http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 23, 2012

Tilanne Hormuzin-salmessa kiristyy. Jo neljäs USA:n lentotukialus lähestyy aluettaTilanne Hormuzin-salmen edustalla kiristyy kun nyt kohti aluetta saapuu jo neljäs USA:n lentotukialus USS Enteprise, jolle on varattu vaarallinen tehtävä. USA:n puolustusministeri Leon Panetta ilmoitti juuri jokaisen operatiivisen lentotukialuksen suuntaavan kohti Persianlahtea. USA:n asevoimien komentajan vieraili loppuviikosta Israelissa.

Tilanne näyttäisi nyt siltä, että III-maailmansodan syttymisen vaara on enemmän kuin lähellä.Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on osoittanut Moskovan olevan vakaasti Iranin ja Syyrian tukena - ja saanut toimilleen myös BRICS-maiden (Kiina, Venäjä, Intia, Brasilia ja Etelä-Afrikka) täyden tuen. Venäjä harkitsee mm. uudestaan ohjustoimitusten (S-300) käynnistämistä Iraniin ja koko Venäjän strateginen motorisoitu ohjuskalusto on parhaillaan korkeassa hälytystilassa. Konkreettisen tukensa osoituksena Venäjä siirsi lentotukialuksensa taisteluosastoineen Syyrian tukikohtaan ja sen aluevesille heti vuodenvaihteen jälkeen.

Tehtiinkö sodasta päätös?

Konfliktintutkijoiden piirissä kulkee sanonta: "Seuraa USA:n lentotukialusten liikkeitä, niin tiedät missä seuraavaksi on tarkoitus pamahtaa." Nyt onkin käsillämme tilanne, että KAIKKI Yhdysvaltojen operatiivisissa tehtävissä olevat lentotukialukset ollaan samaan aikaan keskittymässä samaan paikkaan – viidennen laivaston alueelle Arabianmerelle. Nyt ilmoitettu neljännen tukialuksen lähettäminen samalle suunnalle on siis historian valossa varmasti selvin mahdollinen merkki odotettavissa olevasta suuresta konfliktista jo lähitulevaisuudessa.Yhdysvaltojen asevoimien komentaja kenraali Martin Dempsey tapasi juuri Israelin presidenti Simon Peresin.Eräs Israelin armeijan sisäpiiriläinen on vielä paljastanut, että Iranin sota tulisi alkaman ns. false-flag hyökkäyksellä. Joka tarkoittaisi sitä, että USA:n armeija tulisi tod. hyökkäämään omalla hävittäjällä oman sota-aluksensa kimppuun ja syyttämään siitä Irania. Joka antaisi julkisen oikeutuksen Iraniin hyökkäykselle ja näin oltaisiin suoritettu ns. mainilan laukaukset Hormuzin-salmessa.

Saatiinhan USA mukaan ensimmäiseen maailmansotaan sillä, että Jenkkihallitus keksi upottaa matkustajalaiva Lucitanian jonka kyydissä oli paljon Yhdysvaltalaisia. Missä laivan upotuksesta syytettiin Saksalaisia joka veti Yhdysvallat mukaan ensimmäiseen maailmansotaan.

Muita maailmankuuluja false-flag operaatioita ovat olleet

- Oklahoman pommi-iskut 1995
- Yhdysvaltain Nairobin suurlähetystön pommi-iskut 1998
- 9/11 terrori-iskut
- Espanjan Madridisa 2004 juniin tehdyt pommi-iskut
- Lontoon 7/7 terrori-iskut
- Norjan 2011 joukkomurhat


ns. Al-Qaidalla ei ole ollut näiden tihutöiden kanssa mitään muuta tekemistä kuin se, että niiden suorittajaksi on aina ilmoitettu Al-Qaida.

Aivan siinä missä Natsi-Saksa pisti oman valtiontalonsa palamaan ja syytti siitä kommunisteja. Räjäytti illuminatin eliitti world trade centerin ja Pentagonin mukana yli 3000 ihmistä ilmaan ja väitti syylliseksi islamilaista terrorijärjestö Al-Qaidaa.

Islamilaista terroristijärjestöä syytetiin siitä sen takia, että saatiin oikeutus Afganistaniin sekä muualle lähi-itään hyökkäyksille ja koko ajan uskoteltiin, että sinne minne USA:n armeija hyökkää. Niin siellä majailee myös tämä koko maailmalle vaarallinen Al-Qaida.Mutta ne ns. todelliset terroristit ovat tämä varjoeliitti, jonka toiminta pysyy jatkuvasti piilossa massoilta. Minkä johdosta epätietoisuudessa pidetyt ihmiset eivät edes usko heidän olevan olemassa. Mihin taas tämän eliitin suuri ja mahtava valta perustuu.

He ovat onnistuneet kirjoittamaan historian kirjoihin, että ns. illuminatin toiminta kiellettiin satoja vuosia sitten. Jolloin heidän toimintansa olisi lakkautettu kokonaan. Mutta jos katsoo nykyisiä ns. eliitin kokoontumisia kuten Bilderberg-kerhoa sekä Trilateraalista komissiota ja kolmensadanmiehen komitean toimintaa. Niin heidän toimintasuunitelmiin kuuluu YK:n jo vuonna 1992 lanseerattu human depopulation program. Eli väestönvähennyshanke jonka tarkoituksena on saada vähennettyä maailmanväestöä n. 90 % vuoteen 2025 mennessä.Tätä puoltaa jopa useat hollywood tuotannot kuten vaikkapa I Am Legend jne. Missä tappava virus on tappanut ihmiskunnasta suurimman osan.
Mutta saman teeman näkee mm. useissa tietokonepeleissä kuten Resident Evil, jossa taas ns. pahikset koostuvat saatananpalvojista jotka käyttävät nimeä Los Illuminados.

Lähde: Verkkomedia