http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 04, 2012

USA:n armeijan sotilaan sodanvastaiset puheet sensuroitiin suorassa lähetyksessäEi tainnut olla mikään yllätys, että Iowan
presidentinvaalien esivaaleissa haastatellun USA:n armeijan sotilaan haastattelu sensuroitiin välittömästi uutiskanava CNN:n suorassa lähetyksessä. Kun tämä Ron Paulia kannattava sotilas alkoi puhumaan sodanvastaisia asioita.

Tässä juuri näemme sen mitenkä paljon maailman suurimmat mediatahot omistava maailmaneliitti pelkää ihmisten heräämistä ja varsinkin televisio on sellainen paikka, että sinne päästetään vain hyvin harvat henkilöt puhumaan asioita, jotka voisivat herättää muita.

Mutta suorat lähetykset kuuluvat niihin kategorioihin missä jokainen totuudenpuhuja vedetään lähetyksestä ulos samantien ja jopa Suomessa on televisiokanavilla tämänkaltaista tekniikkaa käytössä jos halutaan sensuroida jotain suoraa lähetystä. Esim. kuuluisan lääkäri ja ortopedi Antti Heikkilän haastattelua sensuroitiin muutama vuosi sitten suorassa lähetyksesä. Kun hän oli puhumassa sikainfluenssarokotteista.Ent. Minnesotan kuvernööri Jesse Ventura vedettiin ulos ohjelmasta kesken puheensa. Kun hän otti esiin 9/11 terrori-iskujen salaliiton. Tämän jälkeen koko radiokanavan päälähettämön tietokoneet suljettiin.