http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 21, 2019

VIktor Orbán on suuri kivi EU-eliitin kengässä


Teksti: Teemu Vehkala

Unkarin presidentti Viktor Orbán on ollut todella suuri kivi tämän Euroopan unionin integraatiota ajavan eliitin kengässä. 

Orbánia on viime vuosina yritetty mm. lukuisilla keinoilla saada muuttamaan mielensä siihen, että hän suostuisi avaamaan Unkarin rajat ja päästämään maahansa satojatuhansia lähi-idästa tulleita pakolaisia. 

Mutta Orbánin tiukka maahanmuuttolinja pitää Unkarissa edelleen rajat kiinni ja siihen maahan tulevat pakolaiset karkoitetaan pakolaiskeskusten kautta rajan yli jatkamaan matkaansa.  Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen on jo lukuisia kertoja tuonut julki sen miten hän vihaa Orbánin EU:lle  niskuroivaa linjaa.

Katainen totesi vain muutama päivä sitten Etelä-Saimaa lehdelle näin; "Oikeusvaltioita murentavat maat ovat Euroopan suurin uhka".

"Katainen viittaa Unkarin pääministeri Orbaniin, jonka mukaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin tulkinta demokratiasta on mielekkäämpi kuin Euroopassa oleva näkemys".

Sitten Katainen ehdottaa Unkarille rahahanojen sulkemista, jolla olisi hänen mukaansa todellisia vaikutuksia, koska monessa nyt ongelmia tuottavassa maassa on kuulemma Kataisen mukaan EU-rahoituksella keskeinen merkitys. 

Mutta tämä Katainen ei kuitenkaan taida älytä tätä, että Unkarin keskuspankki painaa edelleen forinttinsa itse, eivätkä he suostuneet Euroopan keskuspankin tarjoamaan euro-valuuttaan, joka olisi taas ulkoistanut tämän Unkarin keskuspankin toiminnan tälle yksityisomisteiselle Euroopan keskuspankille, jonka omistavat osake-enemmistöllään Rothschildien pankkisuku.

Katainen sekä nämä muut EU:n globalistit vihaavat Unkaria, Puolaa sekä Tsekkiä sen vuoksi yli kaiken, koska nämä maat ja niiden johtajat pitävät hyvin tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa yllä, joka ei salli näiden maiden kansallisidentiteetin sortuvan holtittomalla maahanmuutolla. 

Mutta kun katsoo tätä EU:n integraatiota, niin sen suunnitelmana on nimenomaan tuhota kaikkien Euroopan unionin jäsenmaiden kansallisidentiteetit holtittomalla humaanitaarisen maahanmuuton varjolla tehtävällä pakolaisintegraatiolla (haittamaahanmuutto). 

Näin saataisiin sitten luotua Islamisoitu Eurooppa ja Islamisoitu Euroopan union. Islamilaiset lait (sharia), sekä saataisiin vielä muslimien salafit sekä muut keskinäiset veriviholliset tappelemaan keskenään näissä Euroopan sivistysvaltioissa ja siitä seuraus olisi kuin pudotus kiviaikakaudelle. Tämä suunnitelma on yksinkertaisesti Euroopaalaisten sivistysvaltioiden tuhoaminen ja se tuntee mm. nimen Kalergi suunnitelma, joka tulee vapaamuurarikreivi Richard Coudenhove-Kalergista.

Sillä nämä langenneet Illuminaatit (nyk. varjohallitus/maailmaneliitti) pitää nykyisten Euroopan unionin sivistysmaiden älykkyyttä liian korkeana ja siksi se täytyisi tuhota keinolla millä hyvänsä. Joten tämän vuoksi he keksivät, että se saataisiin aikaan parhaiten rotujen sekoittumisella.

Kaikki Eurooppalainen kansallisidentiteetti, jossa näiden maiden kansalaiset puolustavat kulttuuriaan nähdään hyvin suureksi vaaraksi tämän uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle, minkä vuoksi pakolaiskriisi luotiin keinoksi saada hajoitettua nämä Eurooppalaiset kansallisidentiteetit. 

