http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 08, 2019

Sipilän hallinto kaatui teatterimaisesti ilman dramatiikkaa


Teksti: Teemu Vehkala

Vaikka nyt tällä hetkellä monet Suomen kansalaiset ilakoivat siitä, että pääministeri Juha Sipilä joutui jättämään hallituksen eropyynnön Tasavallan Presidentti Sauli Niinistölle aamupäivällä. Niin kuitenkin jos vähänkään on seurannut tätä SOTE-uudistusta, niin näkee kyllä vieläkin syvemmälle tulevaisuuteen. 

Joten kerta tässä SOTE-uudistuksessa on kyse yli kymmenien miljardien vuosittaisesta puhalluksesta, joiden takana ovat lukuisat monikansalliset yhtiöt, niin he eivät kyllä tasan jätä tätä ryöstöyritystä puolitiehen.

Tämä tarkoittaa silloin sitä, että tämä SOTE-ryöstö tulee jatkumaan Suomen seuraavassa hallituksessa ja on aivan sama johtaako sitä SDP tai edes Keskusta tai Kokoomus, koska aivan samoja ohjeita he joutuvat edelleen kuuntelemaan tämän vallankäytön näkymättömän käden puolelta.Sipilän hallinnon eroaminen juuri ennen vaaleja oli siis vain pelkkä Keskustan vaalitemppu, joilla he yrittävät pedata tuleviin vaaleihin ns. sympatiapisteitä. 

Mutta pääministeri Sipilä on jo tähän mennessä romahduttanut Keskustan kannatusta näyttämällä julki tuon täysin tunteettoman puolensa, jollainen on kaikilla muillakin narsistipsykopaateilla. 

Mutta psykopaatin erottaa poliitikkona naristista se, että psykopaatit ovat äärimmäisen taitavia esiintyjiä, joten tästä syystä he soveltuvat äärimmäisen hyvin valtionjohtotehtäviin.

Lähde: IS