http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 28, 2019

Onko taloyhtiön kassalippaan kavaltajasta tulossa tuleva pääministeri ?


Teksti: Teemu Vehkala

Se, että onko tästä taloyhtiönsä kassalippaan kavaltajasta (Antti Rinne Sd.) tulossa Suomen tuleva pääministeri CIA:n mandaatilla jää nähtäväksi.

Tämä on se sama mies, joka kävi vuonna 2017 Helsingin köyhien leipäjonossa patsastelemasa linssiludena ja totesi valemedialle kuinka haluaisi antaa ihmisille toivoa.

Mutta kuinka ylipäänsä tällainen poliitikko huijari voisi antaa ihmisille mitään, koska tuo poliittinen valehtelu ei ole niitä lupauksia koskaan nähnytkään.

Edellisen kauden pääministeri Alexander Stubb heilutti Juha Sipilän kanssa kylttiä "Koulutuksesta ei leikata". Sitten koulutuksesta leikattiin jne. Mutta samoin myös tämä Perussuomalaisten nykyinen puheenjohtaja Jussi Halla-Aho ei ole mitään muuta kuin vain äärimmäisen taitava esiintymään.

Jos sattuisi käymään sellainen virhe, että tällä kerralla ne äänet laskettaisiin oikein ja Perussuomalaisten vaalivoitto näyttäisi päivänvalon, niin he varmaan Halla-Ahon johdolla julistautuisivat suoraan oppositioon, koska eihän tällä CIA:n rahoittamalla valeoppositiolla ole oikeasti mitään valtaa laittaa edes rajoja kiinni.

Tämän vuoksi he Soinin johdolla lähtivät vaalivoiton jälkeen oppositioon muutama vuosi sitten. Kun Suomen hallinnossa nämä kykypuolueet Kokoomus ja Keskusta olivat jo luvanneet CIA:lle laittavansa 2015 rajat auki ja päästävänsä tänne ne ennaltasovitut yli 35 000 maahantunkeutujaa sisään, joista suurin osa oli vapautettu liikkeelle mm. lähi-idän pahamaineisista vankiloista.

SDP:n CIA yhteydet alkoivat vuonna 1949

Suomen sosiaalidemokraattinen puolue SDP alkoi saamaan CIA:lta salaista rahoitusta vuonna 1949.

Yhdysvallat alkoi sitten tiedustelupalvelunsa CIA:n johdolla rahoittamaan demareita kommunistivaaran pelossa.

Mutta myös vuonna 1969 laati analyysin silloisen tuntemattomuudesta tulleen Kalevi Sorsan taustoista.

CIA antoi myös Suomeen kylmän sodan aikana peräti 1 000 000 dollaria rahaa, joka oli tarkoitettu Kekkosen vastaiseen toimintaan. Tämä oli tuolloin paljon enemmän rahaa, mitä se on nykypäivänä.

Vastalahjaksi sitten silloinen diplomaatti Max Jakobson sekä Johannes Virolainen sekä jo aiemmin CIA-yhteyksistä tunnettu Väinö Leskinen saivat tietoja poliittisten kilpakumppaniensa toiminnasta.

Tällainen vastaava kähmintä taitaa tapahtua edelleen Suomessa nykyaikana, sillä varsinkin CIA:lla on hyvin tarkat tiedot suomalaisista toisinajattelijoista mitä esim. SUPO:lla. Ensinnäkin näidenkin vaalien suurin uhka on vaalivilppi, jota on esiintynyt kaikkina viime vuosina.

Sillä ei ole minkäänlaista merkitystä, että voittaako vaalit SDP, Keskusta, Kokoomus tai edes Vihreät, koska aivan samoja ohjeita he joutuvat noudattamaan, joita nämä Suomen rikkaimmat suvut sekä säätiöt heitä bulvaaniensa avustuksella käskevät tekemään.

Näin ollen eduskuntaa ollaan koko nämä vuodet johdettu ylempää ja kyseessä on pelkkä poliittinen sätkynukke-esitys, jonka te äänestäjät luulette olevan todellinen.

Silloin kun Suomi oli sisällissodan partaalla, niin tuolloin tällä Kokoomuksen edeltäjällä (Suomalainen puolue) oli näiden muiden suomenruotsalaisen eliitin kanssa suunnitelma, että Suomen eduskunnan valta tulee jatkossa keskittää vain mm. rikkaiden suomenruotsalaisten aateliston käsiin, joille luodaan eduskuntaan oma ylähuoneensa.

