http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 18, 2012

Eurosta irtaantuminen sovittu ennaltaUseat pienemmät euromaat kuten Suomi ovat jo kulissien takana sopineet irtaantuvansa eurosta vuonna 2013.Tämä siis selittää sen miksi valtionvarainministeri Jyrki Katainen puhui jo vuosi sitten eduskunnassa, että "Jos nyt saataisiin uusi maailmanjärejstys eli, että valtionlainoissa sijoittajat häviäisivät rahaa. Joka on järkevä tavoite johon mennään 2013".

2011 vuoden Bilderberg-ryhmän kokouksessa sovittiin se, että Kreikka tulisi olemaan ensimmäinen maa joka lähtee eurosta vuonna 2012 ja seuraavana vuonna pienemmät maat perässä.

Keskustan presidenttiehdokas Paavo Väyrynen sanoi jo viime-vuonna, että maailma tarvitsee maailmanvaluutan.Maailmanvaluutassa ei sinänsä pelkkänä uutena rahajärjestelmänä ole mitään vikaa niin kauan kuin kyseessä olisi puhdas valtioiden itsenäinen rahanpainamisen oikeus. Mutta sitä se ei tule olemaan koska tulevan maailmanvaluutan takana on edelleen sama korporaatioeliitin pankkiiritahot illuminatin puolelta ja heillä on erittäin suuret intressit koko ihmiskunnan pään menoksi. Koska vuoteen 2025 mennessä he aikovat tappaa tämän planeetan väestöstä yli 90 % pois. Tai näin on ainakin suunnitelmissa jos on uskomista Committee of 300 komitean väestönvähennyssuunnitelmiin.

Heillä on vaikka minkälaiset supervirukset laboratorioissa mitä ei olla vielä pistetty liikkeelle. Mutta ovat tuolla odottamassa lähtökäskyä. Maailman johtavan eliitin kokoonnuttua Lontoossa vuonna 2005 he suunnittelivat, että Aasian väestö tulisi olemaan erityisesti biologisen sodan kohteena koska siellä on maailman eniten väestöä.

Lähde: Taloussanomat