http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 26, 2012

Allekirjoita netissä adressi SOPA-lakia vastaanInternetissä voi nyt allekirjoittaa sähköisen adressin SOPA-lakia vastaan.

Linkki adressiin: https://secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/"Jos SOPA saadaan täydellä höyryllä läpi ja voimaan niin hallitus voi täysin mielivaltaisesti blokata minkä tahansa internet sivun, blogin tai palvelun tekijäinoikeuslakien verukkeella. Mutta heidän ei tarvitse edes perustella sitä niillä koska SOPA-laki antaa heille täysin diktaattorin oikeudet.

Tässä SOPA:ssa kuten myös ACTA:ssa ei ole kyse mistään muusta kuin koko internetin sananvapauden kaatamisesta. Koska valtaapitävä eliitti tietää jo menettäneensä otteen internetin sananvapauden hallinnasta. Jonka vuoksi lyövät tiskiin tällaiset Natsi-Saksan oppikirjoilla toteutettavat lakiuudistukset. Joilla he nyt toivovat saavan koko internetin alas ja kansalle yritetään siihen sitten tarjota jotain viihdetelevisiota korvikkeksi, jonka kautta ohjelmat tulevat nopean ADSL-yhteyden kautta. Mutta tietojen selaaminen vanhaan malliin internetistä ei enää onnistu kun SOPA ja ACTA on kaatanut internetin sananvapauden.

EU:n tulevassa liittovaltiossa erityisesti blogien valvontaa tullaan lisäämään Euroopan unionin gestapon ja vakoiluorganisaatioiden taholta ja mitä pidemmälle EU:n fasistisessa liitovaltiossa mennään niin Kiinan kaltainen internet 2.0 näyttää entistäkin enemmän todennäköiseltä.

Kiinassahan tämän heidän internet sananvapauden tilanne on niin järkyttävä, että siellä ihmisoikeudet ollaan poljettu kertakaikkiaan aivan maan tasalle ja internetissä ei saa kritisoida mitään. Eräskin mies oli kiritsoinut paikallishallintoa saastuneesta joesta ja pian hänet pidätettiin paikallisen poliisin toimesta. Euroopan unionissa olemme matkalla samaan pikku hiljaa.Erityisesti uuden maailmanjärjestyksen vastustaminen lisääntyy juuri nyt kun sana tästä fasistisesta liittovaltiojuonesta leviää kulovalkean tavoin lähinnä sosiaalisen median ansiosta.