http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 02, 2012

Arkansasin lintujen joukkokuoleman selitys annettiin

Kuten täällä jo arveltiin tullaan julkisuudessa ilmoittamaan, että linnut kuolivat Arkansasissa ilotulitteisiin ja siitä seuranneeseen pelkoon/stressiin.

Mutta eipä ole kenelläkään käynyt mielessä, että kyllähän niitä ilotulitteita ammuttiin uutena vuonna kaikkialla päin maailmassa. Joten miten vain Arkansasissa oli n. 5000 kpl kuollutta mustarastasta.

Alex Jones kertoi vuosi sitten omassa ohjelmassaan, että USA:n armeijan skalari-aseilla pystytään tappamaan myös kaloja meren alla kuten Yhdysvalloista on löytynyt myös kuolleita kaloja.

Hänen ohjelmaansa otti kerran yhteyttä HAARP keskuksen päällikkö ja kertoi, että yksi heidän työntekijänsä oli Alex Jones Shown kuuntelija. Mutta sitten kun sopivat Alex Jonesin kanssa pienestä haastattelusta suoraan lähetykseen niin piuhat vedettiin irti kesken puhelun.
Ronald Reaganin, George H. W. Bushin ja George W. Bushin hallinnoissa työskennellyt neuvonantaja John P. Wheeler III työskenteli Mitre nimisessä yhtiössä, joka on erikoistunut skalaariaseiden testaukseen.

Wheeler murhattiin n. vuosi sitten 2010 vuoden lopulla Washingtonissa.


Paikallisen paikoituslaitoksen turvakamera tallensi Wheelerin kaksi päivää ennen kuin hänet löydettiin kuolleena kaatopaikalta.

Wheelerillä oli yllään musta puku ja kenkä vain toisessa jalassaan, vaikka ulkona oli lumikeli.

Hän sanoi virkailijalle haluavansa lämmitellä ennen pysäköimistä, mutta poliisin mukaan Wheelerin autoa ei koskaan löytynyt parkkihallista.

Wheeler kertoi virkailijalle myös, että hänen salkkunsa on varastettu ja toisti monta kertaa ettei ole humalassa.


Hänet todennäköisesti ensin myrkytettiin tai huumattiin jollain erittäin vahvalla aineella jonka johdosta miehen käytös vaikutti sekavalta.

Muutama vuorokausi tapahtuneen jälkeen hänen ruumiinsa löydettiin Washingtonin Delawaren Wilmingtonist sijaitsevalta kaatopaikalta.