http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 04, 2013

EU aikoo kytätä EU-kriittisiä nettikeskustelujaDaily Telegraph lehden mukaan EU-parlamentti on ottamassa käyttöön rankan internet-keskusteluja seuraavan yksikön. EU aikoo Telegrapg lehden mukaan käyttää yli 2 miljoonaa puntaa EU-kriittisten internetkeskustelijoiden vakoilemiseen. 

Brittiläisen Ukip-puolueen Paul Nuttall on taas ottanut kantaa asiaan ja hänen mukaansa tämä on järjetöntä, että EU:n työntekijöistä tehdään maksettuja Twitter-nettitrolleja.

EU:n mukaan vielä erityistä huomiota tulee kiinnittää eurokriittisiin maihin, eli sinne missä euroskeptismi on noussut viime-aikoina.Suomen suojelupoliisi (SUPO) on avoimesti kertonut viime-vuosina, että se harjoittaa internetissä verkkoseurantaa. Mutta perustelee tämän terrorismiin liittyvien tahojen seurannalla. Mutta vanhan kaavan mukaan jokainen kollektiivisesta unesta herännyt ihminen joka alkaa yhteisunta-aktivistiksi määritellään globalisti-eliitin mukaan terroristiksi. Niin näiden tavallisten ihmisten seurantaan sitten täytyy upottaa Suomessakin useita miljoonia euroja joka vuosi veronmaksajien rahoja. 

Voi vaan miettiä, että kuinka suuret kustannukset tuosta CIA:n Helsingin kaivopuistoon nousevasta/ 2014 vuonna valmistuvasta/rakennuttamasta vakoilukeskuksesta yli 1300 työntekijöineen tulee Suomen veronmaksajille ?  

Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/eurotrollaajat+varokoot++nyt+eu+alkaa+kytata+eurokriittisia+nettikeskusteluja/a2167071