http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 15, 2013

Christopher Dornerin tapauksen psy-op kyseenalainen operaatioYhdysvalloissa äskettäin jahdatun Ex-poliisi Christopher Dornerin tapaus saa entistäkin järjettömiä juonenkäänteitä. Kun tuolta palavasta mökistä hiiltyneen ruumiin vierestä löydettiin siis virallisten tietojen mukaan Dornerin lompakko.Muutamia päiviä mökkiin linnoittautumista aiemmin Dorner oli tietojen mukaan yrittänyt anastaa veneen San Diegossa ja poliisit tunnistivat, että kyseessä oli Dorner koska hänen lompakkonsa löydettiin alueelta virkamerkkeineen.

Nyt kyllä tulee vaan mieleen, että onko nämä Washington DC:n. Pentagonin maailman-propagandalaitoksen käsikirjoittajat oikeasti näin tyhmiä. Vai testataanko tässä nyt, että kuinka tyhmiä me oikein olemme. Sillä kuitenkin veikkaisin jälkimmäistä. Koska kyllä Jenkkihallinnolla nyt sen verran löytyy verodollareita, että pystyvät palkkaamaan propagandansa käsikirjoittajiksi ihan ammattilaisia ja Hollywoodistahan näitä tunnetusti löytyy vaikka millä mitalla.
Eli kysymykset joihin olisi hienoa kuulla suora vastaus


 • Oliko Dornerin lompakko tehty titaanista, kun se kesti myös tulipalon
 • Oliko Dornerilla kaksi lompakkoa. Jos se toinen jäi sinne veneen anastuspaikalle. Niin toinen oli varalla.
 • Vai oliko peräti niin, että mitään lompakkoja ei ole löytynyt oikeasti mistään ja koko stoory on täyttä Pentagonin ja Hollywood ammattilaisten luomaa mediapropagandaa • Näitä asioita kun tavalliset ihmiset eivät kykene kyseenalaistamaan, koska eivät tämän kollektiivisen unensa takaa pysty edes välttävään medialukutaitoon, johon yleensä kuuluu itsenäinen omilla aivoilla päättelykyky erottaa se mikä on totta ja mikä taas selvää valheellista jenkki-propagandaa, jolla on tarkoitus muokata maailmanlaajuisesti meidän kaikkien julkista mielipidettä.

  Sillä silloin kun keskiverto median kohderyhmä katsoo esim. tv-uutisia. Niin aivot ensinnäkin ovat aika usein siinä tilassa, että kaikki viestit mitä sanotaan uutisissa menevät melko suoraan jokaisen katsojan alitajuntaan.

  Se riippuu kuitenkin ihmisistä, että onko televisionkatsojan aivot ns. alfa vai beta tilassa. Sillä tämä aivojen alfa-taajuus on ihannollinen kaikelle propagandalle. Koska silloin juuri esim. television kautta syötetty propaganda kulkeutuu suoraan alitajuntaan ja toimii mitä oivallisena globaalina mielenmuokkaajana.

  Kuitenkin vielä se, että kun entistäkin vähemmän ihmisiä katsoo televisiota ja käyttää enemmän internettiä. Niin tämä on saanut samalla mainosteollisuuden ja propaganda-masterit siirtymään internettiin ja globaalin valtaeliiin salainen suunnitelma olisi, että he saisivat vielä kiellettyä tämän nykyisen internetin vielä jonainpäivänä ja muutettua sen televisiontyyliseksi verkostoksi. Jossa katsojalla ei olekaan enää mitään oikeutta käyttää omaa mielipiteen vapautta enää missään muodossa. Tai käyttää sanavapauttaan verkossa.  Aivojemme kaksi päivätietoisuudessa tunnettua tilaa ovat Beta ja Alfa-tilat.


  Beta-aallot ovat välttämättömiä aktiivisessa ja loogisessa ajattelussa.

  Alfa-aalloilla aivot kytkeytyvät passiiviseen tilaan ja tutkimuksissa ollaan todettu, että keskimääräinen alle minuutin kestävä televisionkatselu muuntaa aivot betasta -> alfaksi.


  Lähteet:
 • http://www.washingtontimes.com/news/2013/feb/12/report-fugitive-ex-l-cop-firefight-police/
 • http://abcnews.go.com/US/christopher-dorner-manhunt-cops-tactical-gear-edge-southern/story?id=18427632
 • http://nstarzone.com/TV.html
 • http://www.guardian.co.uk/world/2013/feb/13/christopher-dorner-wallet-found-cabin-reports
 • http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/02/12/christopher-dorner-ex-cop-los-angeles-mexico/1912553/
 • https://www.youtube.com/watch?v=SCdqybEfy9w • http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2013/02/christopher-dorner-manhunt-san-diego-sighting-hoax.html • http://www.washingtontimes.com/news/2013/feb/12/report-fugitive-ex-l-cop-firefight-police/
 • http://www.nbcsandiego.com/news/local/Chris-Dorner-Horton-Plaza-Downtown-San-Diego-Sighting-190399431.html
 • http://miehisyys.blogspot.fi/2011/03/lukemisen-tarkeydesta.html