http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 11, 2019

Peter C. Gøtzschen luento Kööpenhaminassa


Lääkäri ja ortopedi Antti Heikkilä kertoi Facebookissa käyneensä viime viikonloppuna Kööpenhaminassa järjestetyssä Peter C. Gøtzschen järjestämässä tapahtumassa, jossa oli myös muitakin luennoitsijoita.Paikalla oli mm. yksi jenkkiläinen 82-vuotias psykiatri Peter Breggin, joka ei ole koskaan käyttänyt potilaidensa hoidossa lääkkeitä.

Tätäkin psykiatria alettiin lopulta uhkailemaan psykiatrin oikeuksien menettämisellä, mutta kun hänen vaimonsa pisti toimeksi ja sai aina New York Timesin kirjoittamaan asiasta, niin siinä vaiheessa syyttäjät pelästyivät ja perääntyivät.Luennolla oli myös eräs australialainen nuori nainen Maryanne Demasi (kuvassa), joka toimii nykyään täyspäiväisenä toimittajana. Hänen ei tarvinnut kuin tehdä australiassa yksi kriittinen ohjelma statiineista (verenpainelääkkeet), joka sitten riitti siihen, että koko kyseinen ohjelma sensuroitiin ja pian tämän jälkeen lukuisat lääketehtaat kävivät hänen kimppuunsa.

Tämän seurauksena sitten Maryanne sekä hänen koko tiiminsä saivat potkut.Luennolla myös eräs amerikkalainen tiede-lehtien toimittaja Robert Whitaker kertoi siitä kuinka yksikään suuri tiede-lehti ei suostu julkaisemaan yhtään mitään, mikä haittaa psykiatrian teollisuuden lääkekauppaa.

Tieteellisissä lehdissä toimii ns. "portinvartijoiden" joukko, joiden tehtävänä on seuloa lääketeollisuudelle kiusalliset jutut pois. Esim. psykoosilääkkeiden tarditiivisesta dysforiasta ei ole ollut koskaan yhtään mainintaa yhdessäkään psykiatrian lehdessä, kertoo Antti Heikkilä.