Sitten oli tietenkin tämä suunnitelma Saksalaisesta kuninkaasta, joka ottaisi tässä maassa vallan. Joka kuitenkin epäonnistui, koska Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan.Saksan keisarikunnan sotapäällikkö Ludendorff oli pitänyt oman voiton paraatinsa viikkoa ennen Mannerheimin voitonparaatia Helsingissä.

Nämä Kokoomuksen edeltäjät olivat siis hyvin epäisänmaallisia fasisteja, jotka halusivat estää Suomen itsenäisyyden keinolla millä hyvänsä ja sitä varten tämä rikkaiden suomenruotsalaissukujen eliitti kuljetti nämä Saksan jääkärit Suomeen tappamaan suomalaisia.

Kaikki tämä suunnaton verenvuodatus, jota täällä jouduttiin silloin näkemään tapahtui vain sen vuoksi, koska tämä rikas fasistisukujen eliitti yritti sillä keinoin estää Suomea nousemasta itsenäiseksi asti. 

Mutta lopulta kävi niin, että korkeammat voimat puuttuivat peliin ja Suomesta tulikin itsenäinen valtio ja nämä rikkaat fasistisuvut jäivät nuolemaan haavojaan.

Mutta myös tällä hetkellä nämä samat rikkaat Suomen fasistisuvut kumartavat EU:lle ja Saksaan, koska he eivät edelleenkään halua, että Suomi säilyttäisi itsenäisyytensä. 

Siksi Euroopan unionilla on liittovaltiohanke olemassa, jonka on määrä tulla voimaan lähitulevaisuudessa ja liittää koko EU-maat yhteen saman lipun alle sekä saman valtionvarainministeriön alle.Saksan demarijohtaja Martin Schulz kertoi, että EU:sta tulisi liittovaltio vuoteen 2025 mennessä.

Voin nyt blogistina korostaa sitä, että tämä EU:n tuleva liittovaltio tulee olemaan Suomenkin osalta ns. pakkorako. 

Siinä vaiheessa kun tuo liittovaltio syntyy, niin se tulee olemaan yhtä samanlainen painajainen kuin mitä DDR oli länsi-Saksassa. 

Eli jos sieltä joku asukas haluaa vaikka lähteä pakoon tuota EU-liittovaltion taloudellista kurjuutta, niin EU:n tulevassa liittovaltiossa ei enää tällainen rajat auki linja ole voimassa. Vaan rajakontrolli tulee olemaan lähes yhtä tiukka kuin mitä se oli näissä entisissä itä-blokin maissa.

Sillä eihän nämä EU:n takana olevat tyrannit halua missään nimessä, että nämä Eurostoliiton orjat lähtisivät pakoon jonnekin toiselle puolelle maailmaa paremman elämän toivossa.

Liittovaltiossa heille on suunnitteilla yhteinen minimipalkka ja yhteinen taloudellinen kurjuus, jonka kustannuksella Euroopan keskuspankki kaavailee kääräisevänsä tuhansien miljardien eurojen voitot jokaisen orjan selkänahoista.Kaikki tämä kurjuus on suunniteltu jo 40-luvun alussa Natsi-Saksan johtajien toimesta ja tämä perustava kokoushan pidettiin Strasbourgissa 10. elokuuta 1944.Saksa on jo kasaamassa EU:lle yhteistä armeijaa.Tämä EU:n integraatiokehitys on ollut hyvin samanlaista kuin mitä se oli ennen II-maailmansotaa Natsi-Saksan levitessä Euroopassa kuin syöpä.

Mutta tälläkin kerralla Saksan tarkoitus on päästä lopulta sotimaan ja nyt sen on tarkoitus tapahtua EU:n tulevan yhteisen armeijan avulla. 

Lisäksi tätä EU:n tulevaa yhteisarmeijaa olisi tarkoitus myös käyttää EU-maissa esiintyvän vanhan kansallisidentiteetin murskaamiseen. Eli siellä suunnitellaan jo massamurhia EU-maissa, joilla tämä rikollinen eliitti kukistaisi uutta maailmanjärjestystä uhkaavat kansanliikkeet tieltään.Suomessa on kuitenkin maailman älykkäin, viisain maa.

Meidän kulttuurimme on maailman vanhimpia. 

Meidän kielemme on maailman vanhimpia kieliä, joka on täysin alkuperäiskieli.

