http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 05, 2019

Veikö Britannian tiedustelupalvelu pommipaketteja Lontoon lentoasemalle ?


Britannian poliisi on kertonut löytäneensä tänään yhteensä kolme A4-kokoista pakettia, joista löytyi sisältä pieni pommi. Näitä löytyi viranomaisten mukaan kansainvälisen London City Airport- lentokentältä sekä Waterloon juna-asemalta.

Kuitenkin viranomaisten mukaan paketit olisivat voineet vain aiheuttaa tulipaloja. 


Heathrown lentoaseman viranomaisten väitettiin avanneen yhden paketeista, mutta paketti ei kuitenkaan edes räjähtänyt, vaan kuulemma vain poltti osan kuoresta. Mutta kukaan ei loukkaantunut tapauksessa.

Lähettikö Britannian tiedustelupalvelu paketit näihin kohteisiin pelottelu tarkoituksessa ?

Vahvasti hybridi-operaatiolta tämä koko juttu haisee ja silloin tällaisen operaation tarkoituksena olisi saada aikaan tarpeeksi paljon pelkoa Britanniassa, jotta Englannin hallinto voisi saada jarrutettua Brexit lainsäädäntöään. 

Sillä mikäli nämä pommipaketit toimitti näihin kohteisiin Britannian tiedustelupalvelu, niin silloin niillä on ollut täysin selvä poliittinen motiivi aiheuttaa pelkoa Britanniassa.

Mutta kuten yleensä näihin false-flag operaatioihin sekä hybridi-iskuihin liittyvät miltei aina ennakkoon lavastetut syylliset, niin miltei tälläkin kerralla kohta jäljet sitten valemedian mukaan johtavat taas jonkin ääri-islamilaisen Englantilaismiehen jäljille, jolla on ollut yhteyksiä ISIS-järjestöön ja jota nyt lähdetään sitten tulevina päivinä tai viikkoina jahtaamaan yli 5000 sotilaan ja poliisin voimin, jotta tämä Britannian tiedustelupalvelun hybridi-operaatio saataisiin näyttämään riittävän pelottavalta ja mahtipontiselta. 


Saimmehan me jo Suomessa nähdä kuinka tämä Airiston helmi operaation mitoitus vietiin aivan äärimmilleen, koska siinä oli kyseessä juurikin hybridi-operaatio Suomen kamaralla, kun Suomen viranomaisten erikoisjoukot tekivät kommando tyyliset laskeutumiset tuonne Airiston helmen paikkaan, jossa tällä Venäläisellä vuokralaisella olivat vuokratut tilat. 

Tästä johtuen Airiston helmen omistaja ja liikemies Pavel Meinikov nosti kanteen Suomen valtion virkamieten käyttämistä pakkokeinoista Airiston helmen operaatiossa.

Lähde: MTV3/Reuters