http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 17, 2019

Berlusconia vastaan todistanut nainen myrkytettiin hengiltä radioaktiivisella aineella


Italian entistä pääministeri Silvio Berlusconia vastaan todistanut marokkolaismalli Imane Fadil (33) kiidätettiin tammikuussa sairaalaan outojen vatsakipujen takia. Hän kuoli nyt maaliskuun alussa ja nyt hänen epäillään kuolleen radioaktiiviseen myrkkyyn.

Fadil toimi todistajana Berluscona vastaan oikeudenkäynnissä, jossa puitiin tämän poliitikoille ja liikemiehille järjestettyjä bunga bunga -juhlia. Fadil todisti Berlusconin tilanneen näihin seksiorigiajuhliin mm. alaikäisiä prostituoituja.

Tämä Fadilin myrkytysepäily tuli nyt siitä, kun tältä otetuista laboratorionäytteistä löytyi merkkejä radioaktiivista aineista. 

Fadil kertoi osallistuneensa kyseisiin juhliin vuonna 2012, jolloin juhlat järjestettiin Berlusconin Milanon lähellä sijainneella huvilalla.

Fadilin asianajaja kertoi myös uutistoimisto AGI:lle, että malli oli jo aiemmin pelännyt tulleensa myrkytetyksi.


Mutta miljardööri Silvio Berlusconi on Italiassa täysin lain ulkopuolella oleva koskematon. Hänelle luettiin jo vuonna 2013 syytteet seksin ostamisesta alaikäiseltä, mutta sai tuolloinkin Italian korkeimmalta oikeudelta vapauttavan tuomion paria vuotta myöhemmin 2015.Berlusconi kun kuuluu tähän Italiassa toimivaan pahamaineiseen P2-loosiin, joka tunnetusti suojelee jäseniään kuten nämä Illuminatin salaseurat vapaamuurarijäsenilleen tekevät.

Tuossa ylempänä on kopio tuosta Berlusconin P2-loosin jäsenyyspaperista, joka on kirjattu vuonna 1978.

Vaikka Berlusconi tässä marokkolaismallin tapauksessa taisi syyllistyä murhan tilaamiseen, niin vaikka Italian oikeus lukisi hänelle kohta murhan tilaamisesta elinkautisen, niin hän tulisi saamaan myöhemmin taas Italian korkeimmalta oikeudelta vapauttavan tuomion. Koska Berlusconilla on lähes jumalaan verrattava valta-asema Italiassa. 

Tämä P2-loosi on sekaantunut aikoinaan mm. Bolognan pommi-iskuun, muutamien Italialaisten lehtimiesten kuten Roberto Calvinin ja Mino Pecorellin sekä Italian pääministeri Aldo Moron murhiin. Se on siis lähes mafiaan verrattava salaseura ja rikollisjärjestö, joka johtaa varjohallituksen tavoin Italian poliittista järjestelmää.

Tällä hetkellä Italiassa Berlusconia vastaan on käynnissä myös useampi muu oikeusjuttu, jossa häntä syytetään lukuisten todistajien hiljaiseksi ostamisesta rahalla, jotka kaikki liittyvät juuri näihin miehen huvilalla järjestettyihin bunga bunga -juhliin, joissa käytettiin aina alaikäisiä prostituoituja.

Lähde: Iltalehti