http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 21, 2019

Demarit ottivat selvännäkijät mukaan vaalitilaisuuksien vetonaulaksi


Teksti: Teemu Vehkala

Vuonna 2000 koomikko Jope Ruonansuulla pyöri Soneran nettisivustolla hupailuohjelma, jossa eräässä sketsissä hän imitoi Martti Ahtisaarta, joka kommentoi SDP:n puoluekokousta, jonne oli kutsuttu taikuri näin; "Vai taikuri... No kaikkea ne demarit sitten keksii. Ei niiltä konstit lopu".Tässä on nyt tuo viime lauantain Pirkanmaan sosiaalidemokraattien vaalitilaisuuden ohjelma, joka järjestettiin Tampereen Koskikeskuksessa.Paikallahan oli todellakin oikea taikuri ja Tarot-korteista ennustanut näkijä "Raikku", joka ennusti ihmisille pientä maksua vastaan korteista.

En nyt voi henkilökohtaisesti kritisoida selvännäkemistä, koska omaan itse tuon kyvyn (tai se on ollut minulla syntymästäni saakka). 

Mutta sen tiedän, että selvännäkijöiksi voi käytännössä ryhtyä kuka tahansa kadun tallaaja ja laittaa yritys pystyyn, jonka jälkeen asiakkaita saattaa alkaa tulemaan jonoksi asti, jos vain on "nimeä" alan markkinoilla.

Joten tämän vuoksi selvännäkeminen on rajatiedon piireissä tälläkin hetkellä lähes kuumin liiketoiminnan muoto, koska ihmisiä todellakin kiinnostavat monet asiat joita he eivät itse näe. Kun taas nämä näkijät väittävät osaavansa näkeä niitä.

Mutta tämä, että Suomen sosiaalidemokraattinen puolue, joka on ollut CIA:n rahahanalla jo vuodesta 1949 lähtien alkaa käyttämään tätä ihmisten heikkoutta selvännäkijöihin heidän vaaliohjelmassaan. 

Niin se on mielestäni melkoinen rimanalitus.

Vielä näistä selvännäkijöistä sen verran, että silloin kun Suomi oli sodassa Venäjää vastaan, niin tämä Suomen silloinen sodan ajan presidentti Risto Ryti oli huhujen mukaan käynyt selvännäkijä-meedio Aino Kassisen vastaanotolla ja kysynyt, että mitenkäs tässä sodassa oikein käy.

Kassinenhan oli siihen sitten vastannut, että kyllä tämä tästä vielä päättyy jonkin tovin kuluttua.

Kassisen vastaanotolla kävivät myös Presidentti Urho Kekkonen sekä sotien aikana myös Mannerheim lähetti Mikael Giepenbergin kysymään häneltä tietoja sodasta.

Kassinen kertoi myös ennustaneensa ystävälleen Bruno Nybergille Adolf Hitlerin Suomen vuorailulla vuonna 1942 ilmenneen vian, joka johti lentokoneen osittaiseen syttymiseen tuleen. No mitenköhän tässä nyt tulevien vaalien käy, jos CIA on antanut jo aikoja sitten käskyn, että nyt Suomen vallanjaossa on tehtävä tällainen ns. punainen takinkääntö SDP:n johdolla.

Se on aivan sama, että johtaako tätä maata SDP, Keskusta, Kokoomus, RKP jne. Koska kuitenkin vallanjakoa ohjataan aina kulissien takaa ja kansanedustajien ei oikeasti anneta päättää juuri yhtään mistään. Aivan kuten liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo totesi.

Joten tämähän todistaa jo suoraan sen, että tämä Helsingin eduskuntatalo on kuin jokin nukketeatteri, jossa tosin nukkejen tilalla ovat sinne valitut poliitikot. Joiden naruja vedellään milloin monikansallisten suuryhtiöiden tai jenkkikonsulttiyhtiöiden lobbarien tahoilta.Suursijoittaja ja miljardööri George Soros on yksi näistä Helmsingin pikkuparlamentinkin rahoittajista ja hän on yksi naruista vetäjä. Eli ns. nummemestari (Eng. the puppet master).

Peter Young niminen kirjailija on julkaissut Soroksesta kirjan, jossa paljastetaan tuo hänen salainen puoli lukuisten maiden hallitusten salaisena ohjaajana.

Soros todellakin on todella suuri peluri Illuminatin salaseuran sisällä, joka tulee tuohon lukuisten maiden hallintojen rahoittamiseen ja ohjaamiseen.Sorosin luottomiehiä ja luottonaisia Suomessa ovat myös Heidi Hautala, Olli Rehn, Miapetra Kumpula-Natri, Sirpa Pietikäinen, Paavo Väyrynen sekä Henna Virkkunen

Lähteet: ILTALEHTI,

 Wikipedia