http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 18, 2019

Tiesitkö, että CIA:lla on jo Suomen seuraava presidentti valmiina (Jan Vapaavuori)


Vaikka Presidentti Sauli Niinistöllä on vielä jäljellä n. 5 v. kaudestaan, niin CIA:lla on jo Suomen seuraava presidentti valmiina ja hän on Kokoomuksen Jan Vapaavuori

Mikael Jungner ja Matti Apunen tiesivät tämän salaisuuden jo yli 3 vuotta sitten.

Mutta miksi juuri Vapaavuori ?

Vapaavuori toimi myös samassa Euroopan investointipankissa varapääjohtajana 2015 syyskuusta kevääseen 2017 asti, jonne Sauli Niinistö eteni eduskunnan pyöröovea pitkin vuonna 2003.

Kun Euroopan investointipankin kaltainen rikollisorganisaatio on jo sen tahon peluri näillä valtioiden ryöstömarkkinoilla, että jos heidän piirissään on yhdenkään EU-valtion ministeri. Niin heidät voidaan asettaa maihinsa ns. nukkejohtajiksi, jotka eivät vastusta näiden rikollisten pankkien valtioihin kohdistettuja ryöstötoimia.

Vapaavuorihan on vielä kaiken lisäksi vanha nuorisorikollinen ja johti Puistolassa 70-luvun lopussa ja 80-luvun alussa nuorisojengiä, joka putsasi kauppojen peliautomaatteja. 

Hänet tuomittiin tuolloin pahoinpitelystä kuukaudeksi ja 15 päiväksi ehdolliseen vankeuteen vuonna 1982, jonka hänen varatuomari isänsä onnistui saamaan ehdolliseksi. Vielä tuosta vuonna 1984 Vapaavuori tuomittiin sakkoihin osallisuudesta varkauteen.

Kun taas vuonna 2001 hänet tuomittiin rattijuopumuksesta 11 430 markan sakkoihin ja ajokieltoon.

Että sellainen tuleva presidentti.

Mutta mistä sitten tämä Kokoomuksen ja CIA:n pyhä liitto oikein johtuu ? 

Suomen kaapatussa hallinnossa on vallinnut viimeiset vuosikymmenet Kokoomuksen ja CIA:n pyhä liitto, jonka siunauksen CIA antoi Kokoomukselle jo vuonna 2006, jolloin se kävi Kokoomuksen kanssa salaista sähköpostien vaihtoa.

USA:n suurlähetystön kautta käyty dialogi liittyi vahvasti Natoon ja CIA lupasi järjestää Kokoomuksen vaalivoittajiksi ja Suomen suurimmaksi puolueeksi, jos Kokoomus veisi Suomen Natoon.

No tämä toteutui sitten lopulta vuonna 2014 Suomen ja Naton välisen isäntämaasopimuksen toteutumisena, joka teki Suomesta Naton yhden sotilastukikohdan.Tähän mennessä CIA oli myös saanut tänne Kokoomuksesta presidentin, joka oli myös ääntenlaskuhuijauksen tulos.

Tosin vielä nämä seuraavat viimeisimmät presidentinvaalit olivat Sauli Niinistön äänien osalta äärimmäisen röyhkeän luokan vaalivilppi, jolla haluttiin näyttää kuinka Niinistö olisi jo ennakkoäänissä ylivoimainen 64,4 prosentin äänisaaliilla. 

Siitäkin huolimatta ei tämän maan köyhä kansa ole kannattanut Kokoomusta missään vaiheessa, mutta Kokoomuksesta täytyi saada keinolla millä hyvänsä Suomen suurin puolue ja sen hoiti CIA Tieto Oyj:n avustuksella väärentämällä näiden viimeisten eduskunta sekä eurovaalien ja presidentinvaalien äänet.USA:n Suomen-lähetystö on ollut kaiken tämän ajan tiedustelupalvelu CIA:n keskus, jonka kautta manipuloidaan Suomen politiikkaa. 

Sillä CIA:lla on todellakin mahdollisuus väärentää Suomen presidentinvaalien ääniä, eduskuntavaalien ääniä, eurovaalien ääniä.

He myös painostivat USA:n suurlähetystöstä Kokoomusta viemään Suomen Natoon jo vuonna 2006, joka tuli ilmi Wikileaksin vuotamista tiedoista.