http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 28, 2019

Kaksi fasistista rock-festivaalia antoivat Kari Peitsamolle potkut poliittisista syistä


Teksti: Teemu Vehkala

Rock muusikko Kari Peitsamo on saanut kahdet potkut kahdelta rock-festivaalilta (Ämyrock ja Pyhätunturi Unplugged Festival)  poliittisista syistä, koska kummatkaan festivaalijärjestäjät julistavat olevansa syrjinnästä vapaata aluetta.

On silti varsin kornia, että nämä festivaalijärjestäjät ovat julistaneet olevansa syrjinnästä vapaaksi alueeksi, kun juuri syyllistyivät yhden esiintyjänsä poliittiseen syrjintään.

Syynä tähän ovat kuulemma Kari Peitsamon viimeaikainen mielipiteiden ilmaisu sosiaalisessa mediassa. 

Mies kun oli vaatinut Twitterissä jo rajoja kiinni Suomeen.

Peitsamo kommentoi jo Ämyrock tapahtuman peruuntumista omalla Twitter seinällään näin.

Missä vaiheessa yliopistot irtisanovat opiskelijansa poliittisista syistä

Tämä tapaus jää sikäli mieleen, että jos nyt Suomessa järjestettävät rock-festivaalit syrjivät esiintyjiään poliittisesti, että missähän vaiheessa myös Suomen yliopistot alkavat erottamaan opiskelijoitaan poliittisilla syillä. Sillä voisin kyllä nyt leikkiä ennustajaa, että Suomessa on 2030 vuonna taatusti jo sellainen ilmapiiri, että tämänkaltaiset ulostulot voisivat johtaa jopa yliopistosta erottamiseen. 

Tuollainen käytäntö jo nyt on täyttä poliittista fasismia, sillä se jos vaatii Suomen rajoja kiinni ei ole mitään rasismia. Vaikka itsekin allekirjoittanut myös vaatii Suomen rajoja kiinni ei tee minusta rasistia, sillä tunnen useita tummaihoisia ihmisiä, jotka ovat minun ystäviäni. Heitä on niin Kuubasta kuin muualtakin. 

Mutta tuollainen julistus, että rajat kiinni vaatiminen tekee kenestä tahansa ihmisestä rasistin on täydellisintä fasismia.

Mitä on rasismi ? 

Sillä rasismi on sitä, että silloin et hyväksy jotain ihmisyksilöä vain sen takia, koska hänellä on väärä ihonväri. 

Näin ollen nämä Afrikan alkuasukkaat, kuin myös kuka tahansa lähi-idän asukas ei ole automaattisesti mikään huono ihmisyksilö. Mutta jos hän kuuluu vaikka radikaalin islamin piiriin ja hänet aivopestään toimimaan vääräuskoisia valkoihoisia vastaan, niin silloin myös hänet on aivopesty islamilaisen rasismin opein.

Myös kosmista rasismia voi esiintyä

Olen myös hyvin tietoinen siitä, että myös ns. kosmista rasismia voi esiintyä näissä hyvin pienissä ja marginaaleissa henkisissä piireissä. Sillä siis tarkoitetaan tällaista, että silloin näitä liskoperäisiä ihmissieluja aletaan syrjimään heidän geneettisen perimän perusteella ja oletetaan, että he kaikki ovat negatiivisista alkuperistä mikä ei pidä täysin paikkaansa. Sillä on myös sellaisia liskoperäisiä sieluja, jotka ovat jo valinneet valon puolen, eivätkä enää jääneet varjon puolelle.

Maldek oli yksi näitä planeetoita, joista näitä negatiivisia liskoja tänne Tellukselle aikanaan päätyi. Mutta monia jo heistä on valinnut valon puolen

Lähde: Iltalehti