http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 06, 2012

Iso-Britanniassa pelätään Occupy mielenosoituksen salaliittoasioista puhuvia henkilöitäJoku nimetön henkilö postitti Indymedia verkkosivustolle viestin jossa hän kertoi, että hänen suurin huolenaiheensa on Occupy liikkeen sisällä ne henkilöt jotka levittävät salaliittoaiheisia juttuja eteenpäin. Hänen mukaansa mm. illuminatin sekä uuden maailmanjärjestyksen salaliittoteoria on täten pelkkä mielikuvituksellinen satu, joka ei vastaa miltään osin todellisuutta ja jolla ei ole mitään objektiivisia todisteita paikkaansapitävyydestään.

Loppu tästä viestistä meni suurinpiirtein näin;

"Occupy-liikkeen ei tulisi kannustaa tätä salaliittojengiä. Salaliittoteoriat eivät tarjoama liikkeelle mitään hyödyllistä, sen sijaan ne tekevät liikkeeseen samaistumisesta vaikeaa.

Itse asiassa, salaliittoteoreetikot ovat tähän mennessä vain onnistuneet synnyttämään vastakkainasettelua niiden joita he pitävät "valaistuneina" ja muiden välille. On hankala edistää yhteistä asiaa kun vastassa on tällaisia rivejä hajoittavia ja mahdollisesti myrkyllisiä vaikutteita.

Yhteenvetona: kenenkään torikokousleireissä ei tulisi välttää niiden ihmisten haastamista, jotka antavat liikeelle vain epäolennaisuuksiin keskittyvän ja rivejä hajottavan panoksensa. Ei ole sensuuriin kehottamista sanoa että tuhoisia piirteitä tulee haastaa. Uskon että occupy-mielenosoittajien tulisi alkaa muodostaa jotain yhteistä linjaa ja skarpimpaa argumentaatiota tästä asiasta. Onhan vaakalaudalla jotain niin vakavaa kuin koko liikeen selviytyminen ja uskottavuus!

Occupy-legioona"
Tämä kertoo jo kaiken oleellisen, että se on juurikin salaliitosta puhuvat joita Occupy liikkeessä pelätään maailmaneliitin taholta. Koska Illuminatin eliitti yrittää edelleen tehdä kaikkensa jotta he eivät paljastuisi.

George Soros on itse toiminut Occupy liikkeen salaisena rahoittajana ja on pyrkinyt tekemään siitä illuminatin intressien mukaisen. Mutta Wall Streetin mielenosoituksessa tämä ei onnistunut ja samoin Lontoossa leiri oli pakko hajottaa koska joukkoon oli tullut liikaa "salaliiton" tajuavia sekä heränneitä. Jotka taas omalla toiminnallaan saivat jopa herätettyä muita.

Illuminatin ajama uusi maailmanjärjestys ei ole mikään salaliitto. Koska siitä näkee merkkejä päivittäin maailmanlaajuisesti ja pelkästään Suomessa sitä ajaa eteenpäin mm. tuleva presidentti Sauli Niinistö sekä monet muut politiikan piirissä olevat.

Joku oli jopa Niinistöltä kysynyt Helsingin-Sanomien chatissa, että miksi kannatat uutta maailmanjärjesystä. Johon hän vastasi, että

Sauli Niinistö: En kannta, mutta se tulee talouden painopistettä siirtyessä itään ja kehittyviin maihin, ja talous on myös valtaa".

Sauli ei vaan oikein tarkemmin kertonut, että kenenkä talous on valtaa? Varsinkin näinä aikoina kun euroopan union putsataan kuiviin yksityisomisteisten pankkien taholta. Jonka jälkeen sitten perustetaan uusi maailmanjärjestys kaikkien konkurssiin joutuneiden euromaiden kesken.


Indymedia UK