http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 21, 2019

Oulun moskeijan uskonnollinen johtaja käytti seksuaalisesti hyväksi 10 vuotiasta tyttöäOulun suunnalla tapahtuu jälleen. Nyt selvisi, että Oulussa sijaitsevassa moskeijassa paikallinen uskonnollinen johtaja käytti seksuaalisesti hyväksi 10 vuotiasta tyttöä.

Tekoja oli tapahtunut 4 kertaa.

Imaami oli todennut tytön vanhemmille, että jos tämä tapaus tulee ilmi, niin siitä tulee koitua ongelmia tälle Oululaiselle moskeijalle ja se saatetaan jopa sulkea.Kyseinen imaami sai nyt 3 v. ja 8 kk pituisen ehdottoman vankeustuomion sekä tuomittiin maksamaan uhrille 10 000 euron korvaukset.

Muslimiyhteisö ei ole ainoa paikka, jossa pedofiliaa esiintyy

Vaikka tämä tapaus sattui Oulussa, niin ei siellä suunnalla pelkästään muslimiyhteisöissä vallitse pedofilian kaltainen syöpä. Vaan myös Oulun suunnan lestadiolaisissa ja erityisesti vanhoillislestadioilaisten suunnalla insesti sekä pedofilia kuuluvat näiden uskonnollisten liikkeiden sisälle.

Mutta silti vanhoillislestadiolaiset ovat pyrkineet salaamaan tämän järjestelmällisen seksuaalisen hyväksikäytön, jota heidän uskonnollisen liikkeensä sisällä esiintyy.

Oulun suunnalla kuitenkin jo viime vuoden puolella selvisi, että kyseisessä kaupungissa toimii maahanmuuttajien keskuudessa sisäinen pedofiiliverkosto, joiden uhrit ovat olleet iältä 10-15 vuotiaita.

Yksi näistä uhreista oli myös alaikäinen ja ehti tehdä itsemurhan esitutkinnan aikana.