ylläpitää näitä sotilasmenoja murhaamatta ihmishenkiä. 

USA:ssa lukuisissa osavaltioissa sijaitseville aavikoillekin voitaisiin perustaa sellaisia USA:n armeijan tukikohtia, joissa voitaisiin ampua kalliita ohjuksia erämaahan, jotta nämä maailman rikkaimpien pankkisukujen nilkit voisivat kävellä tyytyväisinä pankkeihin. 

Mutta kun tässä on nyt hieman erilaisesta asiasta kysymys, että ei niitä aseita vaan ole tarkoitus käyttää siihen, että niiden asekaupasta syntyneiden kustannusten liikevaihto valuisi pelkästään näiden vallankäyttäjien taskuihin. 

Vaan kyseessä on lukuisten omavaraisten maiden kansainvälinen tuhoamisohjelma, jota nämä yksityisomisteisten pankkien rikollisjärjestöt pelaavat saavuttaakseen täydellisen tyrannian ja valtioiden itsemääräämisoikeuden tuhoavan maailmanjärjestyksen toteutumisen.

Ja nämä psykopaatit eivät kunnioita ihmiselämää tällä pallolla lainkaan, vaan pyrkivät tuhoamaan kaiken elävän tältä planeetalta oli sitten kyseessä luonto tai kaivosesiintymä.

Työtätekevät ihmiset he näkevät heille hyödyllisinä orjina, kun taas työttömät he näkevät hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Joten luulisi jo tästä pystyvän jokaisen itse päättelemään, että miksi täällä länsimaissa nähdään yhä kurjemmat olosuhteet vuosi vuodelta, kun tämä pankkiiri-globalistien suuri suunnitelma etenee pelottavan nopeasti.Ihmisrodun he ovat valmiita vielä jossain vaiheessa kloonaamaan, jotta saisivat heille tottelevan rodun ja siinä vaiheessa jos tämä toteutuu, niin tuo porukka ei enää katso edes televisiota. Vaan sellainen kloonattu ihminen saataisiin vaikka mihinkä tehtaaseen kellon ympäri 4-vuorotyöhön.

Joten olisitko sinä valmis sitten vielä kilpailemaan noiden ihmisrobottien kanssa niistä viimeisimmistä leivänmuruista ? Koska pelihän on sellainen, että jokainen tekoäly joka korvaa tämän kapitalistisen kilpailuyhteiskunnan työpaikan, niin ei tulla korvaamaan enää millään ihmistyövoimalla.Joten luuletteko, että ihmisten elämäntarkoitus olisi sitten tuon jälkeen täytellä TE-keskuksen työmarkkinatukihakemuksia ja taistella KELA:n kanssa joka kuukausi sinulle kuuluvista etuuksista ? 

Lähteet: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9596f067-a576-4c25-8bb7-f729071456cf

https://www.globalresearch.ca/hillary-emails-reveal-nato-killed-gaddafi-to-stop-libyan-creation-of-gold-backed-currency/5594742

https://www.france24.com/en/20190124-venezuela-france-macron-calls-election-maduro-illegitimate-protests-opposition-guaido

https://www.ilkka.fi/uutiset/ulkomaat/ulkoministeri-soini-venezuelan-madurolla-ei-oikeutta-valtaan-ainoa-kiistaton-valtakeskus-on-parlamentti-1.2857220

https://www.globalresearch.ca/ukraines-gold-reserves-secretely-flown-out-and-confiscated-by-the-new-york-federal-reserve/5373446

https://yle.fi/uutiset/3-5794012

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001897234.html