http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 09, 2019

Ihmisgeenimuuntelu tulee - Bill Gates äänessä asian tiimoilta


Maailmalla kohistiin jo viime vuonna kun kiinalaistiedemies väitti muokanneensa onnistuneesti syntymättömien kaksoistyttöjen perimää pysyvästi, että nämä eivät voi saada HI-virusta.Nyt Microsoftin perustaja Bill Gates otti puheeksi, että "entäs jos tämä tuleekin vain rikkaiden saataville".

Vaikka Gates uskotteli olevansa sitä mieltä, että kiinalaistiedemies meni liian pitkälle, niin heti perään hän väittikin että siitä saattaisi seuratakin hyvääkin, jos se innostaa ihmisiä keskustelemaan geenimuuntelusta ja ymmärtämään sitä.

Eettiset kysymykset ovat valtavia, Geenimuuntelu synnyttää optimismia sairauden parantamisen suhteen... Mutta tekniikka johtaa eriarvoisuuden lisääntymiseen entisestään, eteenkin jos se tulee vain rikkaiden saataville, Gates jatkoi.Mitähän se pankkiiri Björn "Nalle" Wahlroos sanoi muutama vuosi sitten; "Voisimme huutokaupata lisääntymisoikeuksia nuorille pareille tulevaisuudessa".

Hän kun tietää jo nyt sen, että kuinka tulevaisuudessa koko länsimaiden syntyvyys tehdään hedelmättömäksi ja tuon jälkeen tiedemiehet julkistavat jonkun uuden vasta-antidootin, jolla syntyvyys saadaan palautettua. Mutta jos ensin maksat siitä lisääntymisoikeudestasi sen jonkun 200 000 € yksityiselle yhtiölle. 

Mutta sen sijaan Bill Gates ei vieläkään uskalla kertoa sitä, että kuinka tällä maailman rikkaimpiin kuuluvalla rikolliseliitillä (Illuminati) on suunnitelma yli 90 % väestönvähennyksestä, jossa jäljelle jäisi enää lopulta 500 miljoonan muodostama väestömäärä.

Ja tällainen suunnitelmahan voitaisiin teoriassa toteuttaa jonkin superviruksen johdolla, johon sitten vain tällä Illuminaatien suojelemilla rikkailla olisi tuo vasta-aine olemassa.

Huhujen mukaan tämä maailmanväestön vähennys tuohon 500 miljoonaan olisi käynnissä ja sen death-line olisi ajoitettu vuoteen 2050, mutta mene ja tiedä. Koska olihan USA:n entisen ulkoministeri Cyrus Vancen teettämän Global 2000 raportissa/muistiossa mainittu jopa vuosi 2025.

Kyseisessä raportissa mainittiin selvästi myös koko länsimaalaisten rikkaiden teollisuusvaltioiden tuhoaminen mm. massatyöttömyydellä, joka toteutettaisiin talouden nollakasvulla, joka on aivan oma poliittinen ohjelma. 

Joten näin ollen myös tämä Suomenkin yhä kasvava työttömyys on ollut osa talouden nollakasvuohjelmaa, jonka tarkoitus on lisätä massatyöttömyyttä, itsemurhia, päihdeongelmia, avioeroja, terveysongelmia, kansallista ja henkistä rappiotilaa.

Nyt kun nämä eräät maailmalla tunnetut rikkaat mulkut alkavat saarnaamaan tästä geenimanipulaatiosta, että se olisi jokin sellainen asia josta meidän pitäisi nyt alkaa käymään julkista keskustelua. Niin he eivät kuitenkaan hyväksi sitä, että alkaisimme käymään tästä GMO-aiheesta aitoa ja kriittistä keskustelua, kuten ottamalla selvää että geenimanipuloitu ruokateollisuus on terveydelle vaarallista jne.

Monsanto (nyk. Bauer lääkeyhtiön omistuksessa) on maailman suurin elintarviketeollisuuden tuottaja, joka toimittaa mm. viljelijöille siemenet tuhoaa nämä monet sadot mm. geenimanipuloidun viljan avulla.

Geenimanipuloitu kasvi on ruokateollisuudessa sellainen, että se aiheuttaa myös syöjällä heikomman immuniteetin. Eli tätä GMO-ruokateollisuutta käytetään ihmisten terveyden heikentämiseen ja tällä Monsanto väittää yrittävänsä pelastaa maailman nälänhädän, että aletaan tarjoamaan tätä Monsanton pilaamaa mutaatioruokaa jonnekin kehitysmaihin.

Lähde: IS (ulkomaat)ISKaleva