http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 15, 2019

Eduskuntatalon edessä tänään nuorten ekofasismi tempaus (ilmastolakko)


Teksti: Teemu Vehkala

Joukko nuoria järjestävät tänään maailmalla sekä Helsingin eduskuntatalon edessä ja 27:ssä Suomen kunnassa ilmastolakko nimisen tapahtuman. 

Nämä nuoret eivät ymmärrä, että heidät on aivopesty aina Yhdysvalloista asti vaikuttavan Rockefeller Foundation -säätiön kautta ilmastonmuutosuskovaisiksi hölmöiksi. Mutta myös yliopistoissa tätä aivopesua esiintyy kaikista eniten.

On säälittävää huomata, että miten valemedian lehdistö tukee näitä lukuisia aivopestyjä nuoria, koska myös valemedian lehdistö on aivopesty tällä samalla ilmastonmuutoksen ekofasismilla ja valemedian takana oleva eliitti haluaa, että sinäkin uskot tähän samaan ilmastopropagandaan. Koska he haluavat kontrolloida sinua ja ajatuksiasi. 

Mutta jos taas joku nuori päättäisi järjestää eduskuntatalolla ekofasismia vastustavan mielenilmauksen, niin siitä ei saisi uutisoida missään. Tällainen olisi jo suorastaan ilmastonmuutosta uhkaavaa vihapuhetta.Ekofasismin yksi tunnetuin ajattelutapa on se, että ihminen on syypää ilmastonmuutokseen ja tämä voitaisiin muuttaa. 

Mutta tämän taustalla sitten eliitin konnat pyrkivät rahastamaan näitä monikansallisia yhtiöitään ilmastonmuutoksen kustannuksella erinäisillä ilmastoveroilla. 

Ekofasismin ajattelutapaan kuuluvat myös sellainen ajatus, että on myönteistä että sodat, luonnonkatastrofit, epidemiat ja nälänhätä rajoittavat ihmisväestön määrää ympäristön säilymisen turvaamiseksi. 

Mutta juuri tämä ajattelutapa on tämän YK Agenda 21 mukainen, jonka tavoitteena on nimenomaan saada hävitettyä tältä planeetalta n. 90 prosenttia nykyisestä maailmanväestöstä.

Ilmastouskovaisuus kytee erityisesti yliopistoissa

Eniten tätä maailmanlaajuista ilmastouskovaisuutta esiintyy edelleen yliopistomaailmassa, koska Rockefeller-säätiö (Rockefeller Foundation) vaikuttaa maailmalla yliopistoissa tapahtuvan aivopesun (mm. ilmastouskovaisuus) levinneisyydestä.

Vaikka julkisesti tämä säätiö väittää edistävänsä ihmiskunnan hyvinvointia koko maailmassa, niin se ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Kyseinen Rockefeller-säätiö kun rahoitti jo 1920- ja 1930-luvulla saksalaisia rotuhygieniaohjelmia ja tämä löytyy ihan suomalaisesta Wikipediasta.Mutta nähtävästi tämä ilmastouskovaisuus kuuluu jo Suomen nykyisen peruskoulujärjestelmän opetussuunnitelmaan.

Valemediassa väitetään, että tämän koululakon takana olisi vain yksi ruotsalainen 16-vuotias ilmastoaktivisti Greta Thunberg.

No tämä kyseinen alaikäinen ei silti ole keksinyt ekofasismia tai ilmastonmuutosuskovaisuutta, koska sen takana on mm. Rockefeller-säätiön miljoonarahoitus.Mutta eivät nämä peruskoulujen lapset ole sattumalta joutuneet tämän ekofasismiaivopesun kohteeksi, koska tämän ekofasismin tarkoitus olisi olla tulevaisuuden uuden maailmanjärjestyksen malli. 

Eli syyllistetään ihminen ilmastonmuutoksesta, jolla sitten tämä ilmastokorporaatiot omistava eliitti pääsee kääräisemään satoja miljardeja ilmastonmuutoksen torjumisen kustannuksella ja sinä maksat.

Tällainen ajattelu, että ihminen on syypää ilmastonmuutokseen ja ihminen voi korjata ilmastonmuutoksen on aivan yhtä hölmöä kuin uskoisi siihen, että HOK Elannon kaupasta saisi sellaisen pesuainepullon, jolla putsaantuisi koko maailman valtameret.Mutta koska nyt vain satumme elämään tällaisella planeetalla, jonka ihmisistä valtaosa on äärimmäisen tyhmiä, niin heitä on sitten näiden näiden eräiden valtaeliitin hyvin helppo hallita, varsinkin kun suurin osa tästä hölmöläisten ihmislaumasta on vielä riippuvainen päivittäisestä television katsomisesta, joka vielä tyhmentää heitä entisestään.


Lähde: Iltalehti