http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 02, 2012

Skalaariaseiden testaus on todellakin nyt käynnissäJos Arkansasissa kuoli jumalattomasti lintuja niin Norjassa pistettiinkin vielä paremmaksi kun meren rannikolta löydettiin arviolta 20 tonnia kuolleita kaloja ja ylläty yllätys Tromsø nimisestä kaupungista jossa sijaitsee myös armeijan ylläpitämä HAARP (Eiscat) keskus.

Nyt jäämmekin sitten odottelemaan virallista selitystä mihinkä nämä kaikki kalat kuolivat. Kenties pelästyivät Norjalaisten ilotulitteiden pauketta ja saivat meren alla sydänkohtauksen. Valtamedian kautta kun kaikkia järjettömätkin selitykset menevät hypnotisoituihin massoihin täydestä.

Se nyt on selvääkin selvempää, että kalat eivät pelästy meren alla mitään ilotulitteiden pauketta ja jos niitä haluaisi siellä pelotella äänillä niin sitten tarvittaisiin jo aivan äärimmäisen jumalaton ääniase sijoitettuna meren alle. Esim. valaita voidaan kyllä elektronisilla ääniaseilla häiritä koska nehän viestittävät keskenään sellaisia signaaleja mitä ei välttämättä ihminen kuule.Mutta tässä Norjan tapauksessa ei ole minun mielestä mitään epäselvää. Sillä kyseessä on aivan selkeä HAARP:n skalaari-aseen testaus kokeiltuna mitenkä elektromagneettisilla pulsseilla saadaan kalat hengiltä ja ajankohdaksi ollaan suunniteltu uusi vuosi. Juuri ja ainoastaan sen takia, että ei syntyisi niin suurta kohua julkisuudessa. Kun nämä kalojen joukkokuolematkin voitaisiin nyt selittää jollakin ilotulitteiden paukkeella.

Eli kysehän on tutusta massojen hallinta kaavasta mitä illuminati on käyttänyt jo vuosisatoja.

1. Luodaan ongelma (Löytyy jumalaton määrä kuolleita eläimiä uuden vuoden päivänä)

2. Syntyy julkinen reaktio (Uskotaan, että nyt on jotain hämärää tekeillä)

3. Tuodaan julki selitys/ratkaisu (Kerrotaan sitten julkisuudessa, että ilotulitteet tappoivat eläimet)

Lähde: Aamulehti