http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 20, 2019

Viikko alkoi pommiuhkauksella Brysselissä


Brysselissä koettiin eilen tilanne, kun aamulla erääseen Rue Breydel- kadulla sijaitsevaan Gplus konsulttitoimistoon soitettiin pommiuhkaus n. klo 10.30 paikallista aikaa.

Välittömästi kun pommiuhkaus tehtiin, niin siitä uutisoitiin laajasti lännen valemediassa, jotta tämän pommiuhkan takana oleva valtaeliitti saisi mahdollisimman suuren pelote vaikutuksen aikaan.

Mutta vaikka nämä reilut 40 työntekijää evakuoitiin rakennuksesta, niin lopulta pommiuhka julistettiin vääräksi hälytykseksi.

Hollannin, Utrechtissa ampumavälikohtaus

Hollannin, Utrechtissa taas kolme ihmistä kuoli maanantaina, kun Turkkilainen 37 vuotias muslimitaustainen mies avasi tulen raitiovaunussa.Poliisi otti kiinni pääepäillyn, joka oli lähtöisin Turkista.

Hollannin tiedotusvälineet eivät vielä ole kertoneet miehen yhteyksistä Euroopassa toimiviin ISIS-terrorisoluihin, josta hän mitä todennäköisimmin sai aktivointikäskyn kostaa juuri edellisellä viikolla Uudessa-Seelannissa tapahtunut Moskeija verilöyly.

Onko terrorismia luvassa vielä loppuviikolla ? 

EU:ssa on nyt ilmiselvästi käynnissä laajempi terrorismioperaatio, jonka kaikkiallinen tarkoitus on saada aikaan Euroopan väestössä pelkoa, jotta eliitti voi alkaa kiristämään jälleen näitä EU-maiden turvatoimia ja terrorismiin liittyviä lakeja (mm. tiedustelulaki).

Suomessahan tämä tiedustelulaki runtattiin röyhkeästi läpi SOTE-uudistuksen peruuntumisen hetkellä, jotta sillä saatiin harhautettua Suomen väestö.

NATO:lla on synkkä ja verinen historia Euroopassa terrori-iskuista

Jos kuitenkin tarkastelisi näitä Euroopassa aikaisemmin tapahtuneita terroritekoja, niin NATO:n operaatiot usein tunnistaa siitä, että ne ovat hyvin usein pelkkiä pommi-iskuja. 

1980-luvulla NATO:lla toimi salainen ryhmä, joka tunsi nimen Operaatio Gladio, jolla oli myös Gladio B-verkosto, joka järkkäsi pommeja mm. Italian Bolognaan 1980 sekä murhasi pommi-iskuilla ihmisiä myös Saksassa 80-luvulla. 

Mutta pommi-iskut kuitenkin lavastettiin aina näyttämään silloisten poliittisten vihollisten (mm. äärifasistit) tekosilta. Vaikka näiden iskujen taustalla oli kuitenkin alusta saakka NATO:n Gladio sekä Euroopan tiedustelupalvelut.

1995 vuonna tuostakin vuonna 1980 peräti 85 ihmistä surmanneesta Bolognan pommi-iskusta annettiin viimeinen tuomio, jolloin uusfasistit Valerio "Giusva" Fioravanti sekä Francesca Mambro, jotka tuolloin olivat jo olleet vankilassa jo yli 20 vuotta saivat tuomiot näistä iskuista, vaikka he vakuuttivat olevansa syyttömiä.  

Mutta P2:n entinen johtaja Licio Gelli sekä SISMI:n entinen agentti Francesco Pazienza ja salaisen palvelun viranomaiset Pietro Musumeci ja Giuseppe Belmonte tuomittiin tutkimusten harhaanjohtamisesta.

Tämä terrori-iskujen virallisten tutkimusten ja tutkintalinjojen harhaanjohtaminen on NATO:n kaltaiselle Eurooppalaiselle terroristijärjestölle hyvin typpillistä.Vaikka en virallisesti ole ennustaja, niin pahoin pelkään että jos nyt jatkossa näemme Euroopassa näitä tuhoisampia terrori-iskuja, niin niistä jälleen brutaalein isku on tilattu yllätys yllätys Ranskaan, jossa kansalaiset ovat mekastaneet jo useita kuukausia keltaliivijengien johdolla. 

Maan Presidentti Emmanuel Macron on pelännyt koko ajan, että jossain vaiheessa mielenosoittajat saattavat päästä tunkeutumaan hänen palatsiinsa ja sitä varten hänellä on ollut varasuunnitelmana tuo pakohelikopteri siellä tontilla seisomassa tarpeen varalta.Macronilla oli jo peruskouluaikana suhde 24 vuotta vanhempaan opettajaansa ja tämä pedofiilitausta on myös ollut se kiinnike, jolla hänet on saatu pysymään kurissa. 

Ei Macron sattumalta noussut Ranskan presidentiksi CIA:n väärentämillä äänillä. Koska hän ehti ennen sitä työskennellä Rothschildien yksityisomisteisessa pankissa pankkialalla ja takoa siellä muutaman miljoonan ennen ryhtymistään Ranskan nukkepresidentiksi.Lähi-idästä palaavat ISIS-taistelijat ovat turvallisuusriski myös Suomessa

Tällä hetkellä lähi-idästä palaa myös Suomeen useita ISIS-taistelijoita, jotka ovat Suomelle myös suuri turvallisuusriski.

Supon mukaan näitä vierastaistelijoita palasi Suomeen jo vuonna 2012 ja nyt palanneita on n. 20 kpl.

Turun puukottaja kuunteli jo älypuhelimellaan päivittäin näitä radikaalisaarnoja, joissa kehoitettiin tappamaan Euroopan vääräuskoiset Allahin nimissä. 

Suomessa myös toimii jo tällainen Jihadistiverkosto, joten Suomen viranomaisilla on silloin kädet ns. täynnä töitä yrittää valvoa näitä murhanhimoisia hulluja. 

Mutta Turussa he pari vuotta sitten tekivät virheen, kun KRP:tä ei kiinnostanut seurata tätä yhtä Marokkolaista sekopäätä, joka sitten lopulta tarttui kahteen keittiöveitseen ja alkoi puukottamaan vastaantulevia ihmisiä Turun keskustassa keskellä päivää.


Lähde: KSMLYLE