http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 16, 2013

Dornerin ajojahdin psy-op motiivi voi liittyä miehittämättömiin lennokkeihin (drone)Monet ovat epäilleet, että tämän äsken päättyneen ihmisjahdin tarkoituksena oli tuoda USA:n hallituksen miehittämättömät lennokit (US drones) osaksi ihmisten metsästystä ja tuoda ne nyt julkisuuteen.

Dornerin tapauksen tutkijat väläyttelivät julkisuudessa tällä viikolla, että suunnittelivat miehittämättömien lennokkien käyttöä tämän ex-poliisin jahdissa.Tässä vaan tuli heti mieleen tämä Bourne (Medusan Verkko jne.) elokuvasarjan uusin osa Medusan Perintö (Bourne Legacy), joka julkaistiin 2012. Siinä kun päähenkilö on jälleen kerran Yhdysvaltain hallinnon salainen eliitti-tappaja ja vieläpä ohjelmoitu sellainen.

Tässä uusimmassa elokuvassa jälleen päähenkilö yritetään tappaa jenkkihallituksen toimesta, koska salainen hallinto ei enää tarvitse näitä salamurhaajia, joten heistä täytyy päästä hinnalla millä hyvänsä eroon. 

Niin se mihin tässä elokuvassa nyt kiinnittyi huomio oli se, että siinä jenkkihallituksen tiedustelupalvelut ampuivat ohjuksen vakoojalennokista vuoristomökkiin, jossa nämä päähenkilö sekä hänen toinen agenttituttavansa olivat viettämässä Alaskassa aikaa. 

Tämä USA:n hallituksen poliisikoneiston jahtaama ex-poliisi Christopher Dorner vietti viimeiset hetkensä lähes samanlaisessa mökissä ja vieläpä hiihtokeskuksen liepeillä.

Tämän jälkeen sitten vakoojalennokilla yritettiin tappaa myös tämä toinen agentti.

Nyt kun sitten mennään siihen, että kun tämä koko ex-poliisin julkinen ajojahti on hallituksen toteuttama sekä suorittama psy-op, eli psykologinen operaatio. Saadan sen tehoa vahvistettua huomattavasti jos Hollywoodin elokuviin lisätään ns. alitajuntaan vaikuttavia viestejä (mind control trigger).


Eli siis tämä miehittämätön lennokki (Drone) ei esiinny sattumalta tässä uusimmassa elokuvassa (Medusan Perintö/Bourne Legacy).

Kuvassa näkyy USA:n hallituksen vakoojalennokin (Drone) ohjaamo. Näillä on jo tapettu useita lapsia lähi-idässä.


Mutta jos luulit, että nämä mielenhallinnan avulla työskentelevista eliittitappajista kertovat kirjat ja elokuvat ovat kaikki vain puhdasta viihdettä. Niin olet silloin väärässä. Se, että tuon Bourne/Medusan verkko jne. alkuperäistarinan isä oli maailmalla menestynyt kirjailija Robert Ludlum. Niin ei hän kuitenkaan ole näitä CIA:n ja USA:n hallituksen palveluksessa työskennelleitä aivopestyjä MKULTRA:n ja muiden ohjelmien alaisuudessa työskenteleviä salamurhaajia keksinyt. Vaan ne ovat olleet aina olemassa.

Yhdysvaltain hallinnolla on toiminut vaikka mitä salaisia mielenhallinta-pohjalla toteutettuja ohjelmia. Jopa erikoiskoulutettuja lapsitappajia sekä lapsisotilaita jne. Nämä jutut saattavat jo kuullostaa aika hulluilta. Mutta jos mennään tähän Hollywoodin viihdeteollisuuden salamurhaaja/agenttielokuvien teemaan, niin hyvin yleinen on tämä ns. aivopesty hallituksen salamurhaaja (mind controlled assassin) teema. Yksi näistä mm. Suomalaisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin ohjaama "Long Kiss Goodnight".Maailmalla ehkä tunnetuin salamurhaaja joka on itse väittänyt, että hänet lopulta aivopestiin tappamaan on Robert Kennedyn (John F. Kennedyn veli) murhannut Sirhan Sirhan.White Wolf Von Atzingen on taas eräs Yhdysvaltalainen entinen hallitukselle työskennellyt eliittitappaja. Hän toimi juuri näissä hommissa kuten näissä Hollywood-elokuvissa, missä agentti saa puhelun jossa on yksi aktivointi koodi ja sen jälkeen salamurhaaja menee transsiin ja alkaa hommiin. Von Atzingen on kertonut, että hän sai aikanaan erikoiskoulutuksen kuten muutkin kyseisiin hommiin päätyneet ja hän sattui vielä olemaan kurssinsa valioyksilö.

Hänen omien sanojensa mukaan Yhdysvaltain hallitus on lähettänyt jo muutamia mielenhallinnalla toimivia agentteja hänen peräänsä. Mutta jokainen näistä operaatioista on epäonnistunut ja agentit ovat päässet hengestään. Eli aivan kuten näissä medusan verkko jne. elokuvisa.Nyt kuitenkin uusimmat uutiset Von Atzingenista eivät ole hyviä, sillä Stewart Swerdlow kertoi uusimmassa viikottaisessa tiedotteessaan, että mies on saanut jonkun vakavan ihmisvalmisteisen viruksen. Tosin häntä on jo kerran aiemmin yritetty myrkyttää. Mutta mies selvisi siitä kuitenkin juuri ja juuri.

Mutta kuten aina ennenkin, niin kaikki tällaiset valtiollisesti salaiseksi luokitellut tiedot ollaan aina pyritty soluttamaan Hollywoodin viihdeteollisuuteen. Jotta saataisiin sitten annettua näistä asioista disinformaatiomainen kuva. Koska ns. Hollywood fiktioksi luokiteltuihin asioihin uskoo jo paljon vähemmän porukkaa. Joten niiden asioiden kuten hallituksen toteuttama mielenhallinta (goverment based mind control) kiinnostavuus saadaan laajemmin häviämään näillä keinoilla. 
Kanadalainen youtube-kanava TruthGirls on ottanut myös asiaan kantaa.

Lähteet: http://rt.com/usa/news/dorner-police-dhs-surveillance-941/
http://www.ibtimes.com/christopher-dorner-manhunt-include-drones-disgruntled-ex-lapd-cop-eludes-authorities-after-week