http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 27, 2019

Energiasuojauksen välttämättömyys on hyvinkin tarpeellista juuri näinä aikoina


Teksti: Teemu Vehkala

Henkinen elämäntapayrittäjä Kalevi Riikonen on puhunut energiasuojauksesta jo 80-luvulta lähtien.

Nyt viimeiset kaksi viikkoa on alkanut ilmenemään enemmissä määrin monenlaisia negatiivisten entiteettien hyökkäyksiä, jotka ovat kaikki suunnattuja valon lähettiläitä vastaan. Riikonen puhuu tässä yhteydessä ns. soluttautujien toiminnasta, jotka ovat nyt yrittämässä "negojen" harhauttavaa läpimurtoa keskuuteemme ja nämä ovat ns. materian sulkevien voimien tänne planeetalle pitkään pesiytyneitä, mm. astraalisten (ajatus/tunneharhat) ja alempien mentaalisten ja lukkiuttavien tahojen viimeisiä yrityksiä fyysistää otettaan valon lähettiläitä vastaan.

Tämä on Riikosen tietojen mukaan ilmennyt viime aikoina mm. sillä, että useampi hänen tuttunsa ovat raportoineet mm.  sydänkohtauksista sekä muista kehon oireista, jotka ovat ilmaantuneet juuri nyt pinnalle.

Ajoituksellisesti tämmöinen energinen sekamelska ei ole suinkaan mitään sattumaa, koska vaalit ovat jo ovella ja siellä tulee pääsemään tuon raakamaisen vaalivilpin läpi sellaisiakin ehdokkaita, jotka uskaltavat nostaa sen oikean kissan sinne Arkadiamäen puhujapöntön pöydälle. 
Haluan tässä vielä mainita, että Kalevi Riikonen on myös näissä vaaleissa itse ehdolla Itsenäisyyspuolueen sitoutumattomana ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä numerolla 457.Riikonen julkaisi viime vuonna varsin napakan kirjan nimeltä "Valo elämän yhdistäjänä", jota voin suositella kaikille niille, joita nämä kosmisemmat asiat kiinnostavat.

Tuossa kirjassa mm. kerrotaan se, että mikä on Suomen henkinen vastuu ns. idän ja lännen välissä. 

Tai että milloin ns. avaruuden poliisivoimat voivat puuttua maan asioihin.

Sekä löytyy myös selvyys siihen, että mikä on tämä paljon puhuttu Valon galaktinen liitto.