Mutta sen sijaan tämä humanitaarisen maahanmuuton varjolla tehtävä väestönsiirto ollaan tehty hyvin huolellisesti ja näistä pakolaisryhmistä on mm. jätetty tarkoituksella pois naiset ja pienet lapset. Tilalle on tuotu sitten mm. Irakin vankiloista vapautettuja sotarikollisia, joita tänne Suomeenkiin päästettiin tulemaan Ruotsin rajan yli vuonna 2015 peräti yli 35 000 kpl.

Tällaisen väestön kotouttaminen ei tule koskaan onnistumaan siinä määrin, että he sopeutuisivat täysin tähän Suomalaiseen yhteiskuntaan sekä sen yhteiskuntanormeihin. Joten syystäkin olemme nyt nähneet, kuinka nämä mm. Irakilaiset loistavat jo nyt Suomen raiskaustilastoissa yli 50 prosentin osuudella ja näistä osa on vielä näitä jopa alle 10-vuotiaisiin lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia.

Tämä kaikki on osa tätä Suomen kulttuuri-identiteetin tuhoamisohjelmaa, jota Euroopan komissio sekä EU ajaa eteenpäin keinolla millä hyvänsä. 

Euroopan union joutuu ajamaan eteenpäin erittäin laajaa pakolaisohjelmaa, jonka tarkoituksena olisi lopulta tuoda Suomeen yli 1,6 miljoonaa maahanmuuttajaa.

Yksi motiivi eliitillä olisi tuhota sen varjolla myös työmarkkinat ja jos katsomme esimerkiksi mitä Yhdysvalloissa kävi, kun tämä 1800-luvun tumma orjaväestö alkoi integroitua siihen yhteiskuntaan.

Nyt siellä nähdään ne integroitumisen pitkät hedelmät, joita ovat tumman amerikkalaisväestön heikko koulutustaso, korkeat rikollisuustilastot sekä heikommat palkat jne.

Ei tarvitse edes olla mikään ennustaja, että jos haluaisi katsoa nyt kristallipallosta, että miten nämä Suomen Irakilaiset, Somalit, Iranilaiset, Syyrialaiset, Turkkilaiset jne. tulevat sopeutumaan tänne seuraavan 30-vuoden kuluessa. 

Teollisuusvaltion alasajo on myös käynnissä ja se toteutuu talouden nollakasvulla, joka jättää jälkeensä suunnattoman suuren massatyöttömyyden aallon.

Joten samalla kun nämä rikkaat rahasuvut siirtävät pääomansa täältä Suomesta pois veroparatiiseihin, niin he myös tuhoavat Suomen hyvinvointivaltion tällä tempulla. Mutta se onkin heidän tarkoituksensa sekä motiivinsa.

Sillä tämän kommunistisen Euroopan unionin tavoite on tuhota mm. pienyrittäjien kilpailukyky, heikentää sosiaaliturva ja yhdistää lopulta nämä EU-maat yhteisen liittovaltiolipun alle. 

Lopulta sitten sulkeutuisivat tuon liittovaltion rajat kuten myös Neuvostoliittolaisilla tai DDR-Saksassa elävillä ei ollut aikanaan juuri mitään pääsyä pois niiden rajojen ulkopuolelle.

Mutta tämän Euroopan unionin sisällä toteutettavan haittamaahanmuuton kustannukset ovat jo tälläkin hetkellä Suomelle äärimmäisen korkeat ja kustantavat jo n. 8 miljardia euroa vuosi.

Ja vaikka Perussuomalaiset on valeoppositiosta huudellut koko ajan laittavansa tämän haittamaahanmuuton kuriin mm. tiukoilla otteilla. Niin se on jo lukuisat hallituskaudet osoittanut täydellisen munattomuutensa tämän suhteen. Eli ei ole uskaltanut toteuttaa mitään näistä vaalilupauksistaan.

Mutta tiedättekös, että miksi Perussuomalaiset eivät ole tätä haittamaahanmuuttoa laittanut kuriin

No sen vuoksi koska jos Perussuomalaiset täällä pystyisi laittamaan tämän haittamaahanmuuton kuriin, niin silloin heillä tulisi olla Suomessa lähes yksinvalta ja suurin kannatus kuten Unkarissa tällä pääministeri Viktor Orbánin johtamalla oikeustopuolueella. 

