http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 03, 2012

Transhumanismi ihmiskunnan suurin uhkaUSA:n armeijan majuri Robert R. Powell julkaisi vuonna 2007 esitelmän, jossa hän kertoo miten USA:n sotateollisuuskompleksi on ottanut tehtäväksi supertietokoneiden ja inhimillisen tietoisuuden naittamisen. Mielikuvituksellinen, mutta reaalinen tarkoitus on tehostaa yksittäisen sotilaan taistelukelpoisuutta aivo-kone liittymillä.

Yhdsysvaltojen DARPA on jo kehitellyt kyborgeja.Project Camelot haastatteli Dr. Pete Petersonia joka paljasti, että USA:n armeijalla on jo nyt maan alla useita täysin ihmisen näköisiä kyborgeja.

Kyseiset kokeet ja kehitystyö tehdään huippusalaisissa tutkimuslaitoksissa. Ilmeisesti ihmiskunta on tarkoitus laittaa tapahtuneiden tosiasioiden eteen, kun kohtaamme ensimmäisen cyborgin, ja ehkä ihmisyyden lopun. Transhumanistinen futuristi Raymond Kurzweil puhuu singulariteetistä, tilasta, jossa supertietokoneet ja inhimillinen tietoisuus kollektiivisesti kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa verkottuneessa universumissa.

Majuri Robert R. Powellin mukaan tranhumanismi on ihmiskunnan suurin uhka. Koska näitä keinoälyisiä ihmiskyborgeja ollaan jo USA:n armeijan toimesta koottuu niin suuria määriä, että niitä voidaan käyttää ihmisten tuhoamistarkoituksessa.

Ei ole siis mikään yllätys, että juuri Hollywoodin viihdeteollisuus on tuottanut lukuisia elokuvia tästä aiheesta ja lisää näytäisi tulevan. Mutta erityisesti ulkoavaruuden uhasta kertovat elokuvat jatkuvat. Koska meitä valmistellaan parhaillaan kohtaamaan se vielä tulevaisuudessa. Vaikka monet eivät sitten tiedäkkään, että kyseessä on lavastettu alien invaasio.

Lähde: http://www.au.af.mil/au/awc/awcgate/cst/bh_powell.pdf

Usko Ahonen US-blogi