http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 23, 2019

SUPO: Seuraava mahdollinen terrori-isku kohdistuu Turkuun tai Helsinkiin


Suojelupoliisin ylietsivä piti luennon Säkylässä viime vuoden marraskuussa (28.22.2018), jolloin hän kertoi arvioivansa, että mahdollinen seuraava terrori-isku kohdistuisi joko Turkuun tai Helsinkiin.

Tämän jälkeen kun joku yleisöstä kysyi, että miksei Tampere, niin tähän tämä SUPO:n ylietsivä taas vastasi, että Turussa on sellaisia rakenteita, mutta ei enää suostunut avaamaan tarkemmin, mitä se tarkoittaa.

Vaikka tämä ylietsivä tarkoitti aika varmasti ääri-islamilaista ekstremismiä, joita esiintyy Turun seudulla eräässä moskeijassa, jossa myös tämä Turun puukottaja Abderrahnan Bouane kävi rukoilemassa.Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystö antoi viime toukokuussa terrori-iskuvaroituksen Suomessa asuville kansalaisilleen.

Tuossa silloin toimitetussa turvallisuustiedoitteessa suurlähetystö kehoitti Yhdysvaltain kansalaisia olemaan mm. varuillaan liikkuessaan Suomessa julkisilla paikoilla. Lähetystö kehoitti myös kansalaisiaan muuttamaan matkareittejään ennalta arvaamattomiksi sekä pitämään matalaa profiilia.

Ottaen vielä huomioon, että kuinka USA:n suurlähetystössä tapahtuu mm. CIA:n operatiivista toimintaa ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on hyvin pitkä kokemus valtionterrorismin operaatioista. 

Se tekee jo silloin CIA:sta yhden maailman vaarallisimmista terroristijärjestöistä, joilla on yhteyksiä maailman vaarallisimpaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen, joita ovat mm. nämä muutamat New Yorkin Wall Streetilla sijaitsevat rikolliset investointipankit (mm. JP Morgan Chase, Morgan Stanley, Merrill Lynch, Goldman Sachs).Että mistäkö sitten nämä lähi-idässä mellastavat ISIS terroristit saavat rahoituksena ? 

Se tulee noilta yllämainituilta pankeilta ja USA:n hallitus tukee heitä myös suoraan Pentagonista käsin. 

Tämä paljastui salaisesta Yhdysvaltain puolustusministeriön raportista.

Terrorismi on edelleen eliitin pelottelukeino kansalaisia vastaan

Vaikka yleisesti tällaisesta ääri-islamilaisesta terrorismista väitetäänkin, että se olisi vain näiden ääri-islamilaisten terroristijärjestöjen järjestämää ja organisoivaa toimintaa, niin niiden takana on miltei aina länsimaisten huume- ja rahanpesupankkien rahoitus takanaan, jolloin koko valtionterrorismin ainoa motiivi on väestöön kohdistettu psykologinen pelote.Näin ollen tämä Marokkolainen Turun puukottajakin saattaa jopa  vielä saada palkkion ulkomailta tuosta Turun puukotuksesta, jonka hän saattaa kuitata myöhemmin kun vapautuu sitten joskus tuolta Turun vankilasta istuttuaan ensin tuon Turun puukotuksista saamansa elinkautisensa.Julmin puoli näissä valtionterrori-iskuissa kuten Turun puukotuksessa on se, että aina kun niitä tapahtuu, niin silloin nämä eräiden terrorismia rahoittavien pankkien johtajat nauravat räkäisesti matkalla pankkiin. Koska yksikin tuollainen terroristinen puukotusepisodi jossain suurkaupungissa saa aikaan taloudellisesti paljon sellaista tuhoa tässä maassa, jota eivät näe kuin vain nämä pankkiiri rikolliset itse, jotka hyötyvät niistä useita miljoonia.Kun pankkiiri Björn Wahlroos puhui vuonna 2017, että "Maailma ei pysy tasapainossa ilman pelotetta... Ja ilman vastavoimaa mikä tahansa voima voi kasvaa liian suureksi."

Hän tarkoitti tuolla vastavoimalla terrorismia, jota myös Nordean pankki rahoittaa, jonka hallituksessa hän itse on.

Ja tuo vastavoima jota nämä rikollispankit vihaavat on tietenkin tuo sotia passivoiva voima (rauha ja rakkaus). Tuo on USA:n armeijallekin äärimmäisen tuhoisa voima, jota vastaan on sitten taisteltava tällä väkivaltaisella vastavoimalla. 

Eli on järjestettävä näitä USA:n armeijan päättymättömiä sotia ja rahoitettava valtionterrorismia pitkin maailmaa, jossa väestöt pidettäisiin pelossa, jotta heitä olisi helpompi hallita.

Ei tämän älyäminen ole mitään rakettitiedettä.

Mutta nämä terrorismia rahoittavat pankit tulisi tutkia jokainen ja jäädyttää nuo tilit, joilla maksetaan ISIS-terroristien sotilasmenot. Se tarvitsisi vain puhtaasti rahahanat kiinni, niin ei enää ISIS lippu liehu missään.


Lähde: Turkulainen

https://yle.fi/uutiset/3-10192497