http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 15, 2019

Mistä johtuu 2009 vuonna murhatun Michael Jacksonin mustamaalaaminen pedofiiliksi ?


Vaikka popin kuningas Michael Jackson murhattiin myrkky injektiolla vuonna 2009. 

Murhan motiivi oli siinä, että Jackson oli ilmoittanut jättävänsä Sonyn ja omisti jo tuolloin puolet yhtiön musiikki ja kustannustoiminnasta.

Mutta murha saatiin lavastettua niin, että sen takana olisikin ollut vain Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray. Siksi hän saikin vain neljän vuoden vankeustuomion kuolemantuottamuksesta. Mutta todennäköisesti ei edes tiennyt, että siinä injektiossa olikin tappava annos, jolla tämä Michael Jacksonin murhan järjestänyt taho sai haluamansa.

Nyt kuitenkin tuosta poptähden murhasta tulee ensi kesäkuussa kuluneeksi jo 10 vuotta. Mutta edelleen nämä eräät hyvin vaikutusvaltaiset tahot tekivät vielä oikein erikseen dokumenttielokuvan Michael Jacksonista, jossa popin kuningasta syytetään mm. pedofiiliksi. 

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on itsekin kertonut jo vuosia sitten, että hän uskoo isänsä tulleen murhatuksi.

Hän kertoi, että isänsä oli kertonut hänelle, että eräät tahot yrittävät tappaa hänet vielä joku päivä.

Mistä johtuu nyt edelleen kuolleen artistin (Michael Jackson) mustamaalaaminen mm. pedofiiliksi ? 

Pedofiilioikeudenkäyntiä lienee hankala enää lähteä käymään, jos epäilty on kuollut jo reilut 10 vuotta sitten. Mutta sanon kyllä, että tätä asiaa kun miettii ns. järjellä, niin tässä Michael Jacksoniin kohdistuneissa pedofiliasyytteissä ei ole edelleenkään mitään totuuspohjaa takana.Jos pedofiili säveltäisi ja julkaisisi tuollaisia kappaleita, niin silloin Hollywood kähmijä Harvey Weinstein ja USA:n demokraattisen puolueen sarjapedofiili John Podestakin olisivat varmasti maailmankuuluja ja äärimmäisen lahjakkaita laulajia molemmat.

Mutta kun tällä Michael Jacksonilla oli jo pop-urallaan hyvin humanistinen maailmankatsomus, joka loi maailmanrauhaa kappaleissaan ja mikähän taloudellinen sekä hyvin vaikutusvaltainen instanssi kärsii tämänkaltaisista lauluista ? John Lennon mm. päätettiin murhata CIA:n puolella juuri sen vuoksi, että hänen sodanvastaiset "War Is Over" kaltaiset kappaleet soivat liikaa radioissa ja aiheuttivat suunnatonta haittaa silloiselle Vietnamin sodan poliittiselle mielipiteelle. 

Mutta jos Michael Jackson olisikin kirjoittanut tuonkin "Heal the World" kappaleen toisilla sanoilla "Bomb the World", niin häntä ei silloin ehkä edes mustamaalattaisi pedofiiliksi.Sillä tämä monikansallisten yhtiöiden pyörittämä sotateollisuus ei ole mikään uudenmaanseudun lihapullabaarin kokoinen yksityisyritys, vaan kyseessä on useiden satojen miljardien himmeli.Vuonna 2017 maailman kokonaiset sotilasmenot kasvoivat jo 1 739 miljardiin dollariin. Että luuleeko USA:n armeija, että meitä uhkaavat jo kohta Marsilaiset ja joudumme ensi vuonna lisäämään sotabudjettiin uuden puolustusbudjetin, ettei vaan Jupiterista hyökätä Yhdysvaltoihin. 

Tämäkään ei ole enää sinällään mikään vitsi sillä Trump ilmoitti haluavansa perustaa erilliset avaruusjoukot USA:lle vuoteen 2020 mennessä.

Kaikki tällainen hyvin vainoharhainen ulkopolitiikka on vallinnut USA:n sotataloudessa. Mutta jos siitä kuitenkin kertoisi sen suurimman salaisuuden, että USA:n sotilasmenoilla pyöritetään tätä suunnattoman velkaista USA:n keskuspankin valtionvelkahimmeliä, jonka velkamäärä on kasvanut jo 22 triljoonaan dollariin (22 000 000 000 000 $).

Yhdysvallat on käytännössä ollut konkurssissa koko nämä vuodet ja sen taloutta pidetään yllä vain tämän tekohengityskoneen avulla, joka tunnetaan USA:n sotilasmenoina. 

Mutta jos on noin suunnattomat sotilasmenot, niin silloin tarvitaan myös päättymättömiä USA:n hyökkäyssotia ja lähi-itä toimii tämän näyttämönä heille.Nämä Wall Streetin rikollispankkien johdossa toimivat monimiljardöörit ovat sen verran psykopaatteja, että he näkevät aseteollisuuden kurssien heikentyvän, jos mikään tällainen maailmanparannusmusiikki kuten Michael Jacksonin tuotanto alkaa soimaan radioissa liikaa.

Tällainen taas heikentää USA:n armeijan brändiä ja silloin asialle on syytä tehdä jotain, joten tästä syystä ei ole lainkaan ihme, että miksi Michael Jacksonista tehtiin tuo propaganda dokumentti.

Se on tietenkin totta, että Sony Music Entertainment ottaa Michael Jacksonin tuotannon osalta takkiin tässä kohussa, koska tuollainen mustamaalaus syö tämän hetkistä MJ:n markkina-arvoa.

Kuitenkin vuonna 2016 Jacksonin kuolinpesä myi tämän puolikkaan Sonyn kustannustoiminnasta 750 miljoonan dollarin hintaan. Kun tämä Sonyn katalogi puolitettiin aiemmin vuonna 1995 Michael Jacksonin ja Sonyn kesken.

Lähteet: https://www.maailma.net/uutiset/sipri-maailman-sotilasmenot-kasvoivat-jalleen-vaikeuttaa-rauhanomaisten-ratkaisujen

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005787708.html

https://www.soundi.fi/uutiset/michael-jackson-kaytti-simpsons-esitystaan-alaikaisten-poikien-liehittelyyn-sarjan-tuottaja-uskoo/