http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 15, 2019

Tiesitkö, että keinomakeutusaine aspartaami on peräisin geenimanipuloidusta kolibakteerista


Teemu Vehkala

Tiesitkö vielä sen, että keinomakeutusaine aspartaami (mm. Pepsi MAX, Coca-Cola Zero juomista löytyvä makeutusaine) valmistetaan geenimanipuloidusta kolibakteerin ulosteesta.

Aspartaami (asesulfaami K E-koodi E951) tuotantoprosessi on monimutkainen ja menetelmää kuvataan seuraavanlaiseksi: "Keinotekoinen makeutusaine aspartaami, asparagiinihapon ja fenyylianiilin dipetidin metyyliesteri, tuotetaan käyttämällä kloonattua mikro-organismia. Aminohappoja asparagiinihappoa ja fenylialaniilia toistava DNA-ketju, joka muodostaa suuren ja vakaan peptidin, lisätään kloonauksen välikappaleeseen, joka puolestaan lisätään sitten sopivaan isäntämikro-organismiin.

Isäntäorganismia sitten viljellään ja siitä saadaan asparagiini-denylialaniini -ketjua toistavaa suurikokoista peptidiä, jonka vapaa karboksyyliryhmä bentsyloidaan ja hydrolysoidaan bentsyyli asparagiini-fenylialaniini dipeptideiksi. Tämä dipeptidi metyloidaan ja de-bentsyloidaan aspartaamin muodostamiseksi.

1.) Geenimanipuloidun kolibakteerin (E. col) viljelys alkaa tankeissa, joiden olosuhteet on muokattu tälle bakteerille suotuisiksi

2.) Ravinteilla ruokittu geenimanipuloitu kolibakteeri (E. col) -viljelmä ulostaa proteiineja, jotka sisältävät asparagiinihappo-denylialaniini aminohappoketjuja, joita tarvitaan aspartaamin valmistamiseksi-

3.) Asp-Fen -ketjut sisältävät proteiinit korjataan talteen

4.) Ulosteet käsitellään, mihin sis. metylaatio, eli ihmiselle myrkyllisen alkoholin metanolin lisääminen dipeptidiin.

Aspartaami on biologinen ase, joka hyväksyttiin Euroopan unionin alueella vuodesta 1994 lähtien

Vaikka aspartaamin tiedettiin olevan biologinen ase, niin siitä huolimatta sen lobbaus kohti Eurooppaa alkoi jo tiettävästi aina 80-luvulta asti.

Tuolloin 90-luvun alussa Donald Rumsfeld nykyään Pfizer- lääkeyhtiön omistaman G.D. Searle, LLC yhtiön johtajana ja hän pystyi käyttämään siellä valtaansa, jotta USA:n elintarvike- ja lääkevirasto sai päästettyä aspartaami myrkyn EU-maihin.

Yhdysvalloissa tämä GMO-kolibakteerista eristetty uloste ja hermomyrkky tuotiin markkinoille jo vuonna 1974, jolloin USA:n elintarvike- ja lääkevirasto hyväksyi sen markkinoille.

Mutta koko tämän ajan kun tätä hermomyrkkyä on käytetty mm. virvoitusjuomien keinomakeuttajana on taas Euroopan elintarvikevirasto ja Suomen elintarvikevirasto (EVIRA) kieltänyt toistuvasti, että tämä kyseinen keinomakeutusaine olisi millään tapaa vaarallinen.Aspartaamilla on silti kaikki nämä vuodet tehty rottakokeita, joissa on toistuvasti todettu ja huomattu, että kuinka aspartaamin pitkäaikainen käyttö aiheuttaa rotilla isoja kasvaimia.

Tutkijat saivat jo aikoja sitten selville senkin, että aspartaami varastoituu ihmisillä aivoihin ja vahingoittaa niitä.

Rottakokeissa saatiin aivoista selville se, että kuinka kohonneet rasvojen hapettumisen, SOD-entsyymin aktiivisuuden, glutationi peroksidaasi-tason (GPx) ja kloramfenikoli asetyylitransferaasi (CAT)-entsyymin aktiivisuuden, osoittaen että pitkäaikainen aspartaamin käyttö johtaa metanolin havaittavaan pitoisuuteen veressä, mikä voi olla syypä ksidatiiviseen stressiin aivoissa, joka tarkoittaa jo lievää aivovauriota.

Oksidatiivinen stressi on tila, jossa kudoksia vahingoittavia vapaita radikaaleja on paljon enemmän kuin puolustuksen antioksidantteja, joilla on taipumus nopeuttaa kudosten ja elimien vaurioitumista.

