http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 08, 2012

Venäjän ulkoministeriön ihmisoikeusraportti nosti Suomen euroopan pahimmaksi ongelmavaltioksiVenäjän ulkoministeriö julkaisi äskettäin maailmanlaajuisen ihmisoikeusraportin ja siellä Suomi nousi euroopan pahimmaksi ongelmavaltioksi. Jopa Naton ihmisoikeusrikoksia Libyassa käsittelevä luku on raportissa selvästi lyhempi kuin Suomen osuus. Taustalla on Suomen ja Venäjän välejä pitkään hiertänyt venäläisten lapsiperheiden, erityisesti venäläisten äitien huono kohtelu Suomessa.

Venäjän ulkoministeriön ihmisoikeusraportti esittelee Suomen eräänlaisena taantumuksellisena ihmisoikeuksien ongelmavaltiona. Tätä perustellaan heti kättelyssä YK:n kidutuksen vastaisen komitean ja YK:n lapsen oikeuksien komitean rajuilla syytöksillä ja EIT:n päätöksillä. Niiden mukaan Suomessa ei saa kunnon oikeusapua ja asioiden käsittelyajat ovat pitkiä.

Venäjän ulkoministeriön ihmisoikeusraportin mukaan Suomessa on paljon perheväkivaltaa, sekä yleistä että puolisoon kohdistuvaa. Suomalaisissa kouluissa koulukiusaaminen on erittäin yleistä oppilaiden keskuudessa. Myös nuorten itsemurhien määrä on korkealla. Suomessa lapsilla ja nuorilla on poikkeuksellisen paljon psyykkisiä ongelmia, eikä niiden syitä osata tutkia.Psykiatrisen hoidon osalta Suomessa ilmenee runsaasti ihmisoikeusrikkomuksia, Venäjän ulkoministeriön raportti selostaa. Pakkohoidon kohdalla ei käytetä riippumattomia asiantuntijoita eivätkä tuomioistuimet kontrolloi päätöksiä. Sähköshokkihoitoa käytetään ilman potilaan suostumusta. Suomessa ylivilkkaita lapsia hoidetaan voimakkailla psykotrooppisilla lääkkeillä. Tiedot perustuvat YK:n kidutuksen vastaisen komitean raporttiin.

Kuitenkin näiden laittomien tahdosta riippumattomien pakkohoitojen kohdalla Suomi nousee euroopan pahimpien ongelmavaltioiden joukkoon. Koska näiden yksittäisten tapausten takana on usein poliittinen syy ja tällaiset asiat ovat Suomen keltaisen lehdistön medialle niin arkoja, että niitä ei julkaista koskaan tässä muodosa. Vaan jos oikeusmurhan kohteena ollut henkilö sattuu saamaan oikeuden päätöksellä korvauksia perusteettomasta pakkohoidostaan niin median mukaan hän on edelleen mielisairas. Jos hänet on laittomasti oikeusmurhalla todettu sellaiseksi.Yksi näistä oikeusmurhan uhreista oli jo 80-luvulla Suomalainen lääkäri Riitta Kauppinen Kauppinen joka tuli tunnetuksi noina aikoina ns. "kohulääkärinä", joka passitettiin vasten tahtoaan ja laittomasti psykiatriseen sairaalaan. Taustalla oli Kauppisen epäily legioonataudista Suomessa. Hän myös epäili, että hänen potilaissaan olleiden oireiden syynä olivat Pieksämäen vedessä ja ilmassa olevat myrkyt.

Kauppinen valittiin vuonna 1984 vuoden pieksämäkeläiseksi ansioinaan siviilirohkeus ja peräänantamattomuus yhteisten asioiden hoidossa.Suomen sananvapaustilanne on tällä hetkellä täysin poliisivaltion tasolla ja siitä kertoo mm. se, että jo viimeisen parin vuoden aikana täällä on yritetty myrkyttää useita kansalaisaktiiveja sekä pienpuolueiden kansanedustajaehdokkaita. Sekä toimitettu juuri ennen vaaleja tiettyjä aktivisteja laittomaan pakkohoitoon. Koska nämä henkilöt ovat taas kuuluneet samaan sosiaaliseen verkostoon näiden muiden aktiivien kanssa.

Pelkästään Marko Sihvosen alkukevään 2010 eduskuntatalon edessä pidetty mielenosoitus ja siihen liittyneistä henkilöistä yhteensä 4 ollaan yritetty myrkyttää ja 2 henkilö toimitettu laittomaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon ja todettu paranoidiseksi.

Mistä tämä siis kertoo?

Se kertoo Suomen tämänhetkisestä sananvapaustilanteesta jossa nykyisest vallanpitäjät pelkäävät valtansa puolesta. Koska kansalaiset ovat heräämässä unesta ja tämä lisää automaattisesti poliittisia jännitteitä yksilöiden piirissä. Mikä saa aikaan eräänlaisen lumipalloefektin ja saa herätettyä entistäkin enemmän yksilöitä.Tämä myös tarkoittaa sitä, että jokainen uusi yksilö joka herää unestaan ei enää ilmennäkään sitä vanhaa materialistista energiaa, jolla heitä vielä ennen hallittiin. Mikä taas selitää sen miksi varjon puolen porukoiden rivit harvenevat ja valon puolen, eli heränneiden väki kasvaa. Mutta erityisesti tämä vuosi 2012 tulee olemaan erittäin merkittävä vuosi planetaariselle kollektiiviselle heräämiselle koska 21.12.2012 koko planeetta kokee erittäin voimakkaan ulottuvuuden muutoksen. Jota taas osat ryhmittymät pitävät maailmanloppuna. Mutta sitä se ei tule olemaan. Vaikka kyseessä on tämän nykyisen ajanjakson loppu josta vain seuraa uuden ajan alku. Joten eipä ole yhtään ihme, että miksi uusi maailmanjärjestys ollan ajoitettu vuoteen 2013. Jolloin maailmaneliitti haluaa, että myös EU-maat ovat ruodussa silloin kiskottuna väkisin yhteiseen liittovaltioon.

Mutta muistakaa aina se, että heränneistä ihmisistä ulospäin virtaava valo on aina yli 100 kertaa voimakkaampi kuin varjon puolen energiat.Skandinavian maat Islantia myöten on Suomen kanssa tämän valon levittämisessä hyvin merkittävässä osassa tässä planetaarisessa heräämisessä.

Lähde: Verkkomedia

http://sani-valoakohti.blogspot.com/"http://sani-valoakohti.blogspot.com/