http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 16, 2019

Vaalit lähestyvät - Valtapuolueiden takinkääntökausi alkoi


Sen huomaa, että tulevat 14.4.2019 järjestettävät eduskuntavaalit lähestyvät, kun jopa SDP on alkanut julistamaan Perussuomalaisten vaaliohjelmia toreilla ominaan.

Erityisesti nämä korruptoituneet valtapuolueet (SDP, Keskusta, Kokoomus jne.) ovat nyt alkaneet ratsastamaan Oulun raiskauskohulla ja tekeytyvät äänestäjille sellaisina tahoina, jotka olisivat valmiit tekemään asialle jotain.

Mutta selvisi jo, että vaikka tämä tuore adressi, jossa vaaditaan ulkomaalaistaustaisten raiskaajien maastakarkoittamisella keräsi jo tuon tarvittavan 50 000 allekirjoitusta, niin lehdissä ehdittiin jo kertoa ettei se enää ehdi tämän eduskunnan käsittelyyn ja saatetaan vielä laittaa tulevan eduskunnan käsittelyyn.

MV-lehden perustaja ja päätoimittaja Ilja Janitskin totesikin hyvin, että on todennäköisempää päästä ufon kyytiin kuin että tämä kyseinen adressi menee läpi.

Mutta siitä huolimatta nyt nämä kaikki korruptoituneet valtapuolueet ovat alkaneet ratsastamaan tämän Oulun raiskauskohun kustannuksella ja kalastelevat sillä tulevia ääniä itselleen.

Valtionvarainministeri Petteri Orpo (kok.) alkoi nyt vaatimaan Ouluun 1-2 miljoonaa euroa turvallisuuden parantamiseen ja kriisiapuun.

No se ei kuitenkaan rajoita millään tavalla näiden maahanmuuttajien alaikäisiin kohdistuvien raiskausrinkien toimintaa.

Sen sijaan tämä 2004 syntynyt 14 vuotias Oululainen tyttö ehti jo tuon Oulun mamuraiskausjengin tutkinnan aikana tehdä jo itsemurhan. Hänen kuolinilmoituskin pyöri jo sosiaalisessa mediassa ja se tyrmistytti surevat omaiset.


Sanon tämän nyt suoraan, että myöskään Perussuomalaiset eivät kykene pitämään vaalilupauksiaan koska PS-puolue on edelleen CIA-rahoitteinen valeoppositio.

Vaikka Jussi Halla-Aho saa henkilökohtaisesti olla maahanmuutosta mitä tahansa mieltä kuten oli Timo Soinikin, mutta sen lisäksi kummaltakin löytyy tuo poliittinen käännettävä takki, jonka he joutuvat kääntämään joka vaalien jälkeen.

Sen sijaan sen totean, että mikäli Sinisten eduskuntaryhmästä pääsevät Sampo Terho ja nämä muut loikkarit tulevaan eduskuntaan, niin kyseessä on puhdas esimerkki siitä miten Suomen vaalien äänet manipuloidaan CIA:n tahdon mukaan.Mutta on aivan sama, että tuleeko demarit voittamaan tulevat vaalit, koska SDP saa yhtä lailla rahaa CIA:lta ja on sitoutunut noudattamaan näiden Yhdysvaltain hallinnon lobbarien sekä CIA:n ohjeita Suomen hallinnossa.

Nämä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n vaatimukset Suomen hallinnolta ovat seuraavat:

- Natoa ei saa mikään valtapuolue vastustaa
- Euroopan unionia ei saa myöskään vastustaa
- Sosiaaliturvan on oltava heikko kuten ennenkin
- Ammattiliitot on tuhottava, kuten tämä operaatio näkyy jo
- Islam peräistä maahanmuuttoa ei saa rajoittaa
- Suomen armeijan täytyy hankkia myös jatkossa USA:n asevalmistajien mm. kalliita Hornetteja jne.

Tässä oli suurin piirtein nuo olennaisimmat asiat, joita CIA vaatii tämän Suomen korruptoituneen hallituksen noudattavan. 

Lähde: https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005965684.html