http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 21, 2019

Sebastian Tynkkynen sai 1kk Facebannin , jottei pääsisi tekemään vaarallista vaalivaikuttamista


Teksti: Teemu Vehkala

Huomaa tosiaan, että vaalit lähestyvät kun nyt jopa Perussuomalaisten ehdokas Oulusta Sebastian Tynkkynen bannattiin Facebookista juuri ennen vaaleja.

Mikähän tässä miehessä on elitisteille niin vaarallista, kun hän uskaltaa suuren puolueen ja vielä Perussuomalaisten riveissä nostaa ns. julkisesti kissan pöydälle monissakin epämieluisissa asioissa.

Puoluevalta ei ole vieläkään Suomessa uhattuna

Kaikki tämä äärimmäinen jeesustelu jostain vaarallisesta hybridivaikuttamisesta vaalien alla liittyy tähän, että nämä vaalilaskentajärjestelmät manipuloivat tahot pelkäävät, että jotkut muutamat ehdokkaat valtapuolueiden listoilta ovatkin näitä rohkeita kyseenalaistajia, jotka uskaltavatkin eduskunnan kyselytunnilla alkaa mm. kyseenalaistamaan Suomen valtion holtitonta tuhlauspolitiikkaa. Johon mm. tämä Keskustassa silloin ollut Markku Uusipaavalniemi uskaltautui.

Mutta vaikka eihän tällaiset yksittäiset seulan läpi pääsijät vielä kaada koko eduskuntaa, mutta heistä yksikin joka uskaltaa nousta eduskunnassa tuon kyseenalaistajan paikalle tuottaa tämän maan eduskuntaa ohjaaville rikkaille rahasuvuille suunnattomasti päänvaivaa.

Sillä jos tällaiset yksittäiset kansaedustajat alkavat rikkoa puoluekuria ja yhteisiä pelisääntöjä sekä alkavat kyseenalaistamaan Suomen valtion mädännäisyyttä eduskunnan kyselytunneilla, niin sellainen taas herättää myös näitä muita nukkuvia Suomen kansalaisia myös ajattelemaan näitä samoja asioita.

Kun taas nämä KONE-yhtiön ja muiden rikkaiden rahasukujen miehet eivät missään nimessä halua, että nämä köyhät Suomen kansalaiset alkaisivat olemaan huolissaan tämän Suomi OY AB:n heikentyneestä taloustilanteesta.Sebastian Tynkkynen on ilmiselvästi näille isokenkäisille konnille, jotka Suomea ohjaavat eräänlainen kivi kengässä. Mutta ei hän ole ainoa Perussuomalainen, jotka ovat nauttineet 30 vuorokauden kirjoituskieltoa. On heitä Oulusta myös mm. Jenna Simula, jonka kokonainen poliitikkosivu poistettiin aiemmin viime vuonna Facebookin toimesta.

Omasta mielestäni Arkadianmäelle ei kaivattaisi enää yhtään näitä oman edun tavoittelupuolueita kuten Kokoomusta, joiden kansanedustajat ovat miltei jokainen äärimmäisen itsekkäitä sekä ahneita tapauksia.

Perus Kokoomuslainenhan ajattelee juuri näin, että jos tämä Kokoomuslainen voittaa vaikka lotossa 7 oikein ja vetää 5 miljoonan euron käshit kotiin, niin hänen mukaansa myös silloin koko Suomen kansa voittaa myös tuon 5 miljoonaa euroa hänen kanssaan ja hyötyy siitä myös.

Tämän sisälle perustuu hyvin voimakas suggestio, joka on aivopesty Kokoomuslaiseen ideologiaan menestyksestä, että oma menestys hyödyttää myös muita. 

Mutta kun tämä ryöstökapitalistinen yhteiskunta on kuin se tuolileikki, jossa aina joltain lähtee tuoli alta ja nyt puhutaan työpaikoista sekä heikentyneestä ostovoimasta.

Jos Suomessa on tällä hetkellä jo yli 460 000 ulosottovelallista, joista n. 250 000 käy vielä töissä. 

Jos heistä vielä kaikki nuo 250 000 olisi vielä mediaanituloisia ja tienaisi kuukaudessa tuon n. 3000 €/kk (joka tosin on nykyään vieläkin vähemmän.. n. 2500/kk).

Heistä siis voutille ja monikansallisille perintäyhtiöille kulkeutuisi sellainen n. 714 €/kk potti (3000e - 620 € suojaosa = 2380 € x 0,30 = 30 % voutin siivu = 714 €/kk . 

Kerrotaas tuo vielä tuolla 250 000 ulossottovelallisella = 250 000 x 714 €  = 178 500000 € Eli täältä siis ryöstetään silloin Suomesta joka kuukausi 178 miljoonaa euroa ostovoimaa näiden perintäyhtiöiden ja muiden rikollisten toimesta. Vuodessahan tämä tekee jo 2,1 miljardin euron ryöstösaaliin.

Tuosta siis näkee, että miten tällä hetkellä esim. pikavippiyhtiöt tuhoavat Suomen hyvinvointivaltiota.

Jos sitten velat vanhenevat vasta 15 vuodessa, niin tuohan tekee jo näille parasiitteille peräti 31,5 miljardin euron voittoja 15 vuodessa.

Tälläkö se Suomi nousee ?

Joten nyt eduskuntaan tarvittaisiin sellainen lakialoite, että kaikki velat vanhenisivat jo 5 vuodessa. 

Oman edun tavoittelupuolueet Kokoomus, RKP, Keskusta eivät missään nimessä tule suostumaan laittamaan nimeään alle tuollaiseen lakialoitteeseen vieläkään, koska he saavat näiltä Suomen valtion tuhoajilta salaista rahoitusta ja lobbausta. 

Kokoomuksen ministereillä menee vielä sanoinkuvaellinen pyöröovihissi suoraan Euroopan sijoituspankkien varapääjohtajiksi asti.

Tällainen palkkiovirka myönnetään vain ansiokkaasta Suomen valtion tuhoamisesta. Eli uhrataan koko Suomen kansan elin edut omien elin etujen edelle. Tätähän tämä Kansallinen Sekoomus tekee ja on tehnyt viimeisinä vuosina.