Mutta Suomessa tällainen hallitusmuoto ei tällä hetkellä olisi millään tavalla mahdollinen, koska Perussuomalaiset saa CIA:lta jatkuvasti rahaa ja tämä toimii heille myös poliittisena porkkanana, etteivät he aio koskaan toteuttaa näitä äänestäjille valehdeltuja asioita mm. haittamaahanmuuton tiukentamisesta.

Mutta vielä tämäkin, että tiedättekös millä tämä eräs suomenruotsalaisten rahasukujen ja muiden rikollisten johtama kopla kiristää myös näitä Perussuomalaisten johtajia ? Heillä on heistä olemassa sellainen videonauha, jossa nämä Perussuomalaiset ministerit käyvät erään Jari Aarnion naispuolisen tutun luona 15 minuutin käynnillä Vuosaaressa ja koko poliittinen akti on nauhalla. 

Aarnio ei kuitenkaan kertonut oikeudenkäynnissään, että tämän prostituoidun asiakkaista oli osa poliitikkoja, mutta se tuli taas tämän kyseisen naisen suusta ulos.

Mutta näin toimii poliitikkojen sekä ministerien kontrollointi ja jos joku esim. Perussuomalaisten johto alkaisi todenteolla tekemään haittamaahanmuuttoa estäviä hankkeita, niin silloin saattaisi tulla Perussuomalaisten puoluejohtoon yksi puhelu, jossa uhkailtaisiin että nämä PS-johtajien huorissa käyntikuvat olisivat seuraavan Seiska-lehden etusivulla.

Tämä poliitikkojen kontrollointi on näille valtaeliitin rikollisille näin helppoa peliä ja mm. näiden Suomen ministerien sekä poliitikkojen kynnys käyttää näitä maksullisia huoria on hyvin pieni, koska Kokoomuskin kustantaa nämä prostituutiopalvelut suoraan puoluetuista ministereilleen.Kun tämän Viktor Orbánin kohdalla tiettävästi CIA on yrittänyt kokeilla jo lukuisia keinoja hänen syrjäyttämiseksi. 

Ensimmäinen keino mitä CIA yleensä kokeilee on lahjonta... Mutta jos se ei toimi, niin sitten he lähettävät shakaalit perään. Mutta jos hiljennysoperaatiokaan ei tuota tulosta, niin kolmas vaihtoehto on sitten kokonaisen sotilaallisen vallankaappauksen järjestäminen ja siihen CIA:lla on lukuisia eri variaatioita, joista mm. Ukrainassa nähtiin tämä klassinen kansanmurhan lavastaminen 2014 helmikuussa, joka lavastettiin Viktor Janukovitsin tekemäksi.

Sillä Unkariin on saatettu jo tilata aivan samanlainen Maidanin aukion kaltainen vallankaappaus toteutettavaksi. Jossa CIA tulisi lavastamaan lähes samankaltaisen operaation kuin mitä nähtiin Ukrainassa helmikuussa 2014. Eli he saisivat silloin Viktor Orbánin näyttämään kansanmurhaajalta ja, että hän olisi tilannut joidenkin mielenosoittajien teurastuksen jossain Unkarilaisessa kaupungissa. 

Tällaisia kaikkia juttuja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on mielessään, kun he vain toteuttavat rahoittajiensa (rikolliset pankit/pankkiirit) suunnitelmia, jotta näiden valtaeliitin rikollisten suunnitelma Euroopan integraatiosta sekä kansallisidentiteetin hajoittamisesta onnistuisi sen lopulliseen maaliinsa. 

Joten tässä suhteessa unkarilaiset ovat nyt vaarassa, koska eivät välttämättä ymmärrä minkälainen mafiakeinoja käyttävä porukka heitä on tuolla vastassa. Sillä tämä n. 8500 hengen rosvokopla istuu kaikkien monikansallisten yhtiöiden sekä pankkien hallituksissa ja johtavat myös YK:ta. He pitävät itseään suoraan jumalan asemassa, vaikka heidän jumalansa onkin mm. langennut Lucifer.Lähteet: https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2512967

http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/perussuomalaiset-haittamaahanmuutto-kuriin-tiukoilla-otteilla/

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016011320955070