http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 12, 2013

Medikalisaatio Ruotsin malliin... Valiumia vastasyntyneilleAamulehti kertoi, että Ruotsissa mielialalääkeenä käytettävää valiumia syötetään vuodessa jopa yli 880:lle vastasyntyneelle.

Lisäksi n. 3 500 esikouluikäistä kuuluivat myös mielialalääkkeiden saajiin Ruotsissa. Nuorissa vastava määrä oli taas n. 12 000 kpl.Mielialalääkkeisiin yhdistetyn medikalisaation yksi suurimmista motiiveista on käpyrauhastoiminnan tyrehdyttäminen. Mutta mielialalääkkeet ovat vain yksi osa tämän käpyrauhastoiminnan vajaamisesta, sillä natriumfluoridin (sodium fluoride) lisääminen vesijohtoveteen sekä hammastahnaan toteuttavat myös samaa agendaa.

Ihmisen käpyrauhanen eli Kolmas Silmä (Pindeal Gland / Third Eye) on aivoissa sijaitseva pieni kävyn muotoinen rauhanen, jolla on suuri merkitys ihmisen henkisessä kehityksessä ja sitä on nimitetty joissain yhteyksissä myös Sielun paikaksi. Käpyrauhanen säätelee ihmisillä ja eläimillä vanhemenista, sekä melatoliinin tuotantoa, joka huolehtii uni sekä valve-syklistä. Käpyrauhasen lisäksi fluorilla on merkittäviä sivuvaikutuksia muidenkin elimistön toiminnalle tärkeisiin rauhasiin ja elimiin.

- Fluori (natriumfluoridi) alentaa luontaista immuunivastetta
- Fluorin käytön perimmäisenä tarkoituksena on ihmisen suoran henkisen yhteyden katkaiseminen
- Lisäksi fluorin lisääminen lääkkeisiin ajaa myös täysin samaa agendaa

Natriumfluoridi (Sodium Fluoride) josta tässä puhutaan ei ole samaa kuin luontainen fluori. Koska tämä natriumfluoridi taas on sama aine jota käytetään myös hyönteis ja rotanmyrkkynä. Sekä on myrkyllisempää kuin lyijy.

Mielialalääkkeiden salainen agenda on siis saada niiden käyttäjät voimaan vieläkin henkisesti enemmän pahoin ja kadottamaan jokaisen käyttäjänsä sielun yhteys omaan itseensä. Sillä jos lääkkeiden vaikutus olisi päinvastainen, niin siinä tapauksessahan nämä lääkkeet toimisivat globaalin heräämisprosessin katalyyttina. Mutta näin ei todellakaan ole. Mutta kuitenkin kategoriassa serotoiininestolääkkeet (SSRI) ovat omassa masennuslääkkeiden sarjassaan kaikkein vaarallisimpia.

Yhdysvalloissa toimii SSRI-stories niminen nettisivusto, jonne on koottu maailmanlaajuisesti kyseisten masennuslääkkeiden sivuvaikutuksia kuten massamurhia, kouluampumisia, itsemurhia sekä muita väkivallan tekoja. Onkin varsin kummallista, että kuinka näitä pillereitä jotka ajavat mm. itsemurhaan markkinoidaan ilopillereinä. Mikseivät muuta niiden nimiä suoraan "Itsemurhakapseleiksi", joita lääkärit sitten määräisivät YK:n agenda 21:n (depopulaatio/väestön pakko-eliminointi) nimissä. 

 

Kemikaalivanat taas liittyvät tähän aiheeseen sen puolesta, että niiden sisältämät voimakkaat raskasmetallijätteet putoavat maahan ja ne pilaavat myös elintarvikkeita saastuttamalla luontoa. Ollaan tutkittu, että yksi näiden kemikaalivanojen sisältämien myrkkyjen vaikutus pitkällä aikavälillä on mm. niistä seurannut parkinssonin tauti, jossa aivot alkavat rappeutua. 

Toinen kemikaalivanojen motiivi on taas ilmanstonmuokkaus, jota ajetaan eteenpäin lähinnä kansainvälisten sotilastahojen toimesta. Kuten myös HAARP:n EISCAT Norjan ja Suomen rajalla on täysin NATO:n sääntutkimusasema. Vaikka kyseisen laitteen todellinen käyttötarkoitus on mm. ajatussodankäynti sekä ilmastonmuokkaus, joka tekee siitä näin ollen valtaeliitin hallinnoiman skalaariaseen.  

Lähde: http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194787282127/artikkeli/lasten+laakitseminen+lahti+kasista+ruotsissa+-+valiumia+vauvoille.html