Myös eräs toinen tutkimus osoitti rotilla sen, että pitkäaikainen aspartaamin käyttö aiheuttaa aksidatiivista stressiä.

Ne rotat jotka saivat suuria annoksia aspartaamia alkoivat oireilemaan aksidatiivisella stressioireilla ja myös heidän gliuationin pitoisuudet alkoivat laskemaan ja juuri glutationin vajaus on liitetty myös alzheimerin tautiin.

Näiden samojen koe-eläinrottien ruumiinavauksissa huomattiin vielä se, että kuinka heidän aivojen laskimoissa oli pientä laskimoiden supistumista, eli normaalin verenkierron estymistä (veri pakkautuu päähän). 

On saatu myös selville tutkimuksissa, että aspartaami tekee sairaaksi.

Mutta silti kun koko tämän ajan näitä aspartaamilla makeutettuja juomia on mainostettu kevytjuomiksi, niin tämäkään ei pidä paikkaansa että ne laihduttaisivat. Vaan on tutkittu ja saatu selville, että juuri aspartaamilla makeutetut keinomakeutetut juomat aiheuttavat lisää hiilihydraattien himoa (nälän tunne lisääntyy).

Lisäksi aspartaami aiheuttaa mm. päänsärkyä, migreeniä, näköhäiriöitä, väsymystä, ahdistusta, vatsakipuja jne.

Voin itse allekirjoittaneena todeta, että kun vielä vuonna 2000 olin itse silloin aspartaamiaddikti ja käytin Pepsi MAX juomia urheilujuomana. Sitä saattoi mennä urheilemisen lomassa helposti 3-4 pulloa 1,5 l määriä.

Mutta vasta 2000 vuonna luettuani erään lehtiartikkelin aspartaamin terveysvaikutuksista, niin tajusin että mikäli jatkaisin tuon myrkyn juomista, niin tuhoisin sillä aivoni ja siinä meni vain n. 2-viikkoa, jonka jälkeen ei enää tehnyt yhtään mieli näitä kevytjuomia ja tuosta päivästä lähtien en ole enää koskaan juonut aspartaami (asesulfaami K E951) sisältäviä juomia. 

Mutta tuo on myös tarkistettava kaupassa, ettei vahingossakaan tuota myrkkyä ole minkään seassa ja tuosta E951 elintarvikekoodista sen tunnistatte.Valio ilmoitti juuri, että se on poistanut myynnistä jugurttierän, koska se sisältää aineksia, joita ei mainita pakkauksessa.

Kyse on aspartaamista ja sukraloosista.

Valion mukaan tuote on moitteeton, mutta jugurtin hillo sisältää makeutusaineina sukraloosia ja aspartaamia, joita ei mainita lainkaan pakkauksessa. 

Sitten Valio jatkaa; "Heille jotka sairastavat PKU-tautia ei tätä aspartaamia oikein saisi syöttää, mutta muille tuote on turvallinen"; Valio kertoo tiedoteessaan.

Eli tämä Suomalainen elintarvikeyhtiö Valio siis ilmoittaa aspartaami nimisen geenimanipuloidusta kolibakteerin ulosteesta valmistetun hermomyrkyn olevan turvallinen.

Kuulitteko oikein ? 

Valio on siis mukana näissä kansallisissa väestönmyrkytystalkoissa, joka kuuluu osana YK Agenda 21 suunnitelmaan.

Sillä tämä länsimaalainen prosessoitu ruokateollisuus geenimanipuloituine myrkkyineen on meitä jokaista koskeva kansallinen uhka.

Kyllä se on jo tutkimuksetkin kertovat, että kuinka tämä prosessoitu ruoka, limsat sekä viljatuotteet lisäävät riskiä mm. suolistosyöpään.Mutta kun nämä geenimanipuloidut mutanttiruokayhtiöt ovat sen verran röyhkeitä, etteivät he suostu ilmoittamaan pakkauksissaan, että tuote sisältää GMO:n (geenimanipulaation). 

Esimerkiksi jo pelkästään nämä Kelloggsin muropaketit ovat geenimanipuloituja ja CORN FLAKES pakkaukseenkin olisi syytä Kelloggsin laittaa pieni tarra (GMO INSIDE).


Lähteet: http://www.magneettimedia.com/aspartaami-on-gm-bakteerin-ulostetta/

http://www.naturalnews.com/041766_aspartame_GM_bacteria_patent.html

https://www.elinahytonen.fi/2013/01/uusimpien-tutkimusten-mukaan-aspartaami-tekee-sairaaksi/

http://www.magneettimedia.com/aspartaami-e951-hyvaksytty-jo-90-maassa-mutta-vahingoittaa-aivoja/

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005965463.html

https://www.is.fi/terveys/art-2000005554523.html