http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 05, 2012

Radioaktiivista merilevää



Yksityishenkilö postasi tällaisen videon Youtubeen missä hän testasi säteilymittarilla vaarallisia lukemia avaamattomasta merileväpaketista. Ottaen huomioon, että tässä oli vielä avaamaton paketti kyseessä ja noin suuret säteilylukemat.

Tästä nyt näemme sen, että elintarvikkeiden kautta ollaan nyt mm. tämän korkean radioaktiivisuuden ja säteilyn avulla sairastuttamassa ja tappamassa ihmisiä eripuolin maailmaa. Ja siitä ei suuret elintarvikevalvonnan viranomaiset välitä paskaakaan. Päinvastoin ruoan sallittuja säteilymääriä juuri nostettiin vuosi sitten ja tullaan edelleen nostamaan.



Illuminatilla on maailmanlaajuisesti Codex Alimentarius niminen globaali ruokalainsäädäntö jonka tarkoituksena on mm. säädöstellä luontaistuotteiden, vitamiinien, mineraalien sekä aminohappojen saatavuutta lisäravinne- ja luontaistuotemuodoissa. Kaikki yli todella matalia arvoja ylittävät annostukset siirtyvät kansainvälisten lääkekorporaatioiden patenttioikeuksien ja rahastuskulhon alle. Rahoituksesta vastaavat luonnollisesti illuminatin käsissä olevat yksityisomisteiset pankit.