http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 18, 2019

Mies avasi tulen raitiovaunussa Utrechtissa HollannissaVain muutama päivä on ehtinyt kulua tästä Uuden-Seelannin moskeijaverilöylystä, niin nyt ilmeisesti koston kierre alkoi, kun nyt tänä aamuna Utrechtissa Hollannissa tuntematon mieshenkilö avasi tulen raitiovaunussa.

Tämä tapahtui klo 10:45 paikallista aikaa.

Paikalla on lukuisia ambulansseja sekä poliisin terrorismin vastaisia yksiköitä sekä useita helikoptereita.Vaikka ampuja olisi muslimi, niin se ei poissulje sitä, että kyseessä saattaa silti olla CIA:n avusteinen operaatio.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA kun rahoittaa näitä lukuisia Euroopassakin toimivia ISIS terroristisoluja. 

Tästä on myös Wikileaks puhunut jo vuosia sitten, koska heidän Pentagonista asti vuodetuissa sähköposteissa tämä kävi myös ilmi.

Mutta vain hölmöt valemedioita lukevat ihmiset uskovat tuohon valemedioissa kerrottuun propagandaan, että nämä Islam terroristit olisivat aina vain täysin itsenäisesti toimivia terrorisoluja, jotka eivät saisi mistään ulkomailta sijoituspankeilta salaista rahoitusta.

Mutta kyllä se siinä mielessä on fakta, että millään KELA:n rahoilla ei kukaan Suomesta Syyriaan lentänyt vierastaistelija osta edes panssarivaunua. 

Vaan kyllä näihin aseisiin ne rahat tulevat aivan muilta tahoilta, joissa myös Soros sedän VISA kyllä vinkuu, jos niillä asehankinnoilla saadaan aiheutettua CIA-narratiivin mukaista muslimivihaa länsimaissa.

He jotka vähänkään ovat seuranneet tätä terrorisminvastaista sotaleikkiä tietävät kyllä sen, että tämän terrorisminvastaisen sodan tarkoituksena ei ole taistella mitään terrorismia vastaan. Vaan tässä on kysymys Euroopan kansallisidentiteettien totaalista hävittämisestä ja se käy parhaiten, että tuodaan lähi-idästä vieras väestö näihin maihin ja ylikansoitetaan se heillä.

Joten näin sitten lopulta Islam ottaa vallan Euroopassa ja Islamilaiset ottavat hallinnan myös poliittisessa järjestelmässä, jolloin tämä ei enää uhkaa valtaeliitin globalistisen uuden maailmanjärjestyksen kehitystä. 

Koska vielä tänään nämä kaikki vahvan kansallisidentiteetin maat ovat suuri uhka tälle NEW WORLD ORDER kaltaiselle poliittiselle agendalle, jossa maiden itsemääräämisoikeus poistetaan ja tilalle tuodaan vain yhden liittovaltiolipun alla toimiva fasistinen totalitarismi.

Kiina toimii jo tällä hetkellä tuon Eurooppaan jatkossa suunnitellun totalitaristisen valvontayhteiskunnan prototyyppiä, koska siellä on jo nyt Kiinassa todella agressiivinen valvontayhteiskunta täydellisine poliisivaltioineen, tuon kommunistisen Kiinan tasavallan sisällä.