http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 30, 2012

David Wilcockin uusimmat jutut pähkinänkuoressaNäyttäisi siltä, että kohta on odotettavissa massiivisia joukkopidätyksiä eripuolilla Yhdysvaltoja jotka on suunniteltu toteutettaviksi Pentagonista.

Pentagonin valtarakenne on tällä hetkellä horjumassa pahasti koska nyt 122 valtiota on nostanut maailman johtavimman eliitin oikeuteen. Joten tämä joukkokanne on sekoittanut pakkaa Pentagonissa voimakkaasti viime-aikoina.


Benjamin Fulford

Benjamin Fulfordin mukaan jo yli 60 % USA:n armeijan johdosta ei tue Pentagonin sotasuunnitelmia tämän maailmaneliitin agendan kasnssa mm. Iraniin hyökkäyksen suhteen sekä ei ole III-maailmansodan kannalla.

Minun ymmärrykseni mukaan tämä tilanne on erittäin kivulias monille niille jotka ovat uuden maailmanjärjestyksen agendan takana.

Olin hyvin yllättynyt siitä kuinka ent. USA:n erikoisjoukkojen toimeksiantaja kertoi minulle paljon uutta tietoa ja vahvisti kaiken tämän todeksi.Olin hyvinkin yllättynyt kun luin juuri uutisista, että Robert Murdochin entistä väkeä pitädettiin Lontoossa, kun heitä epäillään hämäristä maksuista toimittajien sekä virkamiesten kesken.Tämä David Wilcockille tietoja salaisia luovuttanut ent. USA:n erikoisjoukkojen sotila on pseudonyymi Bill Wood, joka samalla paljasti, että Yhdysvalloissa toimii Oathkeepers nimellä toimiva kansallisarmeija. Joka tarvittaessa puolustaa USA:n kansalaisia hallinnon ylivaltaa vastaan. Joten syystäkö heitä ollaan kutsuttu jopa Yhdysvaltojen potentiaalisesti vaarallisimmaksi ryhmittymäksi.Oathkeepers sotilaallisen ryhmittymän periaatteet ovat:

1. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa käsketään vahingoittaa Yhdysvaltojen kansalaisia

2. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa täytyy suorittaa Yhdysvaltojen kansalaisten laittomia kotietsintöjä

3. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa täytyy tappaa omaan maana kansalaisia, jotka on luokiteltu sotilaalliseksi viholliseksi

4. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa hyödynnetään poikkeustilaa

5. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa täytyy hyökätä toiseen osavaltioon

6. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa täytyy sulkea Yhdysvaltojen kaupunkeja

7. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa Yhdysvaltojen kansalaisia täytyy viedä keskitysleireille

8. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa ulkomaalaisia joukkoja käytetään USA:n kansalaisten alistamiseen, jotta päästään hallituksen haluamaan totaaliseen väestönkontrolliin

9. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa rajoitetaan Yhdysvaltojen kansalaisten elintarvikkeiden saatavuutta

10. Me emme noudata ensimmäistäkään käskyä jossa rajoitetaan Yhdysvaltojen kansalaisten sananvapautta sekä oikeutta osoittaa mieltä hallituksen toimia vastaan
FEMA:n keskitysleirejä kuitenkin löytyy hyvin monesta osavaltiosta eri puolin Yhdysvaltoja ja ne otetaan pian käyttöön kun USA:ssa julistetaan ensin poikkeustila.

Bill Wood sanoi Wilcockin kautta, että nykyisen maailmaneliitin peli on nyt jo pelattu.

Voitte edelleen raiskata, hakata, tappaa,kiduttaa meitä sekä hiljentää meitä. Mutta te ette koskaan pysty pysäyttämään vastarintaa koska se on jo syntynyt. Se on todellista ja paljon suurempaa kuin voitte kuvitellakaan.

Ainoastaan pelko estää tällä hetkellä vastarintaliikettä etenemästä sen loppuun asti ja te tiedätte tämän. Mutta minä myös tiedän, että me emme ole tyhmiä. Koska me olemme aikuisia ihmisiä ja tiedämme mitä on tapahtumassa nyt.

Tämä tulee tapahtumaan jokatapauksessa ja minulla ei ole juurikaan mitään tekemistä sen kanssa. Uskon, että tämä suunnitelma on niin tehokas, että teillä ei ole mitään mahdollisuutta pysäyttää sitä enää.

Tiedän, että te pelkäätte mutta paras asia mitä voitte tehdä asialle on lakata valehtelemasta.

Teillä on vielä viimeinen mahdollisuus antaa ihmiskunnalle suurin lahja. Eli lopettaa tämä vuosituhansia kestänyt salailu, jonka vapauttaminen tuo koko planetaarisen kollektiivisen heräämisen tullessaan.

- Bill Wood


Lähde: https://jhaines6.wordpress.com/2012/01/29/because-we-are-all-tired-ive-selected-a-small-portion-from-the-end-of-david-wilcocks-newly-released-article-the-mass-arrests-have-already-started-january-28-2012/"