http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 25, 2012

USA:n sotapropagandaa tuutin täydeltäEi liene yhtään sattumaa, että juuri seuraavana päivänä kun Obama on pitänyt kansallisen puheensa valkoisessa talossa ja uhitellut Irania. Julkaistaan USA:n armeijaa kiillottava propagandatiedote jossa kerrotaan, että Somaliassa USA:n armeijan erikoisjoukko 6 on osallistunut vaaralliseen operaatioon ja pelastanut 2 Amerikkalaista siviiliä Somalialaisten merirosvojen kynsistä.

Erikoisjoukko Seal 6:n väitettiin osallistuneen Osama Bin Ladenin kiinniottamiseen sekä tappamiseen.

Kuitenkin monet tahot kuten Project Camelot ja heidän yhteyshenkilöt ovat kertoneet, että koko erikoisjoukko Seal 6 on puhdasta USA:n hallituksen keksimää propagandaa ja että sen nimistä erikoisjoukkoa ole olemassakaan.

Erään tiedon mukaan Seal 6 erikoisjoukon miehet kuolivat helikopterionnettomuudessa keväällä 2011. Joten tämänkaltaisessa useiden tietojen sekamelskassa on jo vaikeaa pystyä erottamaan oikea tieto väärästä tiedosta eli disinformaatiosta.

Se nyt on kuitenkin selvää, että Osama Bin Laden kuoli jo ajat sitten Pakistanilaisessa sairaalassa munuaisvikaan. Mutta USA:n hallitus piti häntä edelleen useita vuosia tuonkin jälkeen maailman etsityimpien miesten listalla. Koska muuten terrorismin vastainen sota ja siihen liittyvä imago olisi kärsinyt.

Mutta itse tähän alkuperäiseen uutiseen jossa kerrottiin USA:n erikoisjoukon pelastaneen 2 yhdysvaltalaista henkilöä Somalialaisten merirosvojen kynsistä. Tämä saattaa hyvinkin pitää paikkansa. Mutta tuo Osama Bin Ladenin tappanut erikoisjouko Seal 6 ei liity tähän tapaukseen mitenkään muuten. Kuin, että sillä on haluttu kiillottaa USA:n armeijan mainetta erityisesti nyt juuri kolmannen maailmansodan kynnyksellä. Jossa Iraniin hyökkäys on jo aivan loppusuoralla. Kun tuoreet talouspakotteetkin ollaan jo modifioitu Irania vastaan EU:ssa.

Lähde: Iltasanomat