http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 05, 2012

Aivopesun alkeetKoko maailmanlaajuinen massojen aivopesu on perustunut koko ajan uutismedian, koulutusjärjestelmien sekä Hollywoodin viihdeteollisuuden piiristä tapahtuvalle ohjelmoinnille.

Englantilainen Tavistock instituutti on erikoistunut kehittelemään juuri tietynlaisia mielenohjelmointiin liittyviä tekniikoita joilla ihmiskuntaa ollaan pidetty rankassa hypnoosissa jo vuosisatoja.

Tämän median kautta tapahtuvan massojen hypnotisoinnin tehon näkee mm. siinä kuinka pelkkä "salaliittoteoria" sana ollaan onnistuttu jatkuvalla median kautta tapahtuvalla ohjelmoinnilla saamaan ihmiset nauramaan kyseisellä sanalle ja tätä kautta myös olematta millään tavalla ottamasta selvää siihen liittyvistä asioista.

Kun taas tiedeuskonto toimii muiden maksettujen skeptikkojärjestöjen kautta kiistämässä näiden olemassaolon ,niin jo koulutusjärjestelmien kautta auktoriteetteja kumartava sekä ohjelmoitu ihmismieli ei niitä enää kyseenalaista.
Median kautta tapahtuva suuriin väestöihin kohdistuva aivopesu perustuu ennenkaikkea jatkuviin ärsykkeisiin sekä negatiiviseen informaatioon. Joka taas johtaa pelkoon ja pitää sitä kautta ihmismassat kurissa ja tästä syystä illuminatin maailmaneliitti keksi aikanaan, että kun luodaan keinotekoinen vihollinen joka esitetään kansakunnille uhaksi. Niin näin heidät saadaan pysymään ruodussa ja tähän siis perustuu tämän ns. Al-Qaidan myytti.

Se ei siltikään tarkoita sitä, etteikö tuolla lähi-idässä olisi joitain CIA:n kouluttamia rättipäitä piene tusinan verran. Aivan varmasti on ja tulee olemaankin.

Mutta sitten kun mennään varsinaisiin valtionterroritekoihin kuten 9/11 terrori-iskuihin jne. Niin niiden takana on aina ammattimiehet joita löytyy mm. CIA:n ja Mossadin piiristä. Mutta myös Englannissa näitä tihutöitä on joutunut hoitamaan Mi5 sekä Mi6.

Maailmaneliitti on jo nyt sellaisessa tilanteessa tämän ihmiskunnan heräämisen vallankumouksen aikana, että he ovat jo valmiita pistämään seuraavan korttinsa likoon ja tämä tarkoittaa lavastettua alien invaasiota. Joka samalla sitten myös uudistaa ihmiskunnan uskomukset ufoihin kertalaakista. Mutta tiedeuskonto tulee sen nojalla väittämään, että kaikki humanoidirodut ovat ihmiskunnalle vaaraksi.Ns. galaktinen liitto johon kuuluu useita alien rotuja on jo satoja vuosikymmeniä seurannut tämän planeetan salaisen eliitin touhuja ja he aikovat puuttua asiaan jos jotain esim. ydinholokaustia aiotaan toteuttaa.

Syy siihen miksi he eivät voi edelleenkään tulle tänne tällä kellonlyömällä ja viheltää illujen pelin poikki. Johtuu taas siitä, että jokaisella tämän maan asukilla on ns. vapaa tahto ja tunnetusti tiedämme mihin meistä suurin osa sitä vapaata tahtoamme käyttää. Tämän äärettömän massiivisen viihdeteollisuuden hypnoosin lomassa. Kun kokonaiset kansakunnat elävät edelleen suuressa unessa. Eli eivät ole vieläkään löytäneet todellista itseään sekä heränneet tästä kollektiivisesta unesta.

USA:n armeija on jo parikymmentä vuotta sitten käynyt sotaa erään alienrodun kanssa Antarktiksella ja saanut turpaansa. Joten tämä kertoo täysin sen miten voimattomia illuminati on USA:n sekä liittoutuneiden armeijoidensa kanssa. Siitäkin huolimatta galaktinen liitto pyrkii viimeiseen asti olla käyttämättä aseellista puolustusta ja keskittyy enemminkin puuttumaan maailmaneliitin toimiin. Ja tätä tapahtuu silloin tällöin sillä mm. jo 80-luvulla ydinohjus napattiin talteen Ruotsin päältä ja kyseinen videopätkä löytyy kuulemma edelleen erään Ruotsalaisen televisiokanavan arkistoista.