http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2013

Christopher Dornerin tapaus. Yksinäinen asemies vai psy-op?Viime-aikoina mediassa on seurattu entisen poliisin Christopher Dornerin karkumatkaa. Kyseessä väitetään olevan vuonna 2009 poliisista potkut saanut henkilö, joka on saanut erikoiskoulutuksen armeijassa. 

Dornerin väitetään olevan vähän aikaa sitten kaliforniassa tapahtuneen kaksoismurhan takana. Toinen uhreista oli kuulemma ex-poliisi, joka oli hänen erottamisensa takana.

Tapauksesta tekee kuitenkin omituisen se, että miehen manifesti näyttää erittäin tekaistulta. Sillä mies on median tietojen mukaan tehnyt todella pitkän tappolistan.

Lisäksi Dorner ylisti manifestissaan useita Hollywood näyttelijöitä ja kehui heidän työtään. Yksi heistä oli Charlie Sheen.Sheen kun on yksi niitä julkisuuden henkilöitä, joka on uskaltanut kyseenalaistaa 9/11 terrori-iskut ja syyttää niistä Yhdysvaltain hallintoa.


Dorneria on jahdattu kalifornian rannikolla koko viimeiset viikot. 

Nyt tuorein tieto tapahtuneesta on, että kaliforniassa sijaitsevassa Big Bear hiihtokeskuksessa on sattunut ampumavälikohtaus poliisin kanssa ja toinen osapuoli on Christopher Dorner, joka on linnoittautunut alueelle. Ainakin kaksi poliisia on haavoittunut tulitaistelussa.

SWAT-ryhmä on aloittamassa operaation ja Dorner on linnoittautunut erääseen alueella sijaitsevaan rakennukseen, jota parhaillaan piiritetään.

Livelähetys käynnissä parhaillaan alueelta: http://losangeles.cbslocal.com/live-video/
Koko tämän entisen USA:n armeijan tarkka-ampujan ajojahti vaikuttaa alusta alkaen lavastetulta operaaatiolta ja olisi silloin tarkasti toetutettu ja suunniteltu spy-op. Jossa kaikki tämä mediamyllytys toteutetaan vain ja ainoastaan ajamaan aselakien tiukennuksia Yhdysvalloissa.

Se, että onko Dorner hallituksen lavastama "mind control patsy" ei vielä tiedetä.
Lähteet:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201302120235528_ul.shtml

http://edition.cnn.com/2013/02/07/us/dorner-manifesto

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2133911/pg1