http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 23, 2012

Nyt se nähtiin - Suurpääoma-eliitin keinojytkySuomen kansaa kustiin näissä presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella linssiin enemmän kuin koskaan. Kun ilmoittiin, että peräti 36,97 % äänestäneistä antoivat äänensä porvarien sekä suurpääöma-eliitin Sauli Niinistölle.

EU-kriittistä Paavo Väyrystä äänesti 17,54 % äänestäneistä joka jätti sitten Väyrysen hitusen hienosti vihreiden Pekka Haaviston taakse.

Lopullisten tuloksien julkistaja Tieto Oyj (ent. Tietoenator) olisi jo nyt voinut näpytellä tietojärjestelmiinsä, että Niinistö sai yli 51 % kannatuksen. Mutta jottei vaalivilppi olisi liian läpinäkyvää järjestetään presidentinvaaleissa vielä toinen kierros. Jonka suurin osa Suomen kansasta uskoo olevan täysin rehellisesti järjestetty. Mutta valitettavasti tämä ei pidä missään tapauksessa paikkansa. Koska Niinistön voitto on jo päätetty etukäteen. Sillä hän täyttää ne tunnusmerkit joita Suomen valtion johtajalta edellytetään uuden maailmanjärjestyksen kynnyksellä.Kuvassa näkyy kaikki suomen kunnat ja niissä eniten ääniä saanut ehdokas. Monessako kunnassa näette Pekka Haaviston enemmistön?

Ettekö näe kuinka meitä kustaan linssiin.

Kuvitteletteko todellakin, että tämä Suomen läpimätä poliittinen järjestelmä tämän kaiken muun korruption lisäksi suostuisi järjestämään vaalit rehellisesti, jolloin valtaan saattaisi päästä EU-kriittiset puolueet sekä heidän edustajansa.

Toisaalta se mitä näihin presidentinvaaleihin tulee niin on kyllä toisaalta sama, että kummasta tulee presidentti. Mutta Sauli Niinistö sopii paremmin uuden maailmanjärjestyksen luotsiksi kuin Pekka Haavisto.

Niin ja se vielä kun niin monet äänestämättä jättäneet luulevat, että äänestämättä jättäminen on paras ase näissäkin vaaleissa. Sitä se ei ole. On aivan sama vaikka antaisitte äänenne sioille. Mutta se mitä aktivistit voivat tehdä edistääkseen edes vähimmäistä suoraa demokratiaa Suomessa. On se, että uskaltavat ottaa tämän tabun esiin. Eli vaalivilpin Suomessa.

Köyhien asialla puolueen Terttu Savola on sitä jo tehnyt menestyksekkäästi. Joten miksette te voisi puhua asiasta eteenpäin. Vai pelkäättekö leimaantuvanne vainoharhaiseksi salaliittoteoreetikoksi. Koska näitä syytöksiä tulette tod. monilta saamaan niskaanne.Vain harvat meistä huomaavat kuinka meitä hallitaan ja tätä voi verrata vaikkapa lampaisiin joita täytyy aina paimentaa joukossa.

Suomen poliittisen järjestelmän ääntenlaskujärjestelmä on eräänlainen kyseenalaistamaton auktoriteetti jota ei tarvitse kyseenalaistaa jos kuuluu enemmistöön, eli massahallittuun ihmislaumaan.

Mutta mitäs sitten tapahtuu jos kyseenalaistat jotain jota lauma ei kyseenalaista? Tällöin joudut lauman tuomitsemaksi ja tähän koko illuminatin massojenhallinta tekniikka perustuukin.

Lähde: Presidentinvaalit 2012 äänet ensimmäinen kierros