Joten ymmärrätte varmaan, että tällaisen EU-kehityksen alla tämä pieni maa on jatkuvassa puun ja kuoren välissä, kun nämä eräät rikolliset tahot rikkaiden sukujen avustuksella pyrkivät tuhoamaan kaikki Euroopan unionin maat yksi kerrallaan.

Eli meidän pitäisi nyt pystyä suomalaisina pysymään vahvana tämän kaiken tyrannian edessä ja seistä vahvoina.

Kun taas nämä huijarit, jotka tuolla Helsinkin Arkadianmäen graniittikaltereiden takana leikkivät olevansa meidän johtajiamme. He ovat jo pettäneet nuo kaikki lupaukset, jotka he saattoivat tehdä yläkerran suuntaan jo ennen tähän elämäänsä synnyttyään.

Valta on jälleen sokaissut heidät ja ilmankos tämä maa on menossa kohti totaalista tuhoa ja tällä tarkoitan valtiontalouden suunnatonta tuhlauspolitiikkaa, jota Kataisen ja Sipilän hallinto harjoitti aikaisemmin.

Suomen valtion veronmaksajilta on nyt vuodesta 1995 asti ryöstetty useita satoja miljardeja euroja, joka on markoissa melkein jo 1000 miljardia markkaa.

Tällaisen on loputtava ja Suomen Pankin on saatava takaisin rahanpainamisoikeus ja markka on palautettava. 

Mutta siinä tiellä on edelleen Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA, joka on täällä turvaamassa kansainvälisen rikollisuuden pankkiirien etuja Suomen valtion ryöstämisestä.

Heillä on suuri joukko tämän saman rikollisen pankkikartellin bulvaaneja, joista osa työskentelee eduskunnassa sekä valtioneuvostossa yksityistäen Suomen valtion yhtiöitä ulkomaisiin käsiin.

Markan palauttamiseen tarvittaisiin vain eduskunnan hyväksyntä.Sitten lisäksi 90-luvun pääministeri Paavo Lipponen sekä silloinen valtionvarainministeri Sauli Niinistö tulee viedä valtakunnanoikeuteen valtionpetoksesta, koska harhauttivat eduskunnan vuonna 1994 tämän EMU-sopimuksen johdosta, joka vei Suomen euroon.

Valtionpetos on rikos, joka ei koskaan vanhene, jonka kovin rangaistus on elinkautinen vapausrangaistus.

Mitä tämä todistaa, että Niinistö ja Lipponen toimivat kuin mafiassa ja ottivat vain käskyjä vastaan. Eli meillä on tällaiset rikolliset Suomen valtion vallankahvassa vuodesta toiseen ja on se kumma, että edes mitkään eduskunnan vaalitkaan eivät tätä rikollista järjestystä vaihda pois. 

Ja kaikki tämä on olemassa vain sen takia, että nämä rikkaat fasistisuvut pääsisivät harjoittamaan tuota vuosisatoja kestänyttä köyhiltä riistämistä ja veronmaksajilta ryöstämistä valtion tuella.

Mutta raha ei niinkään enää merkkaa heille mitään, vaan kyseessä on tämä veronmaksajiin kohdistettu vallankäyttö, jossa nämä köyhät veronmaksajat saadaan juoksemaan niiden pienten leivänmurusten perässä.

Sillä tämä miljardöörien kerho ajattelee veronmaksajista vähän samalla tavalla kuin teurastamon työntekijät näistä teuraseläimistä. Lypsävää lehmää kun ei kannata tappaa, mutta jos taas kyseessä on lehmä joka ei lypsä, niin hänet laitetaan jo seuraavassa teurasautossa sinne HK:n teurastamolle. 

Aivan tällaista samanlaista ajattelua käyttää myös tämä maailmaa johtava rikollinen eliitti, jonka solukot ovat lonkeroituneet aina maailman suurimpiin monikansallisiin yhtiöihin sekä pankkeihin asti.

Mutta itseään nämä satanistit pitävät sitten jumalasta seuraavana ja katsovat oikeudekseen hallita muita. Mutta koska nämä ovat pääasiassa tätä mm. Maldekilta sekä Zeta Reticulilta tullutta negatiivista liskorotua. Niin heillä ei vieläkään ole mitään käryä tämän Tellus planeetan vapaan tahdon laista, jota he eivät kunnioita vieläkään pätkääkään.