http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 18, 2019

Yli 460 000 ihmistä on jo ulosoton asiakkaita Suomessa


Erkki O. Auranen (pastori ja kaivosinsinööri) kirjoitti Uudessa Suomessa blogissaan, että kuinka Suomen ulosottovirastossa olisi nykyään jo yli 460 000 ihmistä valtakunnanvoudin asiakkaina. 

Tämä tekee jo n. 10 prosenttia koko Suomen väestöstä.

Vielä vajaa pari vuotta sitten tämä luku oli vasta vajaa 300 000, joten luku on noussut hälyttävästi. Suomessa olisi pikaisesti tehtävä uusi laki, joka määräisi ulosottovelkojen vanhenemisen 5 vuodessa. Kun tällä hetkellä tämä on edelleen 15 v. Jonka vasta Tarja Halonen sai voimaan toimiessaan Suomen Presidenttinä vuonna 2007.

Ei todellakaan tarvitse olla mikään taloustieteilijä tai ekonomi, että näkee sen miten suuren ostovoiman heikennyksen tuokin 460 000 ulosottovelkaista luovat Suomen kokonaiselle ostovoimalle. 

Koska tuostakin 460 000 ihmisestä, jotka joutuvat maksamaan ulosottovelkojaan työllisenä joutuvat puhtaan ryöstön kohteeksi joka kuukausi, kun nämä ahneet monikansalliset perintäyhtiöt käyvät ryöstämässä heidän palkkarahojaan ja ulosmittaavat lukuisten pikavippivelkojen jättikorkoja.

Tällainen talous on tuhokapitalismia, joka tuhoaa Suomen hyvinvointivaltion ja se onkin sen poliittinen agenda.

Sillä näillä monikansallisilla pikavippiyhtiöillä ei rakenneta kestävää Suomea, vaan sillä tuhotaan Suomen hyvinvointivaltio ja tämä käy käden käänteessä, kun saadaan köyhien velallisten määrä kasvamaan. 

Ja mitä enemmän saadaan romutettua tämä työtä tekevä keskiluokka mm. alentamalla palkkoja, niin tällä keinoilla köyhempi työväenluokka tulee velkaantumaan entistäkin enemmän ja ajamaan Suomen mm. pikavipeillä uuteen taantumaan. 

Mutta ei tämä silti ole näiden köyhien velallisten vika, vaan syy on täysin näiden rikollisten pikavippi- ja perintäyhtiöiden toiminnassa.

Pikavippi kun annetaan edelleen ilman vakuuksia, niin tämä on sama kuin laitetaan pukki kaalimaata vartioimaan. 

Tämä Auranen kirjoittaa vielä Uuden Suomen blogissaan, että kuinka sosiaalimenot alenevat ja verotulot kasvavat, niin silloin myös parisuhteet tervehtyät. Kun nythän kenenkään ulosotossa olevan ei taloudellisesti kannata mennä töihin alle 2000 euron kuukausipalkalla, kun verot ja ulosotto vievät niin paljon, että sossusta saa enemmän käteen! tekemättä mitään.

Joten kansamme tervehtymisen kannalta olisi oleellista, että velat vanhenisivat jo 5 vuodessa.

Kannatetaan, mutta ennen sitä tästä maasta pitäisi kantaa muutamat rikolliset pankkiirit ja perintäyhtiörikolliset ulos ja käsi ylös vain jokainen joka suostuisi osallistua näihin talkoisiin. Sillä vastassa on sitten aivan rikollista mafiaa vastaavat kansainvälisen rikollisuuden organisaatiot, jotka yrittivät tuhota aikanaan Islannin 2008-2009 ja epoäonnistuivat siinä täysin.Tämä rikollisten Wall Street pankkien syndikaatti on sen sarjan mafiaa vastaava kansainvälinen rikollisjärjestö, että koska heillä on hallussaan koko USA:n armeija, jota he käyttävät aina näitä valtioita vastaan, jotka uskaltavat uhmata näiden pankkien ylivaltaa.

Varsinkin sellaiset valtiot, jotka uskaltavat lähteä haastamaan tämän globaalin dollari-valuutan markkinoita, joutuu yleensä lopulta napit vastakkain USA:n armeijan kanssa.

Mutta tosiasioita on turha enää väistää siitä, että Suomen valtio antoi jo pikkusormen (markat) Euroopan keskuspankille (EKP) ja se vei koko käden (markanluontioikeus pois).

Tästä sitten seurasi loputon velkaantuminen Euroopan keskuspankille ja velkamäärä sen kuin kasvaa siinä määrin, että mitä enemmän täällä näiden velallisten köyhien ihmisten määrä tulee kasvamaan. 

Jos velat vanhenisivat viidessä vuodessa, niin se olisi suorannainen kuolinisku näille ahneille ja brutaaleille monikansallisille pikavippi- ja perintäyhtiöille.

Kyllä vielä koittaa se aika, jolloin nämä köyhien työläisten kiusajat saadaan selkä seinää vasten. Jolloin nämä rosvot tulevat ottamaan kunnolla takkiin ja lähtevät Suomesta niellen katkeraa kalkkia.

Ei ole vieläkään monikaan pikavippivelkainen älynnyt, että myös joukkokannekin on keksitty.

Lähde: Erkki O. Auranen - Uusi Suomi (blogi)