http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 21, 2019

Uuden-Seelannin ampuja kävi Israelissa vuonna 2016


Nythän se Times of Israel niminen nettijulkaisu pudotti varsinaisen pommin, kun se kertoi tämän Uuden-Seelannin ampujan Brenton Tarrantin vierailleen Israelissa vuonna 2016.

Jos tuon luokan ekofasisti lähtee käymään Israelissa, niin siinä tuskin ollut kyseessä mikään pyhiinvaellusmatka. Vaan tämä ammattisotilaan koulutuksen saanut Tarrant kävi mitä todennäköisimmin vierailemassa Israelissa Mossadin luona, joka taisi olla tämän Uuden-Seelannin moskeijaan tilatun keikan salainen toimeksiantaja.

Sen viimeistään näkee siinä, että kun siellä ammuttiin muslimeja, niin missähän päin niitä muslimeja vihataan maailman eniten. No Israelissa tietysti. Tuosa henkiolento Jahven valitussa maassa, joka on maailman rasistisin maa ja ei salli sinne oikein lainkaan näitä lähi-idän pakolaisia.Christchurchin moskeija paljastui al Qaida -hautomoksi

Läntinen valemedia sivutti kokonaan sen, että kuinka tämä Uuden-Seelannin moskeija verilöylyn kohteena ollut Christchurchin moskeija on ollut jo vuosia radikaali-islamin hautomo.

Tästä huolimatta tuolla kyseisessä al Noor -moskeijassa kielletään kaikki ISIS ja al Qaida yhteydet ja vedetään hihasta heidän kulttuurissa vallitseva metodi, eli heidän kielellään taqqyah, joka tarkoittaa vääräuskoisille valehtelua islamin tarkoitusperien suojelemiseksi.

Uuden-Seelannin tiedustelupalvelu oli seurannut tuon kyseisen al Noor -moskeijan toimintaa jo vuosia.

Lähde: Times of Israel

